Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bu arada ıstanbuldaysan radyotom dıye bır yer var doktorum benı oraya yonlendırmıstı allahta razı olsun.Canı kıymetlı bırı degılımdır hıc canım yansa gıkım çıkmaz ama yınede ınsan tedırgın olup gıdıyor.Son teknolojı kullanılıor artık çoğu yerde bıraz tuzlu oluyor ama acı anlamıyorsun sadece o ılaçlı su gezınırken hafıf hafıf adet sancısı vuruyor birazcık şiddetleniyor o kadar.Ben anestezi alsam mı acaba dıye sorduğumda kız ne gerek var hanfendı 10 dakıka için demıstı ıkı katı cunku.İyikıde almamışım ben gülerek muhabbet ederek çıktım benden sonrakı bayan ağlıyordu korkudan benı görünce sevındı.Hiç korkma bır bakmışsın hoppp bıtmıs bıle

Tesekkur ederim. Maliyeti nedir bu isin acaba Radyotom'da? Ben bir MR cektirmistim onda bile acayip korktum. Yarisinda panik olmustum. Korkuyorum panik yapicam diye bende, bayagi yoruldum bu islerden.

Canim şimdi faturasina baktim 277 tl.ama dr erbil yonlendirdigi için indirimli çekilmistim .hayırlısı olsun tatlım

maşallah kuzucuma Rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. kısmetse bizde 2 hafta sonra öğrencez cinsiyetimizi teyzesi :))

sağlıklı öğrendikten sonra cinsiyeti hiç önemli değil aslında.rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.cinsiyeti hakkında hiç birsey söylemedi mi dr? bana 12. haftada kesin olmamakla birlikte söylemişti.

Patiscim çok sağol arkadaşım :)) sizlerinde güzel haberlerini alcaz inşş

Allah razı olsun güzel arkadaşım.

Çok teşekkür ediyorum canım. benim sorunum çikolata kistiydi bekarlığımdan bu yana olan bi sorun zaten adetlerimde hep düzensizdi benim. sürekli ağrılar falan ilaçlarla küçültmeye çalıştık ameliyat olmadım ama. Umarım seninde tedavin pozitifle sonuçlancak ben inanıyorum :)) Ayrıca ben Ümit Beyden çok memnunum sana tavsye ederim

Ayyyy Arzu çok sevindim sağ salim olsunda inşallah biliyorsun kız olmuş erkek olmuş hiç önemi yok. Aytun hanımla tanışmadık hatta hiç görmedim merkezde kısmet olmadı yani :)) ama çok hareketli, çok esprili ve cana yakın bi bayan olduğunu okuyorum forumda :))

aynen sağlıklı olsun yeter bize.benim ablam ya da kardeşim gibi oldu aytun hanım.

Tesekkur ederim. Maliyeti nedir bu isin acaba Radyotom'da? Ben bir MR cektirmistim onda bile acayip korktum. Yarisinda panik olmustum. Korkuyorum panik yapicam diye bende, bayagi yoruldum bu islerden.

canım radyotomda 300 kusurdu tam hatırlamıyorum ama doktorum yonlendırdıgı için ındırım yapmışlardı ama sanırım fulyada daha ucuz en son teknolojıdır onlarınkı emınım ıyıce bır araştır sonra korkmadan cektır canım.Ama MR gıbı bısey degıl jinekolojik muayenenın bıraz daha uzun sürmüşü olarak düşün:KK1::KK1:hıc korkma rahat ol
Bu arada evet bende Mustafa beye gıdıyorum bakalım yarın ak koyun kara koyun bellı olacak ılk defa gıdecegım heyecan had safhada hayırlısı olsun hepımız için.Rahım fılmı bu arada 5 dakıka içinde verılıyo benım dedıgım yerde bekleme sıkıntısıda yasamıyorsun

canım radyotomda 300 kusurdu tam hatırlamıyorum ama doktorum yonlendırdıgı için ındırım yapmışlardı ama sanırım fulyada daha ucuz en son teknolojıdır onlarınkı emınım ıyıce bır araştır sonra korkmadan cektır canım.Ama MR gıbı bısey degıl jinekolojik muayenenın bıraz daha uzun sürmüşü olarak düşün:KK1::KK1:hıc korkma rahat ol
Bu arada evet bende Mustafa beye gıdıyorum bakalım yarın ak koyun kara koyun bellı olacak ılk defa gıdecegım heyecan had safhada hayırlısı olsun hepımız için.Rahım fılmı bu arada 5 dakıka içinde verılıyo benım dedıgım yerde bekleme sıkıntısıda yasamıyorsun

