Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Anladim tesekkur ederim
. Ben sirf bahceci olsun diee ..doktor secmeye calisiyorum.icim.sinmiyor ne yapsamdaaa.. korkuyorum
3.deneme olacagi icin
Sizin kacinciydi
Canim erbil yağmuru tek gecerim cok ilgili bilgili ve ne yaptini bilen dost gibi bir doktor onada gorun farki gorursun bahceci olsun diyede dusunme bence

ne kadar erken bırakırsak o kadar iyi diye düşünüyorum onun için son ana bırakmayacağım inşallah
benim ocak adetine 1 haftam var vallahi merak ediyorum bu bırakma işini ne nasıl yapacağım
Benimde ocak adetinde birakmam şart nasil olacak bilmiyorum strese girdikce yakiyorum sigara ocak 20 den sonra birakmam lazim off

Selam Kizlar,
Ben yeni uye oldum bu gruba, mustafa Bahceciye randevu aldim.
Onun disinda bir dr daha csecicekmiyim yoksa kendileri mi secinek? Fulya Bahceciden memnunmusunuz? ben yurtdisindayim.
Ocak ortalarinda geldigimde tedaviye hemen baslayacagim herhangi bir on muayeneniz, o yuzden deneyimi olanlardan bilgi edinmek isterim..

Canim gecen tedavidede boyle diyoduk insallah bu sefer hersey guzel olur yarin transferin var simdiden gozun aydin diyelim insallah
Evet açıkçası yaşadıklarımızı silip baştan başlıyorız sürekli maalesef :KK43: inşallah bu son olur diyorum ama allahın takdiri canım sağol:dua:

Kızlar bir şey sorucam. Ben yarın trasnferden sonra 1 buçuk saatlik yol gitmeliyim ev için. Sizce sıkıntı olur mu yoksa bahçecş yakınında konaklasam mı bilemedim:63:

Kızlar bir şey sorucam. Ben yarın trasnferden sonra 1 buçuk saatlik yol gitmeliyim ev için. Sizce sıkıntı olur mu yoksa bahçecş yakınında konaklasam mı bilemedim:63:
Canım inşAllah bu sefer yavrun sana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz. Transferden sonra orda dinlenme verecekler zaten sonra arabanın arka koltuğuna uzan git Allahın izni ile bişey olmaz

Canım inşAllah bu sefer yavrun sana sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz. Transferden sonra orda dinlenme verecekler zaten sonra arabanın arka koltuğuna uzan git Allahın izni ile bişey olmaz
Sağol canım benim de gönlümden o geçiyor :dua:

Cnm bende aynı mesafe gittim arabada uzandım zaten klinikte 1 saatten fazla kalıyorsun sikinti olmaz allhin izni ile

İnşallah canım inşallah yarın büyük gün:dua: sağolasın:KK76:
Bu arada ben transfere girerken transfer anında su duayı okudum devamlı elim karnimda ;
Ya Celle Celaluhu
ve
Min eyyi şey’in halakah(halakahu)] مِنْ أَيِّ شَيْءٍ خَلَقَهُ
19 – [Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu)] مِن نُّطْفَةٍ خَلَقَهُ فَقَدَّرَهُ
20 – [Summes sebîle yesserah] ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ

Yukarıda orjinali ve latin alfabesiyle okunuşunu verdiğimiz Abese suresinin 18-20 nci ayetlerinin Türkçe meali ise şu şekildedir;

18. Allah onu neden yarattı?
19. Bir nutfeden (spermadan) yarattı da ona şekil verdi.
20. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.

canım bende arkada uzanarak 1,5-2 saat yol ile evime gelmeyi düşünüyorum en güzeli evimdeki rahatlık hiçbiryerde olmaz

kızlar bahçeciden şimdi aradılar 12 dw burda olun diye ta Tekirdağdan gidicez duş alıcam daha nasıl yetişicez bilmem. Dua edin lütfen:dua:
burda olduğunu bilse idim görüşürdük tekirada canım yaa
hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah
canım senin transfer edilecek embriyo 5. gün embriyosumu en baştan çözdürülüp 5. günemi gitti
havada yağmurlu dikkatli gidin canım

X