4-5 gün olmuştur diye bekliyordum valla geçmiyor desene zamanBugün daha 2.gün canım.
Valla gel bir de bana sor4-5 gün olmuştur diye bekliyordum valla geçmiyor desene zamaninşaallah pozitif haberinle sonuçlanır
Hala hastanedeyim arkadaslar .moralim iyi aslinda ama yine de korkuyorum sanirim bugun taburcu etcek mustecep bey beni..dun geldiginde Rahim agzim yine kisa ama evde dinlenince insallah atlatacaksin dedi,taburcu etmesi yakindir diye dusunuyorum. 1 haftadir yatiyorum tabi hep internette takildim bahceciler facebookta grup kurmus gordunuz mu bilmuyorum umut ol umut bul gibi biseydi basligi. Cok hosuma gitti. Uye oldum hemen. Bu hafta bi cok gruba uye oldum zaten okuyorum yazilanlari zaman geciyo. Ne cok insan var ne cok yolarkadasi var bizim gibi. Allahımmm dermansiz dert vermesinnn dualari kabul olsun tum herkesin. Hikayelerini okuyorum agliyorum off Allahm
Bende çok merak ettim canım erken Doğum nedeni neydi ve muayenelere de Müstecep hocaya devam etmiş miydin o hamileliğindeHala hastanedeyim arkadaslar .moralim iyi aslinda ama yine de korkuyorum sanirim bugun taburcu etcek mustecep bey beni..dun geldiginde Rahim agzim yine kisa ama evde dinlenince insallah atlatacaksin dedi,taburcu etmesi yakindir diye dusunuyorum. 1 haftadir yatiyorum tabi hep internette takildim bahceciler facebookta grup kurmus gordunuz mu bilmuyorum umut ol umut bul gibi biseydi basligi. Cok hosuma gitti. Uye oldum hemen. Bu hafta bi cok gruba uye oldum zaten okuyorum yazilanlari zaman geciyo. Ne cok insan var ne cok yolarkadasi var bizim gibi. Allahımmm dermansiz dert vermesinnn dualari kabul olsun tum herkesin. Hikayelerini okuyorum agliyorum off Allahm
Bendim canım oValla kimdi net hatırlamadım CRP si 17,5 çıkan arkadaşımız vardı. Benim de pazar günü 15 ti Dr ilaç vermemişti bol sıvı önerisinde bulunmuştu Pazartesi baktıracaktım ama bugün ablam için hastaneye gitmişken tekrar baktırdım 3 e düşmüştü. Haber vereyim dedim boşuna ilaç kullanmanıza gerek olmayabilir sizin de
Artık kullanmışsın ama olsun sağlıklı olun da gerisi önemli değilBendim canım olargopen kullanmaya başladım bir kaç gün sonra bende tekrarlarım olmadı çok sağol canım
Masallah canim gozun aydin :)Kizlar 11. Gun sonucum 255 geldi. 9. Gunde 101 di
Çok güzel tatlım maşallah sanaKizlar 11. Gun sonucum 255 geldi. 9. Gunde 101 di
Bbak hersey cok guzel gidiyor sira sende sakin olunsuz dusunme canimcimmmÇok güzel tatlım maşallah sanaartık kucağına sağlıkla almak kısmet olsun
Sağol arkadaşım aslında ben çok olumluyum bu sefer de hayal kırıklığına uğratmasın rabbimBbak hersey cok guzel gidiyor sira sende sakin olunsuz dusunme canimcimmm
Çok güzel canim inşaallah sağlıkla al kucağınaKizlar 11. Gun sonucum 255 geldi. 9. Gunde 101 di
Amin canim insallah olumluyuz cunku elimizden gelen hersey yaptik gerisi takdir ilahi :*Sağol arkadaşım aslında ben çok olumluyum bu sefer de hayal kırıklığına uğratmasın rabbim
Ayy çoook sevindim MaşAllah. Sağlıkla kucağına da almak nasip olur inşAllah. Canım sende de belirti aynı diperlerinde olduğu gibi mi olmuştu. Benim de transfere az kaldı Hayırlısıyla :) her şeyi merak etmeye bsşladım heyecanla beraberKizlar 11. Gun sonucum 255 geldi. 9. Gunde 101 di