Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

B
Benim esimde sorun vardi bahcecide hic bir yontem uygulanmiyor bu anlamda ama urologa yonlendiriyorlar anladiklari zaman. Biz disarda tedavi olup geri gelip denedik tekrar canim.

Yaa banada esiniz tedavi olsun ole gelin deseler okey..zaten erbil bey ile gorustum o esin tedavi olucak demisti... bende esimibu strese sokmamak.icin bahceciyle.gorustum.
Oda dna hasarinida onemsemedii... morfoloji yide onemsemedii.. imsi yeterlii .bide genetik tani yeterli dusuncesindeler. Yani bukdr emek ve tedavi.gene

Esim 2yildir promotil filan kullaniyor zaten.. doktorunda verecegi oo
Evet bizimki de promotil kullandi. Ama 8 aydir ne et yiyor ne alkol ne sigara hepsini birakti. Bol bol yesillik yedi. Ben onlarin cok etkisi oldugunu dusunuyorim canim.

Evet bizimki de promotil kullandi. Ama 8 aydir ne et yiyor ne alkol ne sigara hepsini birakti. Bol bol yesillik yedi. Ben onlarin cok etkisi oldugunu dusunuyorim canim.

Sizin kacti dna ? Ya benim.esim zaten ya et ya tavuk yiyor yaa. Dna hasarinda et demi zararli ?bir sorumdaha varr.. kecibiynuzu dna hasarinda yedirmeyin dedi biri bana..

Sizin kacti dna ? Ya benim.esim zaten ya et ya tavuk yiyor yaa. Dna hasarinda et demi zararli ?bir sorumdaha varr.. kecibiynuzu dna hasarinda yedirmeyin dedi biri bana..
Sadece sulu yemegin icinde olabilir et. Keciboynuzu tozu yedik biz 4 ay. Isirgan otu cayi ictik gunde bi fincan. Kuruyemis ve haftada en az 3 gun kendi suyunda pismis nohut. Izgara doner kebap vs bunlarin hepsi yasak. Firinda ya da haslanmis tavuk balik yiyebilir. Bir de havuc bolca yiyecek gunde 3-4 tane . Salatada da koyu yesil yaprakli sebzeler olacak.

Sigara da gunde 1 e dusurduu..bana ole diyo en azindan.ilk tedavimde 3 ay birakmistii.ama sigarayla alakasi yok diyor..
Doktor 1 tane bile sigara icmyeceksin dedi. Esim elektronik iciyor mesela 1.5 yildir seninki de deneyebilir. Bir de bilgisayardan uzak duracak telefonu cebinde tasimayacak ve gece yattiginiz oda da cep telefonu bulundurmayacaksibiz.

B

Isim cok zor..etsiz tavuksuz..hambuger fastfoodsuz durmaz.haftada 1 nohut zorla yediriyom..ceviz badem.incir hergun yediriyorum.kuruyemis.keciboyuzunu biri zararli dedi diye birakmistim.tekrardan basliyim
Bari..ben bu degerlerle 3 kerekaldim.kendigiliden ama.hep dustu.umrm genetikten saglikli 2 tane gelirr

Evlat sahibi olmak istiyorsa yapacak canim. Benim esim ben etsiz yemek yaptigimda kavga cikartirdi. Diger seyleir soylemiyorum bile. Defalarca kavga ettik burun kiviriyor diye ama cok sukur sonuna kadar yapti. Dna hasarimiz %29 du ama oksidatif stres %84 tu ve o da spermleri olduruyormus canli sperm sayimiz %12 idi.cok sukur hepsi normale dondu cabamizla.

Biz yazin her haftasonu piknige giderdik o sene piknige dahi gitmedik izgara cekmesin canimiz diye. Tek cozum bu tatlim gor bak sonuc alacaksiniz

Doktora gitse vr bunlari yuzune solese yapar.
Ama bahcecide kidoktorumizdaa ill tedavi denedigimiz doktorumuzda.
. Hic onemli degill.biz zaten saglikli olanisecicezz
Senin morfolojinle .hasarli sperminle isimiz yok dioo.napim

Sakin onlara inanmayin. Biz bizzat yasadik. Acikca sor dna hasarli spermi gorup ayirt ediyorsunuz yani oyle mi diye? Kesinlikle evet sozcugu net olrak cikmiyoe agizlarindan. Yok bilmem kac kez buyutuyoruz yok onemli degil falan diyorlar. Bu sadece bahcecide degil cogu tup merkezinde boyle.ama sonuclara gelince negatif

O zaman doktora gideceksiniz.benimki de doktor deyince gaza geldi zaten

Canim biz eşimle sebepsiz gruptaydık o nedenle bir bilgim Yok

Cnm zaten genetige yollayacagiz biz ya.. eger saglikli gemezse.. ozaman uzu bir tedavusireci bizi bekler. Urologla...ama suam benimde cikolatankistim var her ay buyuoo.. busekilde oldugunu dusunen doktorumuzaguvendik .napalimn

canımsın inşallah bu güzel zinciri bozmadan devam ederiz bizden sonra da burdaki herkesin yüzü güler

sen nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor hamişlik
Amin canim insallah ben iyi sayilirim buna sukur insan rahatsiz oldugunda bebeginin saglikli oldugunu hissediyor ve sukrediyor Allahim herkese guze hamilelik evlatlar nasip etsin

Cnm zaten genetige yollayacagiz biz ya.. eger saglikli gemezse.. ozaman uzu bir tedavusireci bizi bekler. Urologla...ama suam benimde cikolatankistim var her ay buyuoo.. busekilde oldugunu dusunen doktorumuzaguvendik .napalimn
Canim insallah ikisi de saglikli gelir ve bizim cektiklerimisi cekmezsiniz ne zaman gelecekler? Genetik tani dedigin pgt mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…