Çok sevindim dilerim sağlıkla kalp atışlarını duyarsın bnm 10.gün 121 çıkmıştı sanırım bu denememde 15.gün yaparim testi yok arttı katlandı çok stress yaşamıştım ins sen yaşamadan bugünleri atlatırsın dualarımdasinKizlr beta hcg 57.89 cikti umarim katlanir7.gun bugun bu arada
Canim insallah ikisi de saglikli gelirve bizim cektiklerimisi cekmezsiniz ne zaman gelecekler? Genetik tani dedigin pgt mi?
Kimyasal mi oldu hayirdir? Gecen sefer benim kimyasal olmustu ama seninkinden cok cok daha dusuktu 10.gun. Allahin takdiri artik. Dua ediyorum sadeceÇok sevindim dilerim sağlıkla kalp atışlarını duyarsın bnm 10.gün 121 çıkmıştı sanırım bu denememde 15.gün yaparim testi yok arttı katlandı çok stress yaşamıştım ins sen yaşamadan bugünleri atlatırsın dualarımdasin
Yok cnm 800leride gördük duzgun artış gösterdi ama kalp atisi olmadı 10.hafta artık okadar ilaçla düşürmeye çalışılsada dusmedi hatta kese bile bozulmadı kürtaj yaptilar.bunun için ben çok temkinliyim belki kiziyosunuzdur sevincinizi çok derinden paylaşamıyorum diye ama kötü deneyimler yaşayınca bnm gibi fazla temkinli olabiliyorsun diliyorum ki herşey yolunda gidecek senin içinKimyasal mi oldu hayirdir? Gecen sefer benim kimyasal olmustu ama seninkinden cok cok daha dusuktu 10.gun. Allahin takdiri artik. Dua ediyorum sadece
Teşekkür ederim canım tabi tedaviye göre değişir benim çok ilaç kullanılmaz gibi geldi çünkü yumurta oluşumunda sıkıntı yok prolaktin yüksekliği var ama normal değerlere gelince de gebelik olmuyor esim de de sıkıntı yok aşılama da deneyebilirler yaptırmadım çünkü daha önce benim düşüncem direk tüp bebek ama bakalım onlar ne diyecek 550 ilk muayene dediler büyük ihtimal gittiğimde bi kaç test isterler bunlar o fiyata dahil mi canım ya da çok tutuyor mu bide önemlisi senin sonucun ne umarım pozitif olmuşturCanm ben Fulya'da yaptırdım tüp bebek fiyatlar soruna göre değişiyor bizim ki ilaçlar 1500 tl dondurma ücreti transfer işlemi yanı totelde 10 bin gözden çıkar
Bide doktorun kim ben cem çelik ı dusundum ama fulya da olursa başka bi Dr secmem gerekiyorCanm ben Fulya'da yaptırdım tüp bebek fiyatlar soruna göre değişiyor bizim ki ilaçlar 1500 tl dondurma ücreti transfer işlemi yanı totelde 10 bin gözden çıkar
Sağol canım teşekkürler benim hsg cekıldı temmuz ayında bi taraf tıkalı ve filmde acildigini söylediler prolaktin (süt hormonu) da normal seviyede ama yine de olmadı sebepsiz gibi yaniCanm benim doktorum Mustafa bahceci. Sana aşamaları kısaca anlatayım istersen öncelikle sizde ki sorun ne bilmiyorum onun icin benim icin uygulanan tedavi yönetimi anlatayım bizde sorun sperm sayısındaydı ilk olarak onun icin tedavi oldu eşim daha sonra yumarta uyarıcı iğnelerle adetin ikinci günü yumurtalar olgunlaştı Ve çatlatma iğnesi yapılarak yumurtalar toplandı . Toplanan yumurtalar sperm ile dollendi ve bn ikinci adetimle birlikte transfer oldum cok şükür ilk denememde hamile kaldım rabbim sana da nasip etsin insallah. Gözün kapalı güvenebileceğin bir merkez bn uzun araştırmalar sonucu oraya geldim
Canim arkadaşımızın bahsettiği kişilerden biri benim. Sebepsiz infertilite grubundaydık Dr Mustafa Bahçeci ydi. Daha önce yumurtlama takibi yaptırmıştım hiçbir sorunumuz yoktu çok şükür ama olmadı işte . Mustafa hocam direkt tüp bebek önerdi ve çok şükür benim de ilk denemede pozitif olduSağol canım teşekkürler benim hsg cekıldı temmuz ayında bi taraf tıkalı ve filmde acildigini söylediler prolaktin (süt hormonu) da normal seviyede ama yine de olmadı sebepsiz gibi yani
Amin cnm peki eczane fiyatini ozelden yazabilirmisiniz
Evet tatlım.119 çıktı değerin iki katı artış bar çok şükür ciddi ciddi hamileyimfatoceren8888 canm bugun de kan verdin mi
aayyy çok sevindim canım yaaa gözümünz aydın rabbim sağlıkla kucağında göstersinEvet tatlım.119 çıktı değerin iki katı artış bar çok şükür ciddi ciddi hamileyim