Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

maşallah kuzucuma Rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. kısmetse bizde 2 hafta sonra öğrencez cinsiyetimizi teyzesi :))

canım ben yarın ılk defa gorusecegım Mustafa beyle bıraz once aradılar merkezden yarın geliyorsunuz degıl mı dedıler.Şimdı hatırladım ben randevu alrken haftaya ıstemıstım telefondaki bayan hoca o hafta yok demıstı.Yarın gorusunce sorarım.ama sanırım onunla dırek telde gorusemıyorsun cok yoğun olduğu için hemsıreler donus yapıyor.Bakalım yarın bana nı diyecek buyuk ıhtımal bır suru test verecek tahlıl felan yazarım bende çıkınca yıne ırtıbatı kesmeyelim canım

Canım dediğin gibi Mustafa hoca çok yoğun bu sebeple ben hep Emel hemşireyle görüşüyorum. Ama her soruma mutlaka dönüş alıyorum o konuda için rahat olsun. Gerekirse hocayla konuşup o şekilde dönüş yapıyorlar ama ısrarla hocayla görüşmek istersen görüşebilirsin diye düşünüyorum. Ben bu konuda ısrarcı olmadım açıkçası çünkü aldığım cevaplar ve ilgi benim için yeterli oluyor

arkadaşlar ben 35 yaşındayım bahçeci fulya klinigine yaklaşık 9 ay önce başladık.ilk önce mustafa bahçeciyle başladık sonrakı tum takiplerimi erbil bey yaptı.ilk tüp bebek denemem pozitifti ama malesef 8. haftada kaybettik .iinci denemeye kadar hatli zaman bekledik süreçte bir kac operasyon geçirdim ve sonunda 29 haziranda dondurulmuş iyi kalitede embriyolarımızı erbil bey taransfer etti.bugun 6.günüm bekleyiş merakla kaygıyla devam ediyor ..hepimiz için hayırlısıyla bebeklemize kavuşabilmeyıdiliyorum ..Erbil bey şu ana kadar tanıdıgım 50 küsür dr. içerisinde işini en iyi bilerlerden ..şiddetle tavsiye ediyorum ...

Erbil Yagmur'a giden oldumu hic? Daha once deneyimi olan yada adini duyan?

aryabeste

merhaba
arkadaşlar ben 35 yaşındayım bahçeci fulya klinigine yaklaşık 9 ay önce başladık.ilk önce mustafa bahçeciyle başladık sonrakı tum takiplerimi erbil bey yaptı.ilk tüp bebek denemem pozitifti ama malesef 8. haftada kaybettik .iinci denemeye kadar hatli zaman bekledik süreçte bir kac operasyon geçirdim ve sonunda 29 haziranda dondurulmuş iyi kalitede embriyolarımızı erbil bey taransfer etti.bugun 6.günüm bekleyiş merakla kaygıyla devam ediyor ..hepimiz için hayırlısıyla bebeklemize kavuşabilmeyıdiliyorum ..Erbil bey şu ana kadar tanıdıgım 50 küsür dr. içerisinde işini en iyi bilerlerden ..şiddetle tavsiye ediyorum ...

merhaba canım. sana kesinlikle katılıyorum. Erbil bey benim şimdiye dek gittiğim en iyi kadın doğum ve tüp bebek doktoru. ben 3. denemede hamile kaldım ama adam resmen neden olmuyor diye hırpaladı kendini. her deneme bizi aslında çözüme götürdü ama ne o nede biz asla vazgeçmedik. Her defasında yine Erbil bey olcak dedik ve şuanda hamileyim :))))) harika ve çok başarılı bi doktor elinden kimse kurtulmuyor yani :)))))

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Ben Erbil Beyde tedavi gördüm ve şuanda hamileyim :)) harika bi doktor işine aşık bi adam :))) yani neden hamilelik olmuyor diye en ince ayrıntısına kadar araştırıyor ve bulana kadar sizi bırakmıyor :)) ben 3. denememde kavuştum bebeğime ve Erbil bey sayesinde. resmen o bizi inandırdı yoksa biz artık vazgeçmiştik ( ben çok hassasım pek güçlü değilimdir okuyorum bazen 10. denemede kavuşan falan ne kadar güçlüler.. Allahım size tez zamanda nasip etsin inşallah

Merhaba canım inşallah pozitif sonuç alırsın bizlerde merakla sonucunu bekliyor olacağız bize yaz lütfen olur mu :)

Maşallah canım tebrik ederim Rabbim kucağına almanı nasip etsin. Erbil beyi bende çok duydum merkezde görmüştüm hatta neşeli birine benziyor :)) valla ben Bahçecide yüzü asık, başarılı olmayan, ilgisiz olan kimseyi görmedim ve duymadım :)) Allahım nolur bu sevinci isteyen herkese yaşat

selam ArtemisAnka benim doktorumda Mustafa Hoca. Onun dışında Ümit Bey, Erbil Bey ve Güvenç Bey bu isimleri çok duydum ben...

