- 10 Aralık 2017
- 44
- 21
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımmCanm ben Asiye hemsire ile görüşünce bana vaginal muayenenin hiç zararı Yok dedi eğer zararlı olsaydi bizde öyle muayene etmezdik dedi
Selam kizlar. Transfer tarihin belli oldu. Carsamba gunu. Doktor iki embriyo verelim dedi ama esim istemedigi icin tek embriyo transfer edilecek. Gerisi allahtan
Canim ben gördüm ikinci çizgiyi bende bu testle yapmıştım çıkmıştı Bnce kan vermelisinO O4lylm basbelasiyim @Mmihrimah Kızlar transferin 7. Gunu bugün erken gebelik testi bulamadım normal test ile denedim sizce nasıl
Senin testinde bu kadar silikmiydi peki kan vermek için erken mi acaba diye düşünüyorum daCanim ben gördüm ikinci çizgiyi bende bu testle yapmıştım çıkmıştı Bnce kan vermelisin
Canım kaç gün oldu transferin olalı 9. 10. Günde yapsan oluyor ben erken baktırmıştımSenin testinde bu kadar silikmiydi peki kan vermek için erken mi acaba diye düşünüyorum da
Bugün 7. GunCanım kaç gün oldu transferin olalı 9. 10. Günde yapsan oluyor ben erken baktırmıştım
Kızlar bugün 5. Gunu transferin biliyorim çok erken ama dayanamadım yaptım sizlerde benim gördüğüm hayalet çizgiyi görüyormusunuz...
Bayanlar lutfen yardimci.olun 3.deneme icin
Mustecep bey ,remzi bey ,guvenc bey ??
Hastasini birebir takip eden kim ??
Saol cnm ama ben hala acabalardayım umarım bebişim benimle olmaya devam edercanım burdan da tebrik ederim allah sağlıkla kucağında göstersin kuzunu tebriklerr
Mustecep Kavrut ben asiri memnunumBayanlar lutfen yardimci.olun 3.deneme icin
Cnm sen idrar testi yapmismiydin peki nasıl nasıl çıkmıştıCanım kaç gün oldu transferin olalı 9. 10. Günde yapsan oluyor ben erken baktırmıştım
Benim Dr Remzi hoca ve cok ilgili takip ediyor aradığında ilk müsait anında geri dönüyor. Sağolsun ben memnunumBayanlar lutfen yardimci.olun 3.deneme icin
Canım sana da mı transferden 5 gün önce ampul mu vurdular.bana da ilk defa transferdene önce vurdular.Kirmizi lekemi kahve mi bendede vardi once haftada bir defa falandi ama sonra 3 gun uste uste gelince depot diye bir inge oldum simdi gecti .. bu arada transferden 5 gun once basladigim progestan 2 ampul igne oluyorum hergun