- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
AminAyy kuzumm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Darısı bizim başımıza. Sanki benmişim gibi herseferinde o duyguyu içimde kalbimde hisediyorum. Rabbim hiçbirimizi boynunükük bırakmasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminAyy kuzumm gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Darısı bizim başımıza. Sanki benmişim gibi herseferinde o duyguyu içimde kalbimde hisediyorum. Rabbim hiçbirimizi boynunükük bırakmasın.
Canım çok üzüldüö geçmiş olsun. İnşallah bir dahaki sefere kucağın dolar allah sabır versin..slm kızlar, ben geldim, sonucumu tahmin etmişsinizdir negatif , pozitif arkadaşların morali bozulmasın diye yazmadım, çok üzüldüm ama elden ne gelir nasip bu işler 17 ocakta randevüm var Mustafa beyle bakalım ne diyecek. pozitifi gören arkadaşlara çooook sevindim, hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alır
Beraber gün sayacaz büyük ihtimalleamin cümlesini bende miyon engelmiş drum operasyonu yaptı bahçecide
ben şubatta transfer olacam allah nasip ederse
canım ilaçların fiyatınımı soruyorsun kullandığımız benim hepsi 1500 TLyi buldu
Canim inşaallah düşer bol sıvı tüket ve bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye. İnşaallah güzel sonuçlar paylaşırsın kötü düşünme stres yapmamaya çalışKızlar ben geçen hafta crp baktırmıştım ya 17 çıkmıştı bu hafta antibiyotik kullanmama rağmen 21 e yükselmiş inanılmaz moralim bozuldu netten de bakınca kanser vs şeyler yazıyor doktor Çarşamba günü tekrarla yükselmiş olursa Rahim ağzı kültürü alırız dedi nolur bana dua edin
Canım hemen kötüsünü düşünme google a baş ağrısı yazsan kanser çıkıyor zaten. Sen doktorunu dinle stres yapma. Eminim önemli değildirKızlar ben geçen hafta crp baktırmıştım ya 17 çıkmıştı bu hafta antibiyotik kullanmama rağmen 21 e yükselmiş inanılmaz moralim bozuldu netten de bakınca kanser vs şeyler yazıyor doktor Çarşamba günü tekrarla yükselmiş olursa Rahim ağzı kültürü alırız dedi nolur bana dua edin
Çarşamba günü randevuye çağırdı o zamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahCanım hemen kötüsünü düşünme google a baş ağrısı yazsan kanser çıkıyor zaten. Sen doktorunu dinle stres yapma. Eminim önemli değildir
Rabbim yardımcın olsun bence de stres yapma eminim nirşeyin yoktur. Bol sıvı tüket. Morslini yüksek tut. Allah bütün kötülüklerden korusun.Çarşamba günü randevuye çağırdı o zamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Yok cnm burcak hanim benim doktorumTatlım çok sağol. Senin doktorun güvenç hocaydı sanki yanlış mu hatırlıyorum
Alırsın canim inşaallah değerin çok güzelkizlar 13. Gunum de bhcg degerim 608 idi dr bir daha yaptirma dese de ben 17. Gunde bir daha baktirdim 3181 olmus artik kese olsmustur diye dusunuyorum. 22 ocakta 6+4 haftalikken konrtol olacak sizce kalp atisi alirmiyim
Saol cnm senin nasil gidiyor var mi bulanti filan benim sabahlari hafif hafif var erken henuz ama hissetmeye basldim. Istahsizlik halsizlik yorgunluk birde calismak zorluyor beni ama bunlara bile seviniyor insan insallah daim olur da daah cok sevinirizAlırsın canim inşaallah değerin çok güzel
Benim sonradan başladı canım son 10 gündür kokulara aşırı hassasiyetim var yemek yapamıyorum istifra ediyorum. Sağlıklı olsunlar sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah idare ederiz dediğin gibi Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın inşaallah sonunda onları kucağımıza aldığımızda unutacağız hatta gülerek hatırlayacağımız anılar olarak kalacak bu arada sabahları oluyorsa çubuk kraker gerçekten işe yarıyorSaol cnm senin nasil gidiyor var mi bulanti filan benim sabahlari hafif hafif var erken henuz ama hissetmeye basldim. Istahsizlik halsizlik yorgunluk birde calismak zorluyor beni ama bunlara bile seviniyor insan insallah daim olur da daah cok seviniriz
Aynen olur olmaz kokular burnum da o yuzden midem hasssaslasti sanirim. Bir arkadasim da koli ile alin kraker dedi bir kalp atisi alalaimla onuda aliriz gerekirseBenim sonradan başladı canım son 10 gündür kokulara aşırı hassasiyetim var yemek yapamıyorum istifra ediyorum. Sağlıklı olsunlar sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah idare ederiz dediğin gibi Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın inşaallah sonunda onları kucağımıza aldığımızda unutacağız hatta gülerek hatırlayacağımız anılar olarak kalacak bu arada sabahları oluyorsa çubuk kraker gerçekten işe yarıyor