Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlr beta hcg 57.89 cikti umarim katlanir 7.gun bugun bu arada
Çok sevindim dilerim sağlıkla kalp atışlarını duyarsın bnm 10.gün 121 çıkmıştı sanırım bu denememde 15.gün yaparim testi yok arttı katlandı çok stress yaşamıştım ins sen yaşamadan bugünleri atlatırsın dualarımdasin

Kimyasal mi oldu hayirdir? Gecen sefer benim kimyasal olmustu ama seninkinden cok cok daha dusuktu 10.gun. Allahin takdiri artik. Dua ediyorum sadece

Kimyasal mi oldu hayirdir? Gecen sefer benim kimyasal olmustu ama seninkinden cok cok daha dusuktu 10.gun. Allahin takdiri artik. Dua ediyorum sadece
Yok cnm 800leride gördük duzgun artış gösterdi ama kalp atisi olmadı 10.hafta artık okadar ilaçla düşürmeye çalışılsada dusmedi hatta kese bile bozulmadı kürtaj yaptilar.bunun için ben çok temkinliyim belki kiziyosunuzdur sevincinizi çok derinden paylaşamıyorum diye ama kötü deneyimler yaşayınca bnm gibi fazla temkinli olabiliyorsun diliyorum ki herşey yolunda gidecek senin için

Hanımlar merhba şehir dışından gelmeyi düşünüyorum aşılama ya da tüp bebek yapılacak ikisinde de ilk deneyim olacak yardımlarınızı bekliyorum bi kaç sorum var ben bahçeci umut cem beyi düşünüyordum ama feribotla gelirsek fulya daha kolay olacak var mı şehir dışından gelip giden fiyatlar aşama hakkında bilgi istiyorum

Canm ben Fulya'da yaptırdım tüp bebek fiyatlar soruna göre değişiyor bizim ki ilaçlar 1500 tl dondurma ücreti transfer işlemi yanı totelde 10 bin gözden çıkar

Canm ben Fulya'da yaptırdım tüp bebek fiyatlar soruna göre değişiyor bizim ki ilaçlar 1500 tl dondurma ücreti transfer işlemi yanı totelde 10 bin gözden çıkar
Teşekkür ederim canım tabi tedaviye göre değişir benim çok ilaç kullanılmaz gibi geldi çünkü yumurta oluşumunda sıkıntı yok prolaktin yüksekliği var ama normal değerlere gelince de gebelik olmuyor esim de de sıkıntı yok aşılama da deneyebilirler yaptırmadım çünkü daha önce benim düşüncem direk tüp bebek ama bakalım onlar ne diyecek 550 ilk muayene dediler büyük ihtimal gittiğimde bi kaç test isterler bunlar o fiyata dahil mi canım ya da çok tutuyor mu bide önemlisi senin sonucun ne umarım pozitif olmuştur

Canm benim doktorum Mustafa bahceci. Sana aşamaları kısaca anlatayım istersen öncelikle sizde ki sorun ne bilmiyorum onun icin benim icin uygulanan tedavi yönetimi anlatayım bizde sorun sperm sayısındaydı ilk olarak onun icin tedavi oldu eşim daha sonra yumarta uyarıcı iğnelerle adetin ikinci günü yumurtalar olgunlaştı Ve çatlatma iğnesi yapılarak yumurtalar toplandı . Toplanan yumurtalar sperm ile dollendi ve bn ikinci adetimle birlikte transfer oldum cok şükür ilk denememde hamile kaldım rabbim sana da nasip etsin insallah. Gözün kapalı güvenebileceğin bir merkez bn uzun araştırmalar sonucu oraya geldim

Sağol canım teşekkürler benim hsg cekıldı temmuz ayında bi taraf tıkalı ve filmde acildigini söylediler prolaktin (süt hormonu) da normal seviyede ama yine de olmadı sebepsiz gibi yani

O sebepten ilk denemede pozitif alan arkadaşlarda oldu canm forumda denk gelmiş olabilirsin . Şimdiden hakkında hayırlısını diliyorum

Sağol canım teşekkürler benim hsg cekıldı temmuz ayında bi taraf tıkalı ve filmde acildigini söylediler prolaktin (süt hormonu) da normal seviyede ama yine de olmadı sebepsiz gibi yani
Canim arkadaşımızın bahsettiği kişilerden biri benim. Sebepsiz infertilite grubundaydık Dr Mustafa Bahçeci ydi. Daha önce yumurtlama takibi yaptırmıştım hiçbir sorunumuz yoktu çok şükür ama olmadı işte . Mustafa hocam direkt tüp bebek önerdi ve çok şükür benim de ilk denemede pozitif oldu İnşaallah darısı sana Ve anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak herkesin başına istediğin herşeyi sorabilirsin ben de diğer arkadaşlarım da elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…