Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba kizlar
Benimde doktorum Guvenc bey bu ay basliyoruz bizde.İnsallah hepimize ugurlu gelir bahceci bol sans herkese:)

NE güzel bir görüşme olmuş Oske :)) Hadi hayırlı olsun bakalım :)) Senin ve eşinin memnun kalmış olması çok çok güzel.. Umarım tedavi sürecinde böyle pozitif geçer güzel haberlerini alırız. Bizleri haberdar et lütfen öpüyorum çokkkk....

mrb kizlar benimde bu ayin 13 de randevu var dr guvenc bey le cokkk heyecanliyim bakalim nolcak napacam ne soracam hic bisey bilmiyom sadece sabirsizlikla bekliyorum ogunun gelmesini...

Canım aklına geldikçe sormak istediğin soruların varsa bir kağıda yaz onları bence. İnsan o heyecanla unutabiliyor ve sonrada neden sormadım diye pişman oluyor :)) şimdiden hayırlı olsun...

oh oh diyetler başlamış gitsin kilolar gelsin bebişler o zaman :))))))) Harikasın canım aynen devam, güzel haberlerini alcaz

Merhaba kizlar
Benimde doktorum Guvenc bey bu ay basliyoruz bizde.İnsallah hepimize ugurlu gelir bahceci bol sans herkese:)

merhaba canım hoşgeldin :)) kaç yaşındasın canım ve tam olarak sorun neydi acaba sende? Ve şimdiden tedavin hayırlı olsun

merhaba canım hoşgeldin :)) kaç yaşındasın canım ve tam olarak sorun neydi acaba sende? Ve şimdiden tedavin hayırlı olsun[/QUOTE]

Tesekkur ederimm:)
27 yasindayim aslinda baslarda tek sorun esimin sperm degerleriydi ama sonra anladikki benim rezervde pek iyi sayilmaz gerci Guvenc hoca 8-10 yumurta toplariz gibi dedi ama bakalim herseyin hayirlisi sayi degil kalite onemli

merhaba canım hoşgeldin :)) kaç yaşındasın canım ve tam olarak sorun neydi acaba sende? Ve şimdiden tedavin hayırlı olsun

27 yasindayim aslinda baslarda tek sorun esimin sperm degerleriydi ama sonra anladikki benim rezervde pek iyi sayilmaz gerci Guvenc hoca 8-10 yumurta toplariz gibi dedi ama bakalim herseyin hayirlisi sayi degil kalite onemli[/QUOTE]

8-10 yumurta iyi canım. dediğin gibi kaliteli olmaları da önemli. inşallah altın yumurtaların olur :)) sigara falan kullanıyorsan anında bırakman gerek yumurtalara çok zarar veriyormuş (

27 yasindayim aslinda baslarda tek sorun esimin sperm degerleriydi ama sonra anladikki benim rezervde pek iyi sayilmaz gerci Guvenc hoca 8-10 yumurta toplariz gibi dedi ama bakalim herseyin hayirlisi sayi degil kalite onemli

8-10 yumurta iyi canım. dediğin gibi kaliteli olmaları da önemli. inşallah altın yumurtaların olur :)) sigara falan kullanıyorsan anında bırakman gerek yumurtalara çok zarar veriyormuş ([/QUOTE]

Kullanmiyorumki hicte kullanmadim niye fsh firladi hic bilmiyorum ailede erken menepoza girende yok annem teyzem ileri yaslarda bile anne olabilmisler... Neyseki daha buyuk problemlerimiz yok bunada sukur:)iyi dileklerin icin cok cokk tesekkur ederim umarim hepimiz bebeklerimize kavusuruz:))
Sen tedavidemisin? Doktorun kim?

tedavi öncesi öngörüsmeye giden arkadaslar neler yapildi hangi tahliller istendi hangi gün gelin dediler neler xyapildi paylasirmisiniz benimde haftaya görüsmem var napilacak nler isteyecekler hic bilgim yok

selam kelebek,

FSH, TSH, prolaktin ve HIV, Hbs Ag, Anti-HCV gibi taşıyıcılık varmı yok mu onlara bakıldı. Bide eşim ekstra spermiyogram verdi

patis mrb ge.miş olsun sana da:)Ben de bugün kontrole gittim, Mustafa bey olmadığı için Erbil bey baktı. Muayeneden çıkınca, dozlarını değiştirdim dedi.Emel hemşire anlatacak dediler. Şimdi 3 gün 3er iğne oluyorum göbekten. Gonal f, Merional ve Orgalutron. Senin opu'n ve transferin ne zaman olcak cnm?

