Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa

canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel ya darısı basımıza ayakların yere basmıyordur sımdı senın
Allah kucağına almayıda nasıp etsın ınsallah

Kızlar nasılsınız bakalım? çok şükür dün kesemizi de gördük bebişim sağ salim yerinde duruyor ve annesini hiç üzmüyor veee teyzelerine bol bol dua ediyor

gözünaydın canım, hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlerin başına..

gözünaydın arkadaşım sana sakin ol bekle demiştik dimi ama dinleyen kim bizi :)))))) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

yaa evet dedin ama insanın elinde değil yildirim stres yapmamak :)) Allah razı olsun arkadaşım

canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel ya darısı basımıza ayakların yere basmıyordur sımdı senın
Allah kucağına almayıda nasıp etsın ınsallah

aynen oske.cim hala şoktyaım ve ağlıyorum durduk yere tutamıyorum kendimi :)) eşim yeteeerr sonuç negatif olsa ne yapardın diyor :))

gözünaydın canım, hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlerin başına..

Allah razı olsun arkadaşım darısı başınıza inşallah. Dualarım sizlerle...

Evet sonucda bu klinikdeki doktorlarin hepsinin iyi olduguna kanaat getirdim. Herkes bir baska doktordan bahsediyor ama genelde memnun hanimlar. Biraz'da sans isimi nedir bakarsin bu sefer dualarimiz kabul olur. Bakalim hangi doktorun eli kismetli cikacak. Bu durumda senin tup bebek tedavisi agustos filan bulur galiba anladigim.

inşallah hamilesindir canım valla şu belirti olayına fazla takılmamak gerek hiç belirti yaşamayan kişi hamile olailiyor. inşallah sende hamilesin :)) yarın yaz mutlaka ok..

En zor is bu beklemek bilmezmiyim. Bence en iyisi fazla belirtilere kafani takma. Her vucut farkli tepki veriyor. Sonuc ne olursa olsun bence en dogrusu senin icin. Cunku saglikli bir bebegi kucaga alincaya kadar isimiz bitmez bizim. Yolun basindayiz daha diyip rahat olasin.

Kizlar bu morarmalarin sebebi belki igne yerini biraz asagilara kaydirinca olabiliyor. Gerci endise edilecek birsey degil. Benimde cok morarmisti sonra geciyor. Onemli olan zamaninda ve dogru miktarda yapmak. Zaten kendi kendinize igne yapiyorsaniz zaten isin en zor kismini basarmisiniz demektir. Ben ilk yaptigimda korkudan aklim cikmisti. 2-3 kere igne yapan kisiyle pratik yaptikdan sonra cesaret edebildim. Ilk defa icin hakikaten igneyi yapmak bile cesaret.

Bu doktoru bende dusunuyorum. Deneyimlerini ve gelismleri paylasirsan sevinirim canim. Kolay gelsin basladinmi tedaviye bu ay..

Senin tedavin başladı diye hatırlıyorum canım diğer başlıklarda görmüştüm ama karıştırdım mı kız yoksa

Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa

gözünaydın canım Allah tamamına erdirsim sağlıkla inşallah, darısı başımıza

wildaa tebrik ederim hayırlı olsun sonucun Allah sonuna kadar sağlıklı güzel eylesin.Rabbim isteyen herkese bu yolda güzel haberler almayı nasip etsin.

Cnm seni çook tebrik ediyorum:) Ben öngörüşme için Ümit beyle konuşmuştum. çok memnun kalmıştım ilgili anlatımlarından. Ancak muayene için Mustafa beyden randevu da almıştım, kendisi çok yoğun. Bugün tekrar gittim, amh sonucum 0.75 çıkmış. Rezerv azlığı diyor. Aşılama önermem tüp bebek dio. Ben de bugün regl oldum. Yarın tedaviye başlıyorum! Biraz tedirginim.

Senin sorunun ve yaş neydi cnm?
İçimden bi ses aslında Ümit beyle de tedaviyi sürdürsem diyor. Ancak aşılama deneyebiliriz diodu Ümit bey, Mustafa bey amh sonucu direk tüp dedi. O nedenle Mustafa beydeyim, ancak kendisi çok yoğun, 5 gün de olmicam dedi. Erbil beye yönlendiririm felan dedi. kendisini de hiç tanımıyorum. Belki takibimi Ümit bey yapsa diye düşündüm bakalım. Gonal f 300 kullanacağım 5 gün boyunca. Kendi kendimize iğne yapmak da nasıl olacak? haftasonu da misafirler kalacak bizde. Umarım garip yan etkiler yapmaz.

whde cnm tebrik ediyorum, doğuma az kalmıştır herhalde. Ben de yarın Mustafa beyde tüp bebek tedavisine başlayacağım.Gonal f 300 iğnelerini 5 gün kullanacğım yarından itibaren. Biraz tedirgin ve heyecanlıyım.
Senin yaş ve sorun neydi gebe kalmadan önce. Ve tedavin tüp bebek mi aşılamam mıydı cnm?
Nasıl geçti tedavin, iğneler ağrı, yan etki felan yapıyor mu? Biraz paylaşırsan sevinirim. İnsanın ihtiyacı oluyor dert ortaklarına:)

Rahat bir doüum dilerim, hayırlısıyla bebişini kucağına al cnm...

