- 13 Temmuz 2011
- 300
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslararanizda transferden sonra clexane igne kullanan varmi.gobem çok fena morardi ve şişti umarim normaldir
Arkadaşlar ben ilk kez bu foruma yazıyorum. Daha önce girer okur ama yazmazdım hatta hamile olanları okuyunca sinirimden oturur ağlardım biraz bencilce ama napim elimde değil psikolojim mahvolmuştu çünkü. Toplam 3 tüp bebek denemesi ve sonuç kocaman sıfır...
Maddi manevi çöktük ayağa kalkcak halimiz kalmadı. Son bir kez daha deneyelim dedik ve paramızı toparlayınca bu kezde Bahçeciyi tercih ettik doktorumuz Erbil Beydi. Sil baştan testler, rahim filmi, sperm analizi derken test günüm geldi şok oldum sonuç pozitif :)) şükürler olsun kavuştum bebeğime derken bu kezde hergün artan değerim düşmeye başladı ve bebeğim beni terketti... Tamam dedik bitti buraya kadar olmuyor işte olmuyor... Allah bize vermiyor...
Aradan bikaç gün geçti Erbil bey aradı ve bir deneme daha yapalım dedi o kadar güzel konuştuki hayır demek imkansızdı ağlamaktan ben zaten nerdeyse hiç konuşmadım sadece dinledim. Sonra tamam dedik hadi bir kere daha deneyim dedik. Erbil bey bu kezde pgt yöntemi denicez dedi. Gel zaman git zaman arkadaşlar 5. tüp denememde bebeğime kavuştum hatta dün ilk kez bebeğimin kalp atışını duyduk.. Öylesine büyük bir mutlulukki inanın sadece yaşamak gerek.Aklım almıyor hala içimde 2 tane kalp var :)) Yani diyeceğim ümidinizi kesmeyin ve doğru adreste olduğunuza emin olun. Benim hikayem sizlerede ışık olsun. Dualarım hepinizle kardeşlerim Allaha emanet olun... Tekrar yazarım sevgiler
Merak etme anlik rahatsizlik yine hayatina planladigin gibi devam edersin artemiscigim.guzel haberlerini bekliyoruz
Herkesin deneyimi iyi oldugunu gorunce bana yapacak tek sey kaldi bu HSG'yi cektirmek. Tamda diyordum ne guzl bu aya hic birsey olmayacak rahat rahat dolasacagim neyse haydi bir gayret daha diyelim. Insallah ise yarasin bari.
Merhaba canım, gözünaydın arkadaşım Rabbim sonunda dualarını kabul etmiş çok şükür :)) aslında bakma herkesin hikayesi varda uzun uzun yazmaya kalksak hepimiz sayfalar yetmez sanıırm :)) darısı bizlerin başına inşallah
sağlıklı öğrendikten sonra cinsiyeti hiç önemli değil aslında.rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.cinsiyeti hakkında hiç birsey söylemedi mi dr? bana 12. haftada kesin olmamakla birlikte söylemişti.
aynen canım Ümit Bey kız gibi görünüyor demişti ama 4. ayda tamamen belli olur dedi. O yüzden hiç kimseye bişey demedik belli değil diye. Haftaya netleşcek inşallah
Herkesin deneyimi iyi oldugunu gorunce bana yapacak tek sey kaldi bu HSG'yi cektirmek. Tamda diyordum ne guzl bu aya hic birsey olmayacak rahat rahat dolasacagim neyse haydi bir gayret daha diyelim. Insallah ise yarasin bari.
slm oske55i haftaya 5 gün yokmuş sanırım bu sabah yine aradım kan testleri ile ilgili bişi sormak için hmşireyi arıyorumi o da hep yoğun. Gün içinde dönerler diyor başka bi hemşire çıkıyor tabii telefona. Dün öğleden sonra bir fax istendi başka hastaneden kan tahlili yaptırmak istedim özel sig. kartımla, aradım dönerler dediler. Ben gittim bahçeciye işimi hallettim çıktım, ondan sonra aradı öok geç dönüş oluyor.
Mustafa beyin hastaları direk kendisiyle telefonda görüşebiliyorlar mı acaba???? Bugün ilk iğnemi vurulacagım ancak istenen kan tahlilleri var, bazıları önceden yapmıştım sormak için hemşiresine bile ulaşamıyom(( bu durum beni biraz tedirgin ediyor. Ya tedavi sırasında acil bi durum olursa, kimle muhattap olcaz acaba? Bu konuda sizin deneyimleriniz ne .... Hepimize hayırlısı olsun,
Mustafa bey işini çok iyi biliyordur, ama psikolojimiz de önemli , muhattap kim olcak acaba. Ben yokken Erbil bey bakar felan demiştiç Zaten her görüşmemiz max. 10 dak. sürüyor Mustafa beyle, gerisi bekleme ve hemşire ile geçiyor. Sizin nasıl geçiyor..?
