Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım senin şimdi ne zaman başlıyor olay

Merhaba kızlar çok uzun süredir sessiz sakin okuyordum ki 600lu sayfalardan beri hamileler sağlıkla alın kucağınıza ins kuzularinizi. Sürece yeni başlayanlarada sabır ve kolaylık diliyorum.
Remzi hoca dr hazıranda ilk denemem oldu ve pozitifti sonucum ama sipam beni annesi olarak seçmedi kalbi hiç atmadi psikolojik olmasada fiziksel olarak zorlu süreclerle kürtaj oldum şimdi yaş bekliyorum.%10luk bilinmeyen irfertilite grubundayim genetikte dahil temiz bende durum budur diyerek kendimi tanıtmış oldum

Öncelikle gecmiş olsun cnm. Ve üzülme pes etmek yok inşAllah bu sefer Allahın izni ile bebeğini kucağına alırsın. Hoş geldin seni de burda görmekten memnun olduk

İnşAllah cnm Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Umduğumuza kavuşalım. Bu arada Benim dr da Temzi hoca
Remzi hoca candır hele melek birtanedir.cok seviyorum o ekibi hala iletisim halindeyiz remzi hoca herkonuda yol gösterip yardımcı olmuştur dr arkadaşlarına yonlendirdi sağolsun ins sende mutlu sona ulaşırsın.

Remzi hoca candır hele melek birtanedir.cok seviyorum o ekibi hala iletisim halindeyiz remzi hoca herkonuda yol gösterip yardımcı olmuştur dr arkadaşlarına yonlendirdi sağolsun ins sende mutlu sona ulaşırsın.
Amin canım inşAllah. Cümlemiz. Evet ya cok iyi biri insana psikolojik olarak bile pozitif iyonlar aktarıyor. Melek de o da melek gibiler. Çok ilgililer. Ben de cok seviyorum Dr u mu da ekibini de Rabbim Hocamız aracılığıyla yüzümüzü güldürsün inşAllah

Cnm belirtiler ne kadar bu konuda ayirici bilmiyorum ama benin transferin 2. 3. Ve 4. Gunlerinde sol kagimdan vaginama dogru cok keskin bir sanci girdin 20 30 sn kadar surdu onun disinda hic belirti sayilacak birsey yasamadim simdi bel agrilarim basladi yorulunca birde kasik agrilarim o kadar.

Anladım canım genelde coğunda kanama akıntı oluyor ya o yuzden öerak etmiştim demek ki herkeste aynı belirti olmuyormuş. Sen kendini yorma canım bel ağrısını bilirim ben adette çok fena cekiyorum o ağrıyı. Rabbim yeter ki sonu hayırlı etsin. Sen de tüm bu zorluklara rağmen inşAllah bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Amin cnm insallah hepimiz ayni sekilde.
Belirti dedigimiz seyler aslina bakarsan heo kullandigimiz hormon ilaclarindan ama insan ister istemez bu durumu farklilastiricak birsey ariyor. Benim ne akinti ne kanama olmadi sadece dedeigim sekikde bir agri yasadim.

hoşgeldiniz arkadaşım öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin inşallah
benim drumda Remzi Bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…