Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

O O4lylm basbelasiyim basbelasiyim Canicimm Canicimm Kızlar transferin 7. Gunu bugün erken gebelik testi bulamadım normal test ile denedim sizce nasıl
Var canim var insallah seninle kucuk yavrun ama birsey diyeyimmo hamilelik inanilmaz zor Allah esirgesin bir sey olacak diye cok korkuyorsun insallah bu telaslari herkes yasar sonrada saglikla hayirla kucagimiza aliriz

Canm ben 4 gün kan verdim 2.87 çıktı 5 gün idrarda çıktı ama yarım saat sonra belli oldu 7 gün kan verdim 65.66 çıktı . Hcg idrara geçtiyse kana kesin geçmiştir
Anladım cnm bende esimi ikna edersem vericem bugün oda erken diye sonuç değişirse üzülürüm diye korkuyor ama bole de aynı şey ister istemez kanda olsa idrar da olsa takılıyor kafaya sanırm kan daha iyi olucak

Canm ben 4 gün kan verdim 2.87 çıktı 5 gün idrarda çıktı ama yarım saat sonra belli oldu 7 gün kan verdim 65.66 çıktı . Hcg idrara geçtiyse kana kesin geçmiştir

vallahi duyduğum en erken kan testini sen yaptırmışsın canım
allah tamamına erdirsin

Bayanlar icinizde bana yardimci olacak biri yokmu ?? Tamamozaman sadece mustecepbeyim hastalari kimler ???onlar yardimci olsun bari

Bende birakamadim hala transferden sonra icmicem ama oncesi cok zarari varmi acaba
ne kadar erken bırakırsak o kadar iyi diye düşünüyorum onun için son ana bırakmayacağım inşallah
benim ocak adetine 1 haftam var vallahi merak ediyorum bu bırakma işini ne nasıl yapacağım

X