bubble12 kusubakma arkadaşım ama biraz fazla negatifsin ve burada hiç istemediğimiz bir şey bu. iyi taraflarını göremeye çalış bu kadar çok sorgulayıp kafanı karıştırma derim naçizane. Neticede Türkiye'nin en iyi merkezinde olduğunu düşün ve rahatla lütfen. Doktorlarda ayrı ayrı çok başarılılar herşeyin bir bedeli var Mustafa beyi herkes istiyor oda kimseyi kırmamaya çalışıyor hepimize yetebilmesi için yoğun olmak ve kısıtlı zaman ayırmak zorunda. Tedavin hayırlı olsun.
Selam patis,
Ben bu konuda sana katılıyorum bu her hastanede ve her merkezde böyle maalesef. En iyi olan en fazla tercih edilendir. Ben başka bi merkezde ve çok çok iyi bi merkezde isim vermicem prof bi doktora muayeneye gittim doktor 3 dk muayene etti sonra postaladı beni başkasına bi daha yüzünü görmedim. Orda aşılama yapıldı ama tüp bebek için Bahçeciyi seçtim. Ben Mustafa hocanın hastası değilim ama okuduğum kadarıyla kendisi ilgilenmeye çalışıyor en azından işlemlere gidiyor opu, transfer vs.. görüşme yapıp konuşuyor soru sormak isteyen cevabını alıyor. lütfen bunları göz önünde bulunduralım arkadaşlar bence hepimiz olabildiğince hassas dönemden geçiyoruz ( sinirlerimiz gergin herşeyin en en en iyisini istiyoruz ((((
bubble12 kusubakma arkadaşım ama biraz fazla negatifsin ve burada hiç istemediğimiz bir şey bu. iyi taraflarını göremeye çalış bu kadar çok sorgulayıp kafanı karıştırma derim naçizane. Neticede Türkiye'nin en iyi merkezinde olduğunu düşün ve rahatla lütfen. Doktorlarda ayrı ayrı çok başarılılar herşeyin bir bedeli var Mustafa beyi herkes istiyor oda kimseyi kırmamaya çalışıyor hepimize yetebilmesi için yoğun olmak ve kısıtlı zaman ayırmak zorunda. Tedavin hayırlı olsun.
Selam patis,
Ben bu konuda sana katılıyorum bu her hastanede ve her merkezde böyle maalesef. En iyi olan en fazla tercih edilendir. Ben başka bi merkezde ve çok çok iyi bi merkezde isim vermicem prof bi doktora muayeneye gittim doktor 3 dk muayene etti sonra postaladı beni başkasına bi daha yüzünü görmedim. Orda aşılama yapıldı ama tüp bebek için Bahçeciyi seçtim. Ben Mustafa hocanın hastası değilim ama okuduğum kadarıyla kendisi ilgilenmeye çalışıyor en azından işlemlere gidiyor opu, transfer vs.. görüşme yapıp konuşuyor soru sormak isteyen cevabını alıyor. lütfen bunları göz önünde bulunduralım arkadaşlar bence hepimiz olabildiğince hassas dönemden geçiyoruz ( sinirlerimiz gergin herşeyin en en en iyisini istiyoruz ((((
Aslinda benimde daha onceki kliniklerde derdim ayniydi. Meshur doktorlar'a herkes gitmek istiyor boyle oluncada dogal olarak herkese yetisemiyorlar. Tercih meselesi bence Mustafa Bey'i isteyen galiba bu duruma katlanacak. Yani arkadasimizinda ilgi beklemesi dogal bir istek aslinda. Ozellikle ilk defa tup bebek yapan birisi icin bu deneyim cok zor geliyor. Belki bizler birden fazla yapinca alistik artik fark etmiyor gibi geliyor.
evet canım destek için sağol. proflar böyle. ben mustafa beye giderken böyle olacağını biliyordum ve istedimki her an saçma sapan sorularımız olabiliyor bunları rahatça sorabileceğim daha alt düzey ama cevabın prfodan geldiğini ve güvenebileceğim bir yerde olmak istedim ekibe gönül rahatlığı ile güvenebileceğim bir yer olduğuna inandığım için tercih ettim olay sadece mustafa bahçeci değil ekip çok önemli önceki tecrübelerimden söylüyorum...