HSG cekılırken kendını hıc kasma acık olan tuplerın kasılmanın etkısıyle daralabılır ılaclı su tuplerınden tam rahat gecemeyebılır.Bende senın gıbıydım o gece uyku uyumadım ama cok kotu seyler okumuştum.Sırt ustu yatıyorsun ordakı gorevlı bayan muayenede sıkıntı yasıyormusunuz dedı hayır benım canım kıymetlı degıldır sıkıntı yok baslayabılırız dedım.Bu arada heyecanım benım kendımedır dışarı yansıtmam:KK1::KK1:neyse başladık zaten her anını sana anlata anlata cekıyorlar kocaman bı ekran var karsında tüplerden sıvı geçerken goruyorsun sıvı ılerledıkce hafıf hafıf sızı hıssedıyorsun zaten 10 dakıka en fazla hopp oldu bıttı:KK17::KK17:

BOOL SANSLAR!! Demek sende Mustafa Bey'e gidiyorsun. Burada birkac disinda herkes ona gidiyor galiba.
Hayirlisini diliyorum cnm ve bol sans...ben de bugun gittim ilk ignemi vuruldum, gerci sadece hemsiresini gordum bugun. Dun Mustafa beyle gorustum tedaviye baslamak icin, uygun olup olmadigimi gormek icin adetliyken muayene etti. Kendisiyle cok fazla konusma veya soru sorma firsatim olmadi. Genelde hep hemsiresi ile konusuyorum, ki o da yogun oluyor.
Durumundan haberdar et beni de, tedaviye mi baslayacaktin ilk gorusmen mi olacak?

Bu HSG filmini hic cektirmedim ama tup bebek icin neden isteniyor anlam veremiyorum. Tuplerin acik olup olmadigina bakiliyor ama tedavide zaten tupler acik olup olmamasi onemli degilki? Ayrica bayagi agrili bir islemmis duydugum. Birde mikrop kapma ihtimali var deniyor. Butun bunlari dusunerek yaptirmak istemiyorum. Okadar cok tedaviden sonra araya birde bunu yapmak ne kadar anlamliki?
Hanimlar hepiniz yaptirdinizmi bunu?

Dogru soluyorsun aslinda. Mantiken tup bebekte gerekmez gibi geliyor. Ben tup bebek tedavime bugun yeni basladim, ilk startim. Ancak Hsg yi daha onceden klomen tedavisine baslamadan once yaptirmistim.doktor eger tupler tikali ise tedavinin anlami kalmaz demisti, bana da mantikli gelmisti ve ben yaptirdim. Sanirim yapan yere gore veya kisiye gore agri durumu degisir. Benim icimi yakmisti biraz o ilac. Belki bunyeye gore degisir bilemedim. Istersen doktora da sor ne acidan isteniyor, zaten embriyo rahme yerlesecek tuple isimiz yok seklinde. Bol sans diliyorum, haberdar et:))

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Ben Erbil Beyde tedavi gördüm ve şuanda hamileyim :)) harika bi doktor işine aşık bi adam :))) yani neden hamilelik olmuyor diye en ince ayrıntısına kadar araştırıyor ve bulana kadar sizi bırakmıyor :)) ben 3. denememde kavuştum bebeğime ve Erbil bey sayesinde. resmen o bizi inandırdı yoksa biz artık vazgeçmiştik :KK43:( ben çok hassasım pek güçlü değilimdir okuyorum bazen 10. denemede kavuşan falan ne kadar güçlüler.. Allahım size tez zamanda nasip etsin inşallah

Tebrik ediyorum seni, kac haftalik bebisin, hayirlisiyla kucagina al cnm. Mesajin beni rahatlaatti, Mustafa beyin 1 haftalik yoklugunda Erbil bey bakacakmis. Insallah biz de bebisimize kavusuruz:KK66: Allah her isteyene bu guzel duyguyu yasatsin...

Bu arada tuplerı tıkalı olanların tek çözümü tüp bebek yazacaktım rahım fılmı yazmışım :KK9::KK9:kızlarrr yaa ben cok heyecanlıyım yarın mustafa beyle ılk gorusmemız varr

günaydın oske, hadi bakalım güzel haberlerini heyecanla bizde bekliyoruz :)))))

Arkadaslararanizda transferden sonra clexane igne kullanan varmi.gobem çok fena morardi ve şişti umarim normaldir

Canım ben crinone jel kullandım. o iğne kan pıhtılaşması ile ilgili diye biliyorum ve genelde morluk oluyormuş. Bi doktorunu ara istersen için rahat etsin arkadaşım :KK43:( bende merak ettim ettim neden morluk olduğu konusunda.

