hımm durum şimdi anlaşıldı ew sendromu başlamış sende :)))) insan sürekli çalışmaya alışınca evde oturmak zor gelir her zman ve haliyle düşün düşün kafayı yersin arkadaşım maalesef(
sormaaa yaaa ne olcam bennn(
kendıme bır suru kıtap aldım kendıme evle ılgılenıyorum ama yok sıkılıyo ınsan
hımm durum şimdi anlaşıldı ew sendromu başlamış sende :)))) insan sürekli çalışmaya alışınca evde oturmak zor gelir her zman ve haliyle düşün düşün kafayı yersin arkadaşım maalesef(
sormaaa yaaa ne olcam bennn(
kendıme bır suru kıtap aldım kendıme evle ılgılenıyorum ama yok sıkılıyo ınsan
aynen canım bir düzenin varsa ve geçici olarakda olsa bozulmuşsa zor gelir.. inşallah sonu güzel olur :)) bugünleri hatırlar gülersin :))
aynen canım bir düzenin varsa ve geçici olarakda olsa bozulmuşsa zor gelir.. inşallah sonu güzel olur :)) bugünleri hatırlar gülersin :))
sen su an ne aşamadasın canım
kımdı doktorun bu arada bn bahçeciden aldım randevumu cuma için bakalım ya cok beklıyormussun oyle yazıyor tam yoğun zamana denk geldı benım tedavıde
inşallah canım
Doktorun kım canım bahçecide
Doktorum Aytun Hanım canım. Çok tatlı bir bayan çok güleryüzlü rahatlıkla konuşuyorum onunla ben çok memnunum Aytun hanımdan
Doktorum Aytun Hanım canım. Çok tatlı bir bayan çok güleryüzlü rahatlıkla konuşuyorum onunla ben çok memnunum Aytun hanımdan
bende dün aytun hanıma muayene oldum güleryüzlü biri ama hiç konuşmadık kısa sürdü zaten mustafa bey sadece opu ve transferde olacak sanırım ve umarım.
önemlı olanda sanırım opu ve transfer canım galıba benımde oyle olacak buyuk ıhtımal senın diğer muayene ne zaman topıktekılerle belkıde karşılaşıyoruz orda ama tanımıyoruz bırbırımızı
cuma günü sabah 9 gibi orada olacağım canım senin randevun kaçtaydı? belki karşılaşırız
canım boyum 1,62 felan zaten pko olduğu için bılırsın karın bolgesı yağlanması var bende bı zayıfladım mı hemen de orası gıdıyor tüp bebekde hersey dışarıdan müdahale ettıg için kılonun bır zararı olcagını düşünmüyorum ