- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
Canım benim yine karın ağrım var. Negatif alıcam diye korkmaya başladımaayy az kaldı hayırlısı ilefatoceren8888 den sonra bayrağı sen alıyorsun sonra ben
canım öyle düşünme benim oğlumda test günü öncesi hatta 6. hnaftaya kadar adet sancım olmuştuCanım benim yine karın ağrım var. Negatif alıcam diye korkmaya başladım
Bugüne kadar çok umutluydum ama hayırlısı artık. Varsa seviniriz yoksa da kabullnicez mecbur napalımcanım öyle düşünme benim oğlumda test günü öncesi hatta 6. hnaftaya kadar adet sancım olmuştu
hatta 4-7 haftalar arası kahverengi lekelenme ve bordoya yakın bir gün kanamam olmuştu
bunlara takılma rabbim sağlıkla hayırlısı ile inşallah sanada mucizesinin nasip ediyordur inşallah
Insallah canim sen birhamile kalda ozaman gor asil zaman o zaman hic gecmiyor :) bildigin duruyorBugüne kadar çok umutluydum ama hayırlısı artık. Varsa seviniriz yoksa da kabullnicez mecbur napalımsağol canım. Bugün 5.günüm zaman da geçmek bilmiyor
Ay bari pozitifi görsek en azından 1 adım atlamış olucaz canım. Biz daha o evreyi hayal dahi edemiyoruz maalesefInsallah canim sen birhamile kalda ozaman gor asil zaman o zaman hic gecmiyor :) bildigin duruyor
Insallah olacak ve sende diyeceksin zaman gecmiyor diye dort gozle bekliyorum :) idare eder hamilelik bir gun iyiysem bir gun kotuyum ama buna sukur saglikla hayirla kavusayim da sorun degil bunlar gecici seyler insallah herkeste yasar bu guzelligi tek duamAy bari pozitifi görsek en azından 1 adım atlamış olucaz canım. Biz daha o evreyi hayal dahi edemiyoruz maalesefsenin hamilelik nasıp gidiyor?
Ay bana hiç umutsuz gibi gelmemiştiniz halbukifatoceren8888 canim hiç korma benim 3 gün bildigin adet ağrım var oturup ağladım tutmadı diye ağrım her olduğunda umutsuz oldum ama rabbim nasip etti cok şükür sende umutsuz olma sakin
Ay canim insallahInsallah olacak ve sende diyeceksin zaman gecmiyor diye dort gozle bekliyorum :) idare eder hamilelik bir gun iyiysem bir gun kotuyum ama buna sukur saglikla hayirla kavusayim da sorun degil bunlar gecici seyler insallah herkeste yasar bu guzelligi tek duam
Evet canm 3. Gün başladı test gününe kadar devam etti . Belli etmemeye çalışt cnku cok umutluydum hala da adet gününe yakın adet olacak misim gibi ağrımAy bana hiç umutsuz gibi gelmemiştiniz halbukisen 5.gunde test yapmistin benim su anda odum patliyor. Hem bir an once ogrenmek istiyorum hem de hic test yapmamak istiyoeum insallah sizin gibi sevinc naralari atarim ben de yakin zamanda
Peki senin agrin devam etti mi sonra. Benim bi dun agrim olmadi ama bugun baya var yine kimyasal olacak diye korkuyorum canim ondan
Korkma canim benim batmalar oluyordu ama Leyla nın ağrıları olmuştu bildiğin Hatta pozitif haberinden Sonra bile ve ben ağrım Yok diye endişeleniyordum düşünAy bana hiç umutsuz gibi gelmemiştiniz halbukisen 5.gunde test yapmistin benim su anda odum patliyor. Hem bir an once ogrenmek istiyorum hem de hic test yapmamak istiyoeum insallah sizin gibi sevinc naralari atarim ben de yakin zamanda
Peki senin agrin devam etti mi sonra. Benim bi dun agrim olmadi ama bugun baya var yine kimyasal olacak diye korkuyorum canim ondan
Evet canm 3. Gün başladı test gününe kadar devam etti . Belli etmemeye çalışt cnku cok umutluydum hala da adet gününe yakın adet olacak misim gibi ağrım
Oluyor Hatta bazen olduğumu düşünüp lavaboya kontrole gidiyorm . İnsallah sende en kısa zamanda pozitif alır bizimle paylaşırsın bn 4. Gül an verdim 5 gün de idrarda çıktı
Korkma canim benim batmalar oluyordu ama Leyla nın ağrıları olmuştu bildiğin Hatta pozitif haberinden Sonra bile ve ben ağrım Yok diye endişeleniyordum düşün[/QUOTE
Tamam kizlar o zaman uzulmek icin erken diyorum ve 7.gunumu beklemeye devam ediyorum idrar testi icin
Oncelikle hayirli olsun. Bence uzulmeyin sayisi degil kalitesi onemli cunku. Sonucta 1 embriyo evladiniz olacak icinden kismetseMerhaba arkadaşlar hepinizin inşallah bebişleri olur.. Ben bahceci fulya tedaviye başladım. Doktorum Kübra Boynukalın dün yumurtalarım toplandı 9 yumurta 5 dölenmiş bugün biraz üzüldüm geriye daha az kalır diye
Hosbuldum amin ins hepimiz için sağlıkla kavuşmak nasip olurhoşgeldiniz arkadaşım öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin inşallah
benim drumda Remzi Bey
10 yumurtadan 9u döllenip 3 tane 6.güne gitti üzülme pozitif ol ii şeyler dusun i iyi olsunMerhaba arkadaşlar hepinizin inşallah bebişleri olur.. Ben bahceci fulya tedaviye başladım. Doktorum Kübra Boynukalın dün yumurtalarım toplandı 9 yumurta 5 dölenmiş bugün biraz üzüldüm geriye daha az kalır diye