@fotoceren8888 sabir ve sükunet en önemlisi tevekkül kendine uğraşacak bişeyler bulsan? Umarım hakkına hayırlısıyla hayırlısı olur
Insallah kuzum insallah Gozun zaten aymisti ama daha da aymis sevindim canimSlmlar kizlar bugun esas test gunumdu degerim 608 olmus xok sukur. 22 ocaga randevu aldik bahceciden hem kese hem kalp atisi icin. Simdi o 2 hafta nasil fececek bakalim.
fatoceren8888 cnm hereey guzel olacak seninle ilgili hep guzel hissediyorum icini ferah tut guzel dusun guzel olacak....
Ayy canım çoook sevindim gözün aydın.Slmlar kizlar bugun esas test gunumdu degerim 608 olmus xok sukur. 22 ocaga randevu aldik bahceciden hem kese hem kalp atisi icin. Simdi o 2 hafta nasil fececek bakalim.
fatoceren8888 cnm hereey guzel olacak seninle ilgili hep guzel hissediyorum icini ferah tut guzel dusun guzel olacak....
İnşallah canım hayırlısı hepimiz için10 yumurtadan 9u döllenip 3 tane 6.güne gitti üzülme pozitif ol ii şeyler dusun i iyi olsun
maşallah maşallah arkadaşım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallahSlmlar kizlar bugun esas test gunumdu degerim 608 olmus xok sukur. 22 ocaga randevu aldik bahceciden hem kese hem kalp atisi icin. Simdi o 2 hafta nasil fececek bakalim.
Adına çok sevindim dilerim herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kuzunu kucağınaSlmlar kizlar bugun esas test gunumdu degerim 608 olmus xok sukur. 22 ocaga randevu aldik bahceciden hem kese hem kalp atisi icin. Simdi o 2 hafta nasil fececek bakalim.
Bilemedim ben onu stres etkin faktör olduğu için dedim ii olucak ins herseyV
valla orgu oruyorum misafirlige gidiyorum e gundz de calisiyorum daha ne ugrasisi bulsam bilmem kigecmiyor iste zaman
Insallah arkadasimBilemedim ben onu stres etkin faktör olduğu için dedim ii olucak ins hersey
canım yaa ben adet olamadım bugün 30. gün sinir oldum yaaaAyy canım çoook sevindim gözün aydın.
:) hayır cnm olmadım daha. Gerilme olursun. Stres eklenince baxılarında gecikme bazılarında da erken adet olurmuş. Benim günüm yarın ya da perşembedir off temizlik te yapıyorum akşama bi düzine misafirim varcanım yaa ben adet olamadım bugün 30. gün sinir oldum yaaa
sen adet oldun mu
kolay gelsin canım inşallah fazla gecikmeden gelir senin ve benim kırmızılar:) hayır cnm olmadım daha. Gerilme olursun. Stres eklenince baxılarında gecikme bazılarında da erken adet olurmuş. Benim günüm yarın ya da perşembedir off temizlik te yapıyorum akşama bi düzine misafirim var
Amiin inşAllah canım. Ama fena adet ağrılarım var. Kötü yanım adet olacakken hep biyerlerim alarji olur ve şu an ellerimin içi fena kaşınıyor.kolay gelsin canım inşallah fazla gecikmeden gelir senin ve benim kırmızılar
Rahim agzim acilmisti gene. Mustecep bey takip ediyodu onda da. Dikmisti yine rahim agzimi ama dayanamadi acildim rahim agzi yetersizligim var benim. Allahtan gelen bisey ne diyim Allah bu yavruma saglik versin de kucagima alayimBende çok merak ettim canım erken Doğum nedeni neydi ve muayenelere de Müstecep hocaya devam etmiş miydin o hamileliğinde
Amin kardeşim. Rahim agzim acilmistiÇok geçmiş olsun hangi sebeple hastanede olduğunuzu kaçırmışım ama inşaallah bu sefer sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaneden erken Doğum olduğunu sorabilir miyim sakıncası yoksa
Ahhh canimm benimmm ibsallah tamamina erdirir allahhhSlmlar kizlar bugun esas test gunumdu degerim 608 olmus xok sukur. 22 ocaga randevu aldik bahceciden hem kese hem kalp atisi icin. Simdi o 2 hafta nasil fececek bakalim.
İnşaallah canim Allah ım bir daha aynı durumu yaşatmasın sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşaallahCanim
Rahim agzim acilmisti gene. Mustecep bey takip ediyodu onda da. Dikmisti yine rahim agzimi ama dayanamadi acildim rahim agzi yetersizligim var benim. Allahtan gelen bisey ne diyim Allah bu yavruma saglik versin de kucagima alayim
Insallah canim mutlaka haber ver tamammi ben igneden bu kadar kirmizi cikacagini sanmiyorumEki Görüntüle 2091660 Kizlarr gunaydinn. Kan vermeye gidiyorum insallah bu test bizi yaniltmiyordur dualarinizi esirgemeyin lutfen
Sonuc ogleden sonra cikar yazicam hemenInsallah canim mutlaka haber ver tamammi ben igneden bu kadar kirmizi cikacagini sanmiyorum