Arkadaşlar ben ilk kez bu foruma yazıyorum. Daha önce girer okur ama yazmazdım hatta hamile olanları okuyunca sinirimden oturur ağlardım biraz bencilce ama napim elimde değil psikolojim mahvolmuştu çünkü. Toplam 3 tüp bebek denemesi ve sonuç kocaman sıfır...
Maddi manevi çöktük ayağa kalkcak halimiz kalmadı. Son bir kez daha deneyelim dedik ve paramızı toparlayınca bu kezde Bahçeciyi tercih ettik doktorumuz Erbil Beydi. Sil baştan testler, rahim filmi, sperm analizi derken test günüm geldi şok oldum sonuç pozitif :)) şükürler olsun kavuştum bebeğime derken bu kezde hergün artan değerim düşmeye başladı ve bebeğim beni terketti... Tamam dedik bitti buraya kadar olmuyor işte olmuyor... Allah bize vermiyor...

Aradan bikaç gün geçti Erbil bey aradı ve bir deneme daha yapalım dedi o kadar güzel konuştuki hayır demek imkansızdı ağlamaktan ben zaten nerdeyse hiç konuşmadım sadece dinledim. Sonra tamam dedik hadi bir kere daha deneyim dedik. Erbil bey bu kezde pgt yöntemi denicez dedi. Gel zaman git zaman arkadaşlar 5. tüp denememde bebeğime kavuştum hatta dün ilk kez bebeğimin kalp atışını duyduk.. Öylesine büyük bir mutlulukki inanın sadece yaşamak gerek.Aklım almıyor hala içimde 2 tane kalp var :)) Yani diyeceğim ümidinizi kesmeyin ve doğru adreste olduğunuza emin olun. Benim hikayem sizlerede ışık olsun. Dualarım hepinizle kardeşlerim Allaha emanet olun... Tekrar yazarım sevgiler

Tebrik ediyorum seni, kac haftalik bebisin, hayirlisiyla kucagina al cnm. Mesajin beni rahatlaatti, Mustafa beyin 1 haftalik yoklugunda Erbil bey bakacakmis. Insallah biz de bebisimize kavusuruz:KK66: Allah her isteyene bu guzel duyguyu yasatsin...

Arkadaşım merhaba, yukarıda hikayemi yazdım lütfen okuyun çok kısacıktı ama umarım sizlere ışık olur. Erbil beye ve Bahçeci ekibine gerçekten güvenin onlara nasıl etsem ne desem inanın az. benim vazgeçtiğim yerde kendileri hayır, ayağa kalk devam dediler.. Nolur sizde inanın ve asla pes etmeyin. Güzel haberler vermeniz dileğiyle...

Hayirlisini diliyorum cnm ve bol sans...ben de bugun gittim ilk ignemi vuruldum, gerci sadece hemsiresini gordum bugun. Dun Mustafa beyle gorustum tedaviye baslamak icin, uygun olup olmadigimi gormek icin adetliyken muayene etti. Kendisiyle cok fazla konusma veya soru sorma firsatim olmadi. Genelde hep hemsiresi ile konusuyorum, ki o da yogun oluyor.
Durumundan haberdar et beni de, tedaviye mi baslayacaktin ilk gorusmen mi olacak?

Canım mustafa beyle görüşecek benım
Bugun ınsallah.saatlerı sayıyorum eşimle gıdecegız hayırlısı bakalım yazarım sıze

Sevgili nursah cok guzel umut veren bir hikayen var .moral oldu bana da allahim .inş.saglikla kucagina almayi nasip etsin .darisi bizlere olsun Erbil bey harikalar yaratiyor

Guzel bir baslangic olsun canim. Igne hangisi puregon. gonal-f, menogon mi? ben Daha once puregon kullanmistim o gayet kolay uygulamasi. Ama Menogon bayagi zahmetliydi. Nedakadar miktari 275- 300 ml/unite gibi oluyordu galiba. Tam agirlik birimini hatirlayamadim ama.Birde menogon kullanmistim. Oda tozlari karistirip bir solusyon hazirlama seklindeydi. Onu hic sevmemistim dogrusu. Mustafa bey tahmin ettigim gibi yogun olacak sanirim. Eminim cok konusma sansi olmasada kontrollerini duzgun yaparlar. O igne asamalarinda yapilacak seyler asagi yukari ayni sanirim. Bakalim kac gunde OPU geleceksin. 10-15 gun arasinda bir sure galiba oluyor. Igne dozuna bagli olarak degisir.En rahat bu onumuzdeki 15 gun. O yuzden keyfini cikar gez dolas ve moralin yuksek tut derim. Ondan sonra ne yaparsan kendini kontrol ediyorsun farkinda olmadan.

X