Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bayanlar icinizde bana yardimci olacak biri yokmu ?? Tamamozaman sadece mustecepbeyim hastalari kimler ???onlar yardimci olsun bari
Canim ben hastasiyim gebeyim 27 haftalk. Allaha sükür kızım olacak. Kendisi de asistani dunya iyisidir. Cok bilgilidir.ben bugune kadar gece gunduz hic farketmez ne sorduysam cevabimi aldim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Canim ben hastasiyim gebeyim 27 haftalk. Allaha sükür kızım olacak. Kendisi de asistani dunya iyisidir. Cok bilgilidir.ben bugune kadar gece gunduz hic farketmez ne sorduysam cevabimi aldim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Anladim tesekkur ederim
. Ben sirf bahceci olsun diee ..doktor secmeye calisiyorum.icim.sinmiyor ne yapsamdaaa.. korkuyorum
3.deneme olacagi icin
Sizin kacinciydi

Anladım cnm bende esimi ikna edersem vericem bugün oda erken diye sonuç değişirse üzülürüm diye korkuyor ama bole de aynı şey ister istemez kanda olsa idrar da olsa takılıyor kafaya sanırm kan daha iyi olucak
İkinizin de Ortak kararı olmalı tabi ki kuzum insallah en hayırlısı olur bn cok sabirszdjm dayanamadım yaptrdim

Bende krilom ve regenix e basliycam.ama bana builaclaribaska doktor.onerdi.bahcecide uygun mudur
Regenix te var canim ben normal eczaneden aliyorum regenix 40 tl krilomda 70 ti sanirim bahceciye gitmiyorum artik o yuzden oranin ilac fiyatlarini bilmiyorum su anda.gecen sene ordan aliyodum guya indirimli diyolardi ama bir suru para vermistim

İkinizin de Ortak kararı olmalı tabi ki kuzum insallah en hayırlısı olur bn cok sabirszdjm dayanamadım yaptrdim
Canım calsitigim aile hekimliğine gittim ıgnemi yaptırmaya girmişken kan da verdim O O4lylm cnm sen laboranttsin dimi bilirsin kani santifruj ettik ve kan plazmasini damlattik teste yrn sabahta kanı sonuç için yollayackalr bu saatte kurye yol malesef ama sanırım herşey yolunda
20180102_172344.jpg

Canım calsitigim aile hekimliğine gittim ıgnemi yaptırmaya girmişken kan da verdim O O4lylm cnm sen laboranttsin dimi bilirsin kani santifruj ettik ve kan plazmasini damlattik teste yrn sabahta kanı sonuç için yollayackalr bu saatte kurye yol malesef ama sanırım herşey yolunda Eki Görüntüle 2087755
Maşallah canım allah arttırsın :dua::anneadayı:

Canım calsitigim aile hekimliğine gittim ıgnemi yaptırmaya girmişken kan da verdim O O4lylm cnm sen laboranttsin dimi bilirsin kani santifruj ettik ve kan plazmasini damlattik teste yrn sabahta kanı sonuç için yollayackalr bu saatte kurye yol malesef ama sanırım herşey yolunda Eki Görüntüle 2087755
Şimdi çok daha belirgin hadi hayırlı olsun canim :dua::anneadayı::nazar::KK200:

X