Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Doktorum Aytun Hanım canım. Çok tatlı bir bayan çok güleryüzlü rahatlıkla konuşuyorum onunla ben çok memnunum Aytun hanımdan

bende dün aytun hanıma muayene oldum güleryüzlü biri ama hiç konuşmadık kısa sürdü zaten mustafa bey sadece opu ve transferde olacak sanırım ve umarım.

bende dün aytun hanıma muayene oldum güleryüzlü biri ama hiç konuşmadık kısa sürdü zaten mustafa bey sadece opu ve transferde olacak sanırım ve umarım.

önemlı olanda sanırım opu ve transfer canım galıba benımde oyle olacak buyuk ıhtımal senın diğer muayene ne zaman topıktekılerle belkıde karşılaşıyoruz orda ama tanımıyoruz bırbırımızı

cuma günü sabah 9 gibi orada olacağım canım senin randevun kaçtaydı? belki karşılaşırız

cuma günü sabah 9 gibi orada olacağım canım senin randevun kaçtaydı? belki karşılaşırız

benım 14,30da canım sen çoktan gıtmıs olursun
kız bana dırek o saatı verdı bende uygun dedım ınsallah cok beklemeyız sen ılk gun bekledın mı cok saatınde aldılar mı

heeeyyyy negatif düşünmek yok tamam mı cuma günü gelsin bakalım güzel haberler bekliyoruz arkadaşım senden içini ferah tut dualarımız seninle

Kızlar selamlar, yarın test günüm inanılmaz stresli ve heyecanlıyım ( kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sizce bunlar belirti mi (

inşallah hamilesindir canım valla şu belirti olayına fazla takılmamak gerek hiç belirti yaşamayan kişi hamile olailiyor. inşallah sende hamilesin :)) yarın yaz mutlaka ok..

Kızlar selamlar, yarın test günüm inanılmaz stresli ve heyecanlıyım ( kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sizce bunlar belirti mi (

Hadi bakalım yarın güzel haberlerini alacağız inşallah wildacım bizi habersiz bırakma

Son düzenleme:
heeeyyyy negatif düşünmek yok tamam mı cuma günü gelsin bakalım güzel haberler bekliyoruz arkadaşım senden içini ferah tut dualarımız seninle

tamammmmmminşallah hep bırlıkte dualarla hepımız alacağız kucağımıza minnoşları
Cuma gunu muayenem gecsın hemen paylaşacağım online

Kızlar aranızda opuyu genel anesteziyle değil de bilinci açık olarak sedasyonla yaptıran var mı? Bir de merkezde bayan anestezi uzmanı var mı?

tamammmmmminşallah hep bırlıkte dualarla hepımız alacağız kucağımıza minnoşları
Cuma gunu muayenem gecsın hemen paylaşacağım online

Günaydın oske. aferin ha şöyle akıllı ol bakiim :)) öyle gereksiz streslere yer yok bizim hayatımızda ona göre :))

Kızlar nasılsınız bakalım? çok şükür dün kesemizi de gördük bebişim sağ salim yerinde duruyor ve annesini hiç üzmüyor veee teyzelerine bol bol dua ediyor

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız bakalım? çok şükür dün kesemizi de gördük bebişim sağ salim yerinde duruyor ve annesini hiç üzmüyor veee teyzelerine bol bol dua ediyor

iyiyiz canım çok şükür. maşallah keseyide gördünüz sıra kalp atışında inşallah :)) aferin ona bizlere dua etmeye devam etsin tamam mı :)) bu arada nasıl gidiyor canım var mı bulantıların falan

Kızlar aranızda opuyu genel anesteziyle değil de bilinci açık olarak sedasyonla yaptıran var mı? Bir de merkezde bayan anestezi uzmanı var mı?

Canım ben anesteziyle yaptırdım. Fulyada erkek anestezi uzmanı var kadın varmı bilmiyorum

oh oh oh maşallah canım.. bak gördün mü günler ne kadar hızlı geçiyor :)) sonra bir bakmışsın kucağında :))

Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa

Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa

gözünaydın arkadaşım sana sakin ol bekle demiştik dimi ama dinleyen kim bizi :)))))) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…