Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar tsh her hastanede cihazın referans araligina göre değişir ama yinede öyle absürt bi sapma olmaz cok az oynar rakamlar . Doğru çıkması icin daha güvenilir laboratuvarlarda yaptırın net olsun
Devlette yaptirdim aile hekimine yaptirdim özel labaratuvarda birde özel hastane 1 yildir hasimatoluyum her ay kontrol ettiriyorum bnm normal seviyede dvm ediyordu doz yetersiz gelince kg değişiminden böyle oldu.ayrıca atak dönemlerinde tsh çok düşüyormuş

Canım çok güzel gidiyor maşallah diyeyim bol gazlar hafif ağrılar dün halsizlik de başladı öğleden sonra 3.5 saat uyumuşım şimdi gidip son kez kan vericem allah izin verirse. Heyecandan uyuyamadım. Umarım bebiş de içerde benim kadar iyidir darısı başınıza canım A anneveoglusu

Benim tsh 3 lerdeydi, tedaviye başlamadan önce ve kimse uyarmamıştı. Referans aralığı da 5 e kadar normaldi. Tedaviye başlamadan önceki ay baktırayım dedim 6 ya çıkmıştı. Kübra hoca hemen dönüş yaptı Ve 3-4 ayda 2,5 altına inmesi gerektiğini söylendiğinde çok üzülmüştüm. Endokrinoloji doktoruna gittim, tiroid usg normal çıktı. Ama Dr 2,5 altında olmaması döllenmeyi geciktirebiliyor dedi ve tüp bebek olmasına rağmen normale düşmeden tedaviye başlamamı istemedi. 3 haftada bir test yaptım. Önce 3 e sonra 0.9 a düştü. Transferden önceki hafta 0.9 ken pozitifi gördükten sonraki hafta ( testimi de erken yapmıştım ) 2,67 ye çıkmıştı. Kilo artışım yoktu Ve bebiş o kadar küçük olmasına rağmen daha kalp atışını duymadan bile hormonları bu kadar etkileyebilmişti.
Yani canlar transferden önce mümkün olduğunca düşürün Ve sonrasında da ihmal etmeden hemen tekrarlayın testlerinizi. Allah korusun gelişim geriliğine ve düşüklere, erken doğumlara sebebiyet verebilir.
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaallah

fatoceren8888 abla henüz vermediysen hcg için testini tsh ilacını kullanmadıysan bugün , ikisi için de kan ver madem senin de yükseliyor. Dikkat et
Canım dün gittim endokrin doktoruma kontrol altında zaten. Benim de senin gibi çok ağzım yandı. Hatta geçen hafta ilk gebelik testinde istedim direk.

Kızlar bugün transferden sonra 15.günüm ve beta hcg 2035 çıktı çok şükür güvenç hoca 20 gün sonraya çağırdı. Siz nasıl yaptınız ilk sefer Bahçeciye mi gittiniz yoksa kendi doktorunuz mu oldu? 20 gün beklemek çok zor geliyor kese görünmeye başlar artık diyorum

Ben İstanbul da olduğum halde mesafem var diye oraya gitmedim.Eşim de karda kışta veya yaz sıcağında zorlanacağımı söyledi işi olduğu zamanlara denk gelirse diye, gitmedim. Ama her muayene veya kontrol sonrası Asiye hemşire aramamı bilgi vermemi istiyor, çok yardımcı oluyorlar. Bir de değerin çok güzel maşaallah 2500 lerdeyken kese görünür, yani istersen Yarın gidebilirsin. Ama kalp atışı için bir hafta kadar beklemen gerekiyor. Eğer yarın gidersen biraz idrara sıkışık ol çok daha güzel görünür minik kuzu

Sağol canım. Cumartesi gidelim diyoruz en azından keseyi görmüş oluruz. Güvenç hoca seçeneğim var gibi konuşmadı bana heralde en azından bi kere kontrol etmek istiyordur diye düşünüyorum. Kalp atışını da orda duyarız artık kısmetse

Bu Cumartesi değil dimi çünkü bu Cumartesi duymayabilirsin

maşallah maşallah canım 2 gün sonra keseyi görürsün artık tebrikler sağlıkla kalp atışınıda duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…