- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
Onu bilmiyorum da decavit çok öneriliyor midemi bulandırdığı için hiç kullanmadım.Canim krilom cok faydali doktorum onu verdi hemen basla sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilmiyorum da decavit çok öneriliyor midemi bulandırdığı için hiç kullanmadım.Canim krilom cok faydali doktorum onu verdi hemen basla sende
Bende krilom ve regenix e basliycam.ama bana builaclaribaska doktor.onerdi.bahcecide uygun mudurCanim krilom cok faydali doktorum onu verdi hemen basla sende
Canim ben hastasiyim gebeyim 27 haftalk. Allaha sükür kızım olacak. Kendisi de asistani dunya iyisidir. Cok bilgilidir.ben bugune kadar gece gunduz hic farketmez ne sorduysam cevabimi aldim. Kesinlikle tavsiye ederim.Bayanlar icinizde bana yardimci olacak biri yokmu ?? Tamamozaman sadece mustecepbeyim hastalari kimler ???onlar yardimci olsun bari
Anladim tesekkur ederimCanim ben hastasiyim gebeyim 27 haftalk. Allaha sükür kızım olacak. Kendisi de asistani dunya iyisidir. Cok bilgilidir.ben bugune kadar gece gunduz hic farketmez ne sorduysam cevabimi aldim. Kesinlikle tavsiye ederim.
İkinizin de Ortak kararı olmalı tabi ki kuzum insallah en hayırlısı olur bn cok sabirszdjm dayanamadım yaptrdimAnladım cnm bende esimi ikna edersem vericem bugün oda erken diye sonuç değişirse üzülürüm diye korkuyor ama bole de aynı şey ister istemez kanda olsa idrar da olsa takılıyor kafaya sanırm kan daha iyi olucak
Regenix te var canim ben normal eczaneden aliyorum regenix 40 tl krilomda 70 ti sanirim bahceciye gitmiyorum artik o yuzden oranin ilac fiyatlarini bilmiyorum su anda.gecen sene ordan aliyodum guya indirimli diyolardi ama bir suru para vermistimBende krilom ve regenix e basliycam.ama bana builaclaribaska doktor.onerdi.bahcecide uygun mudur
Canım calsitigim aile hekimliğine gittim ıgnemi yaptırmaya girmişken kan da verdim O O4lylm cnm sen laboranttsin dimi bilirsin kani santifruj ettik ve kan plazmasini damlattik teste yrn sabahta kanı sonuç için yollayackalr bu saatte kurye yol malesef ama sanırım herşey yolundaİkinizin de Ortak kararı olmalı tabi ki kuzum insallah en hayırlısı olur bn cok sabirszdjm dayanamadım yaptrdim
Maşallah canım allah arttırsınCanım calsitigim aile hekimliğine gittim ıgnemi yaptırmaya girmişken kan da verdim O O4lylm cnm sen laboranttsin dimi bilirsin kani santifruj ettik ve kan plazmasini damlattik teste yrn sabahta kanı sonuç için yollayackalr bu saatte kurye yol malesef ama sanırım herşey yolunda Eki Görüntüle 2087755
Amin cnm en güzeli senin başına birazdan şükür namazı kilacam hepimize dua edicem yrn transferin var en çok sana dua edicem cnmMaşallah canım allah arttırsın
Amin cnm saol inşalla h hep birlikte bebeklerimizi kucağımiza alicazKuzum hamilesin laborant onaylı hemde tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Sağol arkadaşım allah kabul etsinAmin cnm en güzeli senin başına birazdan şükür namazı kilacam hepimize dua edicem yrn transferin var en çok sana dua edicem cnm
Şimdi çok daha belirgin hadi hayırlı olsun canimCanım calsitigim aile hekimliğine gittim ıgnemi yaptırmaya girmişken kan da verdim O O4lylm cnm sen laboranttsin dimi bilirsin kani santifruj ettik ve kan plazmasini damlattik teste yrn sabahta kanı sonuç için yollayackalr bu saatte kurye yol malesef ama sanırım herşey yolunda Eki Görüntüle 2087755
Amin cnm en güzeli senin başına birazdan şükür namazı kilacam hepimize dua edicem yrn transferin var en çok sana dua edicem cnm
Saolun darısı isteyen herkese ınsallah benim drum burçak erzikHayirli olsun doktorunuz kimdi
Saol xnmŞimdi çok daha belirgin hadi hayırlı olsun canim
Canım sana yarın için iyi şanslar diliyorum,inşallah bu sefer bebişini al da gelSağol arkadaşım allah kabul etsin
İnşallah canım inşallah yarın büyük gün sağolasınCanım sana yarın için iyi şanslar diliyorum,inşallah bu sefer bebişini al da gel