Bu arada bu tedavi sırasında koşubandında koşma, ve evde egzersiz yapma ile ilgili bilgisi olan var mı? (Zorlayıcı egzersiz, pilates gibi yapmamk gerek sanırım.) Ve de bayram tatili tam ya adet yada hamile olacaüım zamana denk gelecek. O nedenle deniz tatili de yapamayacağım. Denize girmek serbest, ancak güneşten kaçınmak gerekiyormuş. Güneşlenmek yasak.
Ancak tam o zamanda uçak yolculuğunda sorun yokmuş. Bu konularla ilgili doktordan tavsiye alan var mı?
Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşalım...:)

Çok doğru açıkladın ArtemisAnka. Aynen benim ilk tüp bebek deneyimim,o nedenle neyin nasıl olacağını, olması gerektiğini bilmediğim için, bu tedirginliği yaşamam gayet normal. Bakalım hayırlısıyla herşey güzel ve olumlu geçsin hepimiz için...:)

Canım genel olarak bildiğim özellikle transferden sonra dikkat etmek gerek egzersiz, yüzme falan olmamalı. Hamileyken hafif hafif yapılabiliyor ama transfer sonrası embriyonun tutunması açısından zararlı olabilir. Uzun yolculuktan ziyade kısa uçak yolculuğu tercih edilmeli.. Ama dediğim gibi transfer sonrası önemli. Hamileyken ise doktor kontrolünde bazı şeyler yapılmalı çünkü bazı hamilelikler baya zorluyor

selam kelebek,

FSH, TSH, prolaktin ve HIV, Hbs Ag, Anti-HCV gibi taşıyıcılık varmı yok mu onlara bakıldı. Bide eşim ekstra spermiyogram verdi

brc_1980 canım bu testler benden de ıstendı herhngı bır gun yaptırabılıyoruz degıl mı bu testlerı ben dısarda yaptıracağımda yanı adetın gunlerınde yapılma gereklılıgı yok sanırım değil mi sormayı unuttum ben ya doktora

Canım günaydın, ben cevap vereyim sana hormonlara adetin 2. yada 3. günü bakılıyor. Sen bir doktorunu yada hemşireyi ara görüş derim.

Hadi bakalım canım gözünaydın tedavin hayırlı olsun :) Erbil bey nasılsı peki Mustafa hoca yokmuş ya. bence dediğin gibi zorlayıcı sporlardan kaçınmak gerek hamileyken en güzel spor yürüyüş sanırım :)) ama hamileyken denize girilebiliyor. Transfer sonrası epey dikkat etmek gerek. uçak yolculuğunun zararı olmaz canım şehir dışından tedaviye gelenler o şekilde geliyor

günaydın kızlar,

yarın Emre beyle randevumuz var tedaviye başlıyoruz. çok heyecanlıyım sizlerle paylaşayım dedim :)) lütfen bana dua edin herşey yolunda gitsin eşim yine vazgeçerse diye çok korkuyorum ......

Mrb yildirimm, tskr ederim.Umarim hepimiz bu tedavi yada bekleme zamanlarinda kesin gebe kaliriz Erbil bey nasil, bilemedim inan, cunku sadece teknik olarak geldi muayene etti, hemsireye 1-2 yumurta olcusu soyledi. Muayene bitti ve cikti, giyinirken yasimi sordu. Cikarken de ilac dozunu degistirdim hemsire anlatsin dedi ve doktorumun hemsiresine yonlendirdiler Mustafa bey olmadigi icin, bu kadar. (Tuhaf geliyor, ama yorum yapmiyorum artik) ekibe guvenmek gerek mantigiyla bakiyorum artik.
Denize girmek olabilir dimi, ancak guneslenmemek gerek dedi doktor. O zaman deniz tatilinin pek anlami kalmiyor aslinda. Saat 16-17de guneslenirim zaten ancak, heralde o da zararli. Bakalim bi kultur turu yapabiliriz

Arkadaşlar benim transferimin bugün 4. günü ve zaman sanki durdu hiç geçmiyor çok zormuş beklemek.. Ama bi yandanda zamanın geçmesini istemiyorum test sonucum negatif olcak diyede korkuyorum yardım et Allahım hepimize......

Canım benim korkmana hiç gerek yok.. sen eşin için çok mücadele verdin şimdi meyveleri toplama zamanı.. Rahat ol ve bol bol dua et ayrıca benimde dualarım seninle gör bak herşey nasılda güzel olacak. Eşine destek adamın üstüne gitme yeter. Bak tedaviyi kabul etti daha ne istiyorsun :))

aynen canım kültür turu fena olmaz hani :)) senin durumuna göre doktorun zaten yönlendirir canım. Ayrıca dediğin gibi Erbil Beyin kısa görüşmüş olması normal. çünkü senin takibini o yapmıyor ya. Ancak Erbil bey hakkındada çok güzel yazılar okudum gayet başarılı bi doktormuş

sevgili gul_akm, senin şuan bunları düşünmemen gerek. sakin sakin yatıp test gününü bekle lütfen bebişe zarar verme stres yaparak hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…