Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

V
@fotoceren8888 sabir ve sükunet en önemlisi tevekkül kendine uğraşacak bişeyler bulsan? Umarım hakkına hayırlısıyla hayırlısı olur
valla orgu oruyorum misafirlige gidiyorum e gundz de calisiyorum daha ne ugrasisi bulsam bilmem kigecmiyor iste zaman

Insallah kuzum insallah Gozun zaten aymisti ama daha da aymis sevindim canim

Ayy canım çoook sevindim gözün aydın.

maşallah maşallah arkadaşım hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah

Adına çok sevindim dilerim herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kuzunu kucağına

:) hayır cnm olmadım daha. Gerilme olursun. Stres eklenince baxılarında gecikme bazılarında da erken adet olurmuş. Benim günüm yarın ya da perşembedir off temizlik te yapıyorum akşama bi düzine misafirim var
kolay gelsin canım inşallah fazla gecikmeden gelir senin ve benim kırmızılar

Canim
Bende çok merak ettim canım erken Doğum nedeni neydi ve muayenelere de Müstecep hocaya devam etmiş miydin o hamileliğinde
Rahim agzim acilmisti gene. Mustecep bey takip ediyodu onda da. Dikmisti yine rahim agzimi ama dayanamadi acildim rahim agzi yetersizligim var benim. Allahtan gelen bisey ne diyim Allah bu yavruma saglik versin de kucagima alayim

Amin kardeşim. Rahim agzim acilmisti

Ahhh canimm benimmm ibsallah tamamina erdirir allahhh

Canim

Rahim agzim acilmisti gene. Mustecep bey takip ediyodu onda da. Dikmisti yine rahim agzimi ama dayanamadi acildim rahim agzi yetersizligim var benim. Allahtan gelen bisey ne diyim Allah bu yavruma saglik versin de kucagima alayim
İnşaallah canim Allah ım bir daha aynı durumu yaşatmasın sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…