örneğin ben bugün tedavimin 5. günündeyim ve kontrole gittim hiç ummuyordum ama mustafa beyle görüştürdüler 5 dk olsada uzun uzun konuşacak bir şey de yok aslında herkese görevini takibini yapıyor ve söylenmesi gerekenleri söylüyor benim opumda olamayacak mustafa bey transferim içinde %80 olabilirim dedi bende hocam ne olur olun dedim. ama dedi işte herkes bunu istiyor olmaya çalışacağım dedi zaten zor bir dönemdeyim ve çok duygusalım gözlerim doldu hemen beni öyle görünce emel hemşireye döndü tamam dedi transferde kesin olacağım. yani bunu yakalaması bile çok önemli bence...
evet canım destek için sağol. proflar böyle. ben mustafa beye giderken böyle olacağını biliyordum ve istedimki her an saçma sapan sorularımız olabiliyor bunları rahatça sorabileceğim daha alt düzey ama cevabın prfodan geldiğini ve güvenebileceğim bir yerde olmak istedim ekibe gönül rahatlığı ile güvenebileceğim bir yer olduğuna inandığım için tercih ettim olay sadece mustafa bahçeci değil ekip çok önemli önceki tecrübelerimden söylüyorum...
örneğin ben bugün tedavimin 5. günündeyim ve kontrole gittim hiç ummuyordum ama mustafa beyle görüştürdüler 5 dk olsada uzun uzun konuşacak bir şey de yok aslında herkese görevini takibini yapıyor ve söylenmesi gerekenleri söylüyor benim opumda olamayacak mustafa bey transferim içinde %80 olabilirim dedi bende hocam ne olur olun dedim. ama dedi işte herkes bunu istiyor olmaya çalışacağım dedi zaten zor bir dönemdeyim ve çok duygusalım gözlerim doldu hemen beni öyle görünce emel hemşireye döndü tamam dedi transferde kesin olacağım. yani bunu yakalaması bile çok önemli bence...
Cnm ayrıntılı msj için teşekkür ederim,. Ben tedirgindim tabii, ancak burda diğer insanlar da doktorla az, yani gerektiği kadar görüşüyormuş. Acaba benim durumum mu öyle diye de düşündüm. O nedenle rahatladım diyim. Böyle paylaşımlar olduğu zaman insan durumları daha net anlıyor. Paylaşımlar o nedenle var. Hepimize bol şans diliyorum...
Kızlar ben geldimmmmm hemde bomba gıbı
Gıttık esımle bahcecıye gırdık içerı dakıka bır gol bır o guleryuzlu bayan hosgeldınız aramıza demesiyle ben pozıtıf enerjiyle doldum zaten sonra sorular form doldurma derken ben yandakı bayana takılmışım ben hem form dolduruyorum hem danısmadakı bayanın soruları cevaplandırıyordum o ara.Bana ozge hanım maıl adresınız dıye ıkı kere sormus ben bayana takılmışım transfere gelmıs o gun ıncelıyorum bayanı ben ne konusuyolar felan dıyeo ara embriyolog necatı bey geldı yaz oraya yaz çılgın ozge@hotmail dedı guluştuk çokmu bellı oluyor dedım güldüğ gitti danısmadakı bayan necatı beyle tanışıyorsunuz galıba dedı yoo dedım ılk ızlenım motıve bende tavan yaptı tabı o ara.
Neyse bekledik bıraz randevu saatımız gectı yarım saat kadar ama olsun bız esımle oyle pozıtıfız ki gülüyoruz konuşuyoruz.Tabı o ara elinde su şişesi alan gelmıs o kadar çok transfer vardı ki bugunneyse Emel hemsıre geldı cagırdı gıderken bugünde hep öğretmenlerle görüşüyoruz ne güzel dedı dedım evet gırdık odaya sorular ön görüşme felan Mustafa hoca geldı.Muayeneye aldı benı yas kılo boy sordu muayene ettı gel konuşalım sımdı dedı.Esımın tahlıllerı benım tahlıllerım hepsını ınceledı.Bana sorarsanız tüp derım hemen dedı.Bizde evet hocam ıstıyoruz artık dedık.Adet duzensızlıgımı soyledım bana kılo verebılır mısın dedı.3,5 kılo bıle versen benım için çok ıyı dedı.Dedım verırım hocam 1,5 ayda bana 7 kılo ver hersey süper olsun dedı.dedım yaparım elımden geldıgının fazlasını yaparım dedım.Bu adetle başlamayalım ben sımdı sana söktürücü vericem once bı adet ol sonra doğum kontrol hapı verıcem onlada adet ol gel başlayalım tedavine dedı.eylul 10 gıbıde ben bu işi bıtırırım dedı.Vitamın yazdı bır suru 14unde söktürücü baslıcam adet olcam sonra doğum kontrol hapı sonrada adet olunca ınsallah iğnelere başlıyoruz kızlar.Ben Mustafa hocayı sevdım eşimle onu konuştuk adam yıllarını bu işe vermıs olsun o kadar resmıyet dimi ama.İşinı doğru yapıyor ya önemlı olanda o.Bugun bismillah dedık ilaçlarıma an ıtıbarıyle başladım.Vatana millete hayırlı uğurlu olsun