Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa
Kızlar nasılsınız bakalım? çok şükür dün kesemizi de gördük bebişim sağ salim yerinde duruyor ve annesini hiç üzmüyor veee teyzelerine bol bol dua ediyor
gözünaydın arkadaşım sana sakin ol bekle demiştik dimi ama dinleyen kim bizi :)))))) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel ya darısı basımıza ayakların yere basmıyordur sımdı senın
Allah kucağına almayıda nasıp etsın ınsallah
gözünaydın canım, hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin darısı bizlerin başına..
Canım günaydın. Ben Ümit Beyin hastasıyım tüp bebeğe daha geçemedik ama tedavim devam ediyor doktorumdan çok çok memnunum. Ben sana Ümit Bey.le görüşmeni tavsiye ederim. Ama Erbil Bey hakkında çok güzel yazılar okudum Erbil Beyi de tercih edebilirsin. istersen her ikisiyle de görüş kararını sen ver. Sana şunu söyliyim Bahçecideki doktorların hepsi gerçekten çok başarılı için rahat olsun arkadaşım :))
inşallah hamilesindir canım valla şu belirti olayına fazla takılmamak gerek hiç belirti yaşamayan kişi hamile olailiyor. inşallah sende hamilesin :)) yarın yaz mutlaka ok..
Kızlar aranızda opuyu genel anesteziyle değil de bilinci açık olarak sedasyonla yaptıran var mı? Bir de merkezde bayan anestezi uzmanı var mı?
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım güzel haberler alcaz inşallah :)) valla ben daha iğnelere başlamadım nasıl kullanılıyor onu bile bilmiyorum ama neden morarma olduki acaba( hemşireyi arayıp sorsana en sağlıklısı o yani
Canım ben Gaziantepten yazıyorum. Geçen ay muayene ve görüşme için Bahçeciye eşimle geldik. Erbil Bey.le görüştük. Çok çok memnun kaldım. Sizlerede tavsiye etmek istiyorum kızlar. Tedavime Erbil Beyle devam etcem ben. Umut hakkında bilgim yok sadece orda ssk.nın verdiği rapor geçiyormuş. Ama Fulyada rapor geçmiyor. Fulyada tüp bebek 4950 TL + ilaç fiyatı canım. İlaçlarda kişiye göre ve dozuna göre değiştiği için sabit bi fiyatı yok.
benım 14,30da canım sen çoktan gıtmıs olursun
kız bana dırek o saatı verdı bende uygun dedım ınsallah cok beklemeyız sen ılk gun bekledın mı cok saatınde aldılar mı
Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa
ayyyy canım kıyamam yaaa Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah. bende 3 aylık hamileyim canım ve Mustafa Bahçeci doktorumdu. Merkez ve ekip harika zaten. Bu yol zaten uzun ve yorucu bi yol Allahım isteyenlerin sabrını arttırsın inşallah.. bide teyzesi öpüyor onu :))
Cnm seni çook tebrik ediyorum:) Ben öngörüşme için Ümit beyle konuşmuştum. çok memnun kalmıştım ilgili anlatımlarından. Ancak muayene için Mustafa beyden randevu da almıştım, kendisi çok yoğun. Bugün tekrar gittim, amh sonucum 0.75 çıkmış. Rezerv azlığı diyor.Aşılama önermem tüp bebek dio. Ben de bugün regl oldum. Yarın tedaviye başlıyorum! Biraz tedirginim.
Senin sorunun ve yaş neydi cnm?
İçimden bi ses aslında Ümit beyle de tedaviyi sürdürsem diyor. Ancak aşılama deneyebiliriz diodu Ümit bey, Mustafa bey amh sonucu direk tüp dedi. O nedenle Mustafa beydeyim, ancak kendisi çok yoğun, 5 gün de olmicam dedi. Erbil beye yönlendiririm felan dedi. kendisini de hiç tanımıyorum. Belki takibimi Ümit bey yapsa diye düşündüm bakalım. Gonal f 300 kullanacağım 5 gün boyunca. Kendi kendimize iğne yapmak da nasıl olacak? haftasonu da misafirler kalacak bizde. Umarım garip yan etkiler yapmaz.
Cnm seni çook tebrik ediyorum:) Ben öngörüşme için Ümit beyle konuşmuştum. çok memnun kalmıştım ilgili anlatımlarından. Ancak muayene için Mustafa beyden randevu da almıştım, kendisi çok yoğun. Bugün tekrar gittim, amh sonucum 0.75 çıkmış. Rezerv azlığı diyor.Aşılama önermem tüp bebek dio. Ben de bugün regl oldum. Yarın tedaviye başlıyorum! Biraz tedirginim.
İçimden bi ses aslında Ümit beyle de tedaviyi sürdürsem diyor. Ancak aşılama deneyebiliriz diodu Ümit bey, Mustafa bey amh sonucu direk tüp dedi. O nedenle Mustafa beydeyim, ancak kendisi çok yoğun, 5 gün de olmicam dedi. Erbil beye yönlendiririm felan dedi. kendisini de hiç tanımıyorum. Belki takibimi Ümit bey yapsa diye düşündüm bakalım. Gonal f 300 kullanacağım 5 gün boyunca. Kendi kendimize iğne yapmak da nasıl olacak? haftasonu da misafirler kalacak bizde. Umarım garip yan etkiler yapmaz.
whde cnm tebrik ediyorum, doğuma az kalmıştır herhalde. Ben de yarın Mustafa beyde tüp bebek tedavisine başlayacağım.Gonal f 300 iğnelerini 5 gün kullanacğım yarından itibaren. Biraz tedirgin ve heyecanlıyım.
Senin yaş ve sorun neydi gebe kalmadan önce. Ve tedavin tüp bebek mi aşılamam mıydı cnm?
Nasıl geçti tedavin, iğneler ağrı, yan etki felan yapıyor mu? Biraz paylaşırsan sevinirim. İnsanın ihtiyacı oluyor dert ortaklarına:)
Rahat bir doüum dilerim, hayırlısıyla bebişini kucağına al cnm...
bubble hayırlı olsun canım tedavın
bende cuma gunu muayeneye gıdıcem mustafa beye 5 gun yokum demıs ya ne zamandan ıtıbaren benım de aklıma takıldı şimdi
gözünaydın canım Allah tamamına erdirsim sağlıkla inşallah, darısı başımıza
wildaa tebrik ederim hayırlı olsun sonucun Allah sonuna kadar sağlıklı güzel eylesin.Rabbim isteyen herkese bu yolda güzel haberler almayı nasip etsin.
selam arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum topiğe ama hep aklımdasınız.olumsuz haberlerden çok etkilendiğin için bir süre girmedim.bu gün dr kontrolümüz vardı.bebişimin cinsiyetini öğrendim teyzeleri.herşey çok sükür çok iyi gidiyor. bir oğluşum olacak rabbim nasip ederse.yüzünü göstermedi sıpa.onun sağlıklı olduğunu bilmek tarifi imkansız bir şey hele kalp atışın dünyanın engüzel sesi.o sesi duyduktan sonra dr söylediği hiç birşeyi duymuyorum inanın.yüce Allahım şu mübarek günlerin yüzü hürmetine isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.dualarım sizlerle.
bu arada Aytun hanım sen nasıl bir insansın. iyi ki dr umsun .(kızım olsa idi adı aytun du eşimle karar vermiştik)