Demek genelde herkes Mustafa Bey'e gidiyor! Valla bende oyle meshur bir hocaya gittim ama cok mesgul olduklarindan pek ilgi goremedim o yuzden ayni sey Musfafa bey'de olacak diye korkuyorum.Belki Fulya'da boyle degildir ama genede ben bir kere korktum bundan.

Senin tedavin başladı diye hatırlıyorum canım diğer başlıklarda görmüştüm ama karıştırdım mı kız yoksa

Yok canim baslamadim henuz. Temmuz diye hemen baslayacaktim ama 1 ay daha erteledim. Malum en son Mayis'da denemistim. Daha karnimdaki morluklar bile tam gecmedi. Bu arada HSG x-ray olayim mi olmayim mi diye karar veremiyorum. Ben bunun pek anlamli olduguna inanmiyorum galiba?

Bu HSG filmini hic cektirmedim ama tup bebek icin neden isteniyor anlam veremiyorum. Tuplerin acik olup olmadigina bakiliyor ama tedavide zaten tupler acik olup olmamasi onemli degilki? Ayrica bayagi agrili bir islemmis duydugum. Birde mikrop kapma ihtimali var deniyor. Butun bunlari dusunerek yaptirmak istemiyorum. Okadar cok tedaviden sonra araya birde bunu yapmak ne kadar anlamliki?
Hanimlar hepiniz yaptirdinizmi bunu?

Canım eğer doktorun istediyse yaptır derim. Sadece tüpler değil rahimde herhangi bi bozukluk vs. gibi şeyler var mı onada bakılıyor. yani bebeğin tutunmama sebebi araştırılıyor rahimde bi problem varmı yok mu diye. bende acılı bi işlem olduğunu duymuştum bu nedenle anestezili yaptırdım hiçbişey anlamadım canımda hiç acımadı.

Canim hsg evet biraz agri oluyor eskisi gibi şiddetli degil .ben birkacay once fulyaca cektirdim bildigin adet sancisi yeni bir alet var az agrili oluyor.bence korkma hersey en net sekilde goruntuleniyor
.inş herhangi bir sorun cikmaz

Bu arada birde benim ilk rahim filmimde sorun yok hersey iyi denmisti 4 yıl sonra yeni makine ile cekilende tuplerden biri uzun biri kapalı rahim duvarım ince.. Gibi sonuclar cikti tedavimi ona gore duzenlediler iyi bisey ve gerekli bence

canım arkadaşlarında dedıgı gıbı hsg yanı turkce acılımı rahım fılmı adı üstünde rahımın yapısı sekıl bozuklukları hakkındada bılgı verıyor doktorlara.Bizim içinde rahım cok onemlı bılıyorsun doktorlar rahım için nazlı bebek derler oan kalmış hersey o yüzden rahım fılmı ıstendıyse cekın derım tatlım.Benden kadın doğum doktorum ıstemıstı tedavı sırasında zaten tüplerı tıkalı olan bayanların tek çözümü rahım fılmı.Tedavın umarım senın ıstedıgın gıbı sekıllenıp güzel sonuca ulaştırır bebısını kucağına aldırır ve bu yolda emek fedakarlık yapan tum arkadaşlarımada tabııı

Bu arada ıstanbuldaysan radyotom dıye bır yer var doktorum benı oraya yonlendırmıstı allahta razı olsun.Canı kıymetlı bırı degılımdır hıc canım yansa gıkım çıkmaz ama yınede ınsan tedırgın olup gıdıyor.Son teknolojı kullanılıor artık çoğu yerde bıraz tuzlu oluyor ama acı anlamıyorsun sadece o ılaçlı su gezınırken hafıf hafıf adet sancısı vuruyor birazcık şiddetleniyor o kadar.Ben anestezi alsam mı acaba dıye sorduğumda kız ne gerek var hanfendı 10 dakıka için demıstı ıkı katı cunku.İyikıde almamışım ben gülerek muhabbet ederek çıktım benden sonrakı bayan ağlıyordu korkudan benı görünce sevındı.Hiç korkma bır bakmışsın hoppp bıtmıs bıle

Bu arada tuplerı tıkalı olanların tek çözümü tüp bebek yazacaktım rahım fılmı yazmışım kızlarrr yaa ben cok heyecanlıyım yarın mustafa beyle ılk gorusmemız varr

Canim hsg evet biraz agri oluyor eskisi gibi şiddetli degil .ben birkacay once fulyaca cektirdim bildigin adet sancisi yeni bir alet var az agrili oluyor.bence korkma hersey en net sekilde goruntuleniyor
.inş herhangi bir sorun cikmaz

Tesekkuler ederim. Ne kadar maliyeti Fulya'da bu isin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…