Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım çok üzüldüö geçmiş olsun. İnşallah bir dahaki sefere kucağın dolar allah sabır versin..

canım ilaçların fiyatınımı soruyorsun kullandığımız benim hepsi 1500 TLyi buldu

Cnm.benimde.ilk tedavi 1700 tutmustu. Ama oranin calistigi eczane fiyatlarini.biliyorum. puregon mesala suan bana kac tl vercegini.biliyorim.bahcecinin ki kactan verecek .baba 5 puregon.5 orgalutran 1 ovitrale 2 menogon gidiyo

Kızlar ben geçen hafta crp baktırmıştım ya 17 çıkmıştı bu hafta antibiyotik kullanmama rağmen 21 e yükselmiş inanılmaz moralim bozuldu netten de bakınca kanser vs şeyler yazıyor doktor Çarşamba günü tekrarla yükselmiş olursa Rahim ağzı kültürü alırız dedi nolur bana dua edin

Canim inşaallah düşer bol sıvı tüket ve bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye. İnşaallah güzel sonuçlar paylaşırsın kötü düşünme stres yapmamaya çalış

Canım hemen kötüsünü düşünme google a baş ağrısı yazsan kanser çıkıyor zaten. Sen doktorunu dinle stres yapma. Eminim önemli değildir

Sebiss benim bildigim tüplerinin alinmasinin yumurta gelisimini etkilemedigi yonunde yani normal gebelik olmaz ama tup bebekte tüplerin hicbir aktivitesi yok zaten. Onemli olan yumurtaliklar cnm tuplerin alinmasi bazi durumlarda aksine yarar saglar. Hic moralini bozma. Benim de 16 yumurtadan 6 dollendi son transfer gunu 1 embriyom kaldi elim de olacaksa zaten olur canini sıkma lutfen

kizlar 13. Gunum de bhcg degerim 608 idi dr bir daha yaptirma dese de ben 17. Gunde bir daha baktirdim 3181 olmus artik kese olsmustur diye dusunuyorum. 22 ocakta 6+4 haftalikken konrtol olacak sizce kalp atisi alirmiyim

Alırsın canim inşaallah değerin çok güzel
Saol cnm senin nasil gidiyor var mi bulanti filan benim sabahlari hafif hafif var erken henuz ama hissetmeye basldim. Istahsizlik halsizlik yorgunluk birde calismak zorluyor beni ama bunlara bile seviniyor insan insallah daim olur da daah cok seviniriz

Benim sonradan başladı canım son 10 gündür kokulara aşırı hassasiyetim var yemek yapamıyorum istifra ediyorum. Sağlıklı olsunlar sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah idare ederiz dediğin gibi Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın inşaallah sonunda onları kucağımıza aldığımızda unutacağız hatta gülerek hatırlayacağımız anılar olarak kalacak bu arada sabahları oluyorsa çubuk kraker gerçekten işe yarıyor

Aynen olur olmaz kokular burnum da o yuzden midem hasssaslasti sanirim. Bir arkadasim da koli ile alin kraker dedi bir kalp atisi alalaimla onuda aliriz gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…