- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
Amin kuzum heğimizin kucakları dolsun artıkaayyy çok sevindim canım yaaa gözümünz aydın rabbim sağlıkla kucağında göstersin
Daim olsun cnm gozumuz aydinEvet tatlım.119 çıktı değerin iki katı artış bar çok şükür ciddi ciddi hamileyim
Tanıştığın kalp atışlarını duyduğunu kuçağına aldığın günleri görelim insEvet tatlım.119 çıktı değerin iki katı artış bar çok şükür ciddi ciddi hamileyim
Teşekkür ederim canım amin inşallahTanıştığın kalp atışlarını duyduğunu kuçağına aldığın günleri görelim ins
Tatlım çok sağol. Senin doktorun güvenç hocaydı sanki yanlış mu hatırlıyorumDaim olsun cnm gozumuz aydin
Ayy tekrar gözünaydın ablam sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşaallahEvet tatlım.119 çıktı değerin iki katı artış bar çok şükür ciddi ciddi hamileyim
Canim inşaallah pozitif haberlerini alırız tez zamandaslm kızlar, ben geldim, sonucumu tahmin etmişsinizdir negatif , pozitif arkadaşların morali bozulmasın diye yazmadım, çok üzüldüm ama elden ne gelir nasip bu işler 17 ocakta randevüm var Mustafa beyle bakalım ne diyecek. pozitifi gören arkadaşlara çooook sevindim, hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alır
Hayirli olsun canim insallah rabbim isteyen herkese nasip eder bizlerde saglikla hayirla kucagimiza aliriz aminTatlım çok sağol. Senin doktorun güvenç hocaydı sanki yanlış mu hatırlıyorum
Maşaallah canım benim tebrik ederim :)Evet tatlım.119 çıktı değerin iki katı artış bar çok şükür ciddi ciddi hamileyim
Hakkına hayirlisi olur ins Allah emeklerini karşılığını versin tez zamanda insslm kızlar, ben geldim, sonucumu tahmin etmişsinizdir negatif , pozitif arkadaşların morali bozulmasın diye yazmadım, çok üzüldüm ama elden ne gelir nasip bu işler 17 ocakta randevüm var Mustafa beyle bakalım ne diyecek. pozitifi gören arkadaşlara çooook sevindim, hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alır
En iisini dr bilir ama bence bı havuz çalışması yapılmalı bir daha şansın olmayabilir tüplerin alınirsaArkadaşlar benim 10 yumurtam toplandı 5 tanesi döllendi ve 5. Güne bıraktılar bugün aradılar sadece 1 tanesi kalmış(( benim tüplerim alınıcak ondan sonra transfer olunucak benim gibi olan varmı aranızda.. Tekrar yumurta toplatmak istiyorum tüplerim alınmadan kafam çok karışık..
slm kızlar, ben geldim, sonucumu tahmin etmişsinizdir negatif , pozitif arkadaşların morali bozulmasın diye yazmadım, çok üzüldüm ama elden ne gelir nasip bu işler 17 ocakta randevüm var Mustafa beyle bakalım ne diyecek. pozitifi gören arkadaşlara çooook sevindim, hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alır
Ben tekrar ilaç kullanıp toplatmak istiyorum ama bakalım doktor ne diyicek şuanda 1. Kalite bir embriyom var.. Bir tane kızım var evlilik ten 3 ay sonra hamile kaldım normal yolla ama bir daha çocuğum olmadı sorun tüplerimde yumurtalarda kromozom testimde herşeyim çok iyi çıktıEn iisini dr bilir ama bence bı havuz çalışması yapılmalı bir daha şansın olmayabilir tüplerin alınirsa
bence drunuzla konuşun arkadaşım bu konuyu tüpler alınmadan bakalım ne diyecekBen tekrar ilaç kullanıp toplatmak istiyorum ama bakalım doktor ne diyicek şuanda 1. Kalite bir embriyom var.. Bir tane kızım var evlilik ten 3 ay sonra hamile kaldım normal yolla ama bir daha çocuğum olmadı sorun tüplerimde yumurtalarda kromozom testimde herşeyim çok iyi çıktı
Allah bağışlasın yavrunuzu siz tedavi görüyormusunuz peki sorun neymiş?bence drunuzla konuşun arkadaşım bu konuyu tüpler alınmadan bakalım ne diyecek
drnuz kim
allah bağışlasın evladınızı benimde bin oglum var doğal olarak oldu ama 6 yıldır ikinciyi istiyıorz olmadı
amin cümlesini bende miyon engelmiş drum operasyonu yaptı bahçecideAllah bağışlasın yavrunuzu siz tedavi görüyormusunuz peki sorun neymiş?
Ayy kuzumm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Darısı bizim başımıza. Sanki benmişim gibi herseferinde o duyguyu içimde kalbimde hisediyorum. Rabbim hiçbirimizi boynunükük bırakmasın.