bubble hayırlı olsun canım tedavın
bende cuma gunu muayeneye gıdıcem mustafa beye 5 gun yokum demıs ya ne zamandan ıtıbaren benım de aklıma takıldı şimdi

selam arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum topiğe ama hep aklımdasınız.olumsuz haberlerden çok etkilendiğin için bir süre girmedim.bu gün dr kontrolümüz vardı.bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri.herşey çok sükür çok iyi gidiyor. bir oğluşum olacak rabbim nasip ederse.yüzünü göstermedi sıpa.onun sağlıklı olduğunu bilmek tarifi imkansız bir şey hele kalp atışın dünyanın engüzel sesi.o sesi duyduktan sonra dr söylediği hiç birşeyi duymuyorum inanın.yüce Allahım şu mübarek günlerin yüzü hürmetine isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.dualarım sizlerle.
bu arada Aytun hanım sen nasıl bir insansın. iyi ki dr umsun .(kızım olsa idi adı aytun du eşimle karar vermiştik)

günaydın bubble, tedavin hayırlı olsun arkadaşım ve inşallah pozitifle sonuçlansın.. Bende bu ayki adetimle başlıyorum inşallah. kaç aydır bekle bekle zaman geçmek bilmedi ( tedavinin iptal olması kesinlikle psikolojisini bozuyor insanın. hadi zaman su gibi akıp geçsin ve bizde artık anne olalımmmmmmmmmm

selam canım ben 32 yaşındayım. şuan 6. ayımın içindeyim canım gittikçe ağırlaşıyorum işte bu sıcaklarda hamilelik dahada zorlaşıyor nefes almak zor geliyor bazen (

Benim sorunum sebepsiz infertil canım önce aşılama yapıldı 1 kere ama tutmadı. sonra tüp bebek denedik o da olmadı ama çok şükür 2. tüp bebek denememde oğluma kavuştum bu arada bebeğimin cinsiyeti erkek teyzesi :)) iğneler yan etki yapmadı canımda sadece ben kilo aldım sanki iştahımı açmıştı :)) iğnenin ilkini ben hemşireye yaptırmıştım korkudan ben yapamam dedim çünkü :) ama korkma incecik bişey acımıyor göbekten 2 parmak aşağı doğru yapıyorsun dediğim korkma canım sakin ol. ayrıca bu tedavide en önemli şey sakin olmak bu çok etkili. Yolun açık olsun arkadaşım güzel haberlerini almak dileğiyle.......

Son düzenleme:
bubble hayırlı olsun canım tedavın
bende cuma gunu muayeneye gıdıcem mustafa beye 5 gun yokum demıs ya ne zamandan ıtıbaren benım de aklıma takıldı şimdi

slm oske55i haftaya 5 gün yokmuş sanırım bu sabah yine aradım kan testleri ile ilgili bişi sormak için hmşireyi arıyorumi o da hep yoğun. Gün içinde dönerler diyor başka bi hemşire çıkıyor tabii telefona. Dün öğleden sonra bir fax istendi başka hastaneden kan tahlili yaptırmak istedim özel sig. kartımla, aradım dönerler dediler. Ben gittim bahçeciye işimi hallettim çıktım, ondan sonra aradı öok geç dönüş oluyor.

Mustafa beyin hastaları direk kendisiyle telefonda görüşebiliyorlar mı acaba???? Bugün ilk iğnemi vurulacagım ancak istenen kan tahlilleri var, bazıları önceden yapmıştım sormak için hemşiresine bile ulaşamıyom(( bu durum beni biraz tedirgin ediyor. Ya tedavi sırasında acil bi durum olursa, kimle muhattap olcaz acaba? Bu konuda sizin deneyimleriniz ne .... Hepimize hayırlısı olsun,
Mustafa bey işini çok iyi biliyordur, ama psikolojimiz de önemli , muhattap kim olcak acaba. Ben yokken Erbil bey bakar felan demiştiç Zaten her görüşmemiz max. 10 dak. sürüyor Mustafa beyle, gerisi bekleme ve hemşire ile geçiyor. Sizin nasıl geçiyor..?

gözünaydın canım Allah tamamına erdirsim sağlıkla inşallah, darısı başımıza

Patiscim çok sağol arkadaşım :)) sizlerinde güzel haberlerini alcaz inşş

wildaa tebrik ederim hayırlı olsun sonucun Allah sonuna kadar sağlıklı güzel eylesin.Rabbim isteyen herkese bu yolda güzel haberler almayı nasip etsin.

Allah razı olsun güzel arkadaşım.

Çok teşekkür ediyorum canım. benim sorunum çikolata kistiydi bekarlığımdan bu yana olan bi sorun zaten adetlerimde hep düzensizdi benim. sürekli ağrılar falan ilaçlarla küçültmeye çalıştık ameliyat olmadım ama. Umarım seninde tedavin pozitifle sonuçlancak ben inanıyorum :)) Ayrıca ben Ümit Beyden çok memnunum sana tavsye ederim

Ayyyy Arzu çok sevindim sağ salim olsunda inşallah biliyorsun kız olmuş erkek olmuş hiç önemi yok. Aytun hanımla tanışmadık hatta hiç görmedim merkezde kısmet olmadı yani :)) ama çok hareketli, çok esprili ve cana yakın bi bayan olduğunu okuyorum forumda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…