- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 42
Ahaha ben de tam tersi son zamanlar ilaçlardan biraz kilo aldımYa cnm geçen ay 0.018di tsh aynı bnm gibi dengesizlikte nirvanadüşer senin bnm bu kadar oynaması verdiğim kg ilede alakalı
Bnm ilk denemedede kg almamistim hamileyken 2kg vermiştim.şimdi başlamadan diyetisyene gittim 6kg verdim biraz fit anne olayım istedim ama ama o gobus şişkinliği oluyoAhaha ben de tam tersi son zamanlar ilaçlardan biraz kilo aldım
Devlette yaptirdim aile hekimine yaptirdim özel labaratuvarda birde özel hastane 1 yildir hasimatoluyum her ay kontrol ettiriyorum bnm normal seviyede dvm ediyordu doz yetersiz gelince kg değişiminden böyle oldu.ayrıca atak dönemlerinde tsh çok düşüyormuşKızlar tsh her hastanede cihazın referans araligina göre değişir ama yinede öyle absürt bi sapma olmaz cok az oynar rakamlar . Doğru çıkması icin daha güvenilir laboratuvarlarda yaptırın net olsun
Sağlıkla kavuşalım da kuzulara boğazı tutunca gidiyo kg ar.Bende ilaçlardan cok kilo almıştım cok sisirmsti beni görenler cok şaşırıyordu
Aynen kuzum bende de kilo yaptı ilaçlar 47 kilodan 52 kiloya çıktım. Ama önemli olan sağlığımız yerinde olsun bebişlerimize kavuşalım da kilo verilir sonra.Bende ilaçlardan cok kilo almıştım cok sisirmsti beni görenler cok şaşırıyordu
Canım çok güzel gidiyor maşallah diyeyim bol gazlar hafif ağrılarBenim tsh 2.27 cıktıSebiss normallerde dediler 25 mg ye devam et dediler. Kontrolden önce haftaya pazartesi bidaha tahlil yapcam inşAllah 2 nin altına düşmüştür. fatoceren8888 cnm nasıl gidiyo hamişlik Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz de Allahın izni ile peşinden geliyoz
Canım dün gittim endokrin doktoruma kontrol altında zaten. Benim de senin gibi çok ağzım yandı. Hatta geçen hafta ilk gebelik testinde istedim direk.fatoceren8888 abla henüz vermediysen hcg için testini tsh ilacını kullanmadıysan bugün , ikisi için de kan ver madem senin de yükseliyor. Dikkat et
Ben İstanbul da olduğum halde mesafem var diye oraya gitmedim.Eşim de karda kışta veya yaz sıcağında zorlanacağımı söyledi işi olduğu zamanlara denk gelirse diye, gitmedim. Ama her muayene veya kontrol sonrası Asiye hemşire aramamı bilgi vermemi istiyor, çok yardımcı oluyorlar. Bir de değerin çok güzel maşaallah 2500 lerdeyken kese görünür, yani istersen Yarın gidebilirsin. Ama kalp atışı için bir hafta kadar beklemen gerekiyor. Eğer yarın gidersen biraz idrara sıkışık ol çok daha güzel görünür minik kuzuKızlar bugün transferden sonra 15.günüm ve beta hcg 2035 çıktı çok şükürgüvenç hoca 20 gün sonraya çağırdı. Siz nasıl yaptınız ilk sefer Bahçeciye mi gittiniz yoksa kendi doktorunuz mu oldu? 20 gün beklemek çok zor geliyor kese görünmeye başlar artık diyorum
Sağol canım. Cumartesi gidelim diyoruz en azından keseyi görmüş oluruz. Güvenç hoca seçeneğim var gibi konuşmadı banaBen İstanbul da olduğum halde mesafem var diye oraya gitmedim.Eşim de karda kışta veya yaz sıcağında zorlanacağımı söyledi işi olduğu zamanlara denk gelirse diye, gitmedim. Ama her muayene veya kontrol sonrası Asiye hemşire aramamı bilgi vermemi istiyor, çok yardımcı oluyorlar. Bir de değerin çok güzel maşaallah 2500 lerdeyken kese görünür, yani istersen Yarın gidebilirsin. Ama kalp atışı için bir hafta kadar beklemen gerekiyor. Eğer yarın gidersen biraz idrara sıkışık ol çok daha güzel görünür minik kuzu
Bu Cumartesi değil dimi çünkü bu Cumartesi duymayabilirsinSağol canım. Cumartesi gidelim diyoruz en azından keseyi görmüş oluruz. Güvenç hoca seçeneğim var gibi konuşmadı banaheralde en azından bi kere kontrol etmek istiyordur diye düşünüyorum. Kalp atışını da orda duyarız artık kısmetse
maşallah maşallah canım 2 gün sonra keseyi görürsün artık tebrikler sağlıkla kalp atışınıda duyarsın inşallahKızlar bugün transferden sonra 15.günüm ve beta hcg 2035 çıktı çok şükürgüvenç hoca 20 gün sonraya çağırdı. Siz nasıl yaptınız ilk sefer Bahçeciye mi gittiniz yoksa kendi doktorunuz mu oldu? 20 gün beklemek çok zor geliyor kese görünmeye başlar artık diyorum
Yok kese için diyorum bu cumartesi diye. Başka doktora gideriz burda kese için.Yani bahçecide de kalp atışı da duyulmul olur diyorum 20 gün sonra.Bu Cumartesi değil dimi çünkü bu Cumartesi duymayabilirsin
Sağol canım aminmaşallah maşallah canım 2 gün sonra keseyi görürsün artık tebrikler sağlıkla kalp atışınıda duyarsın inşallah
Tabi öyle olurYok kese için diyorum bu cumartesi diye. Başka doktora gideriz burda kese için.Yani bahçecide de kalp atışı da duyulmul olur diyorum 20 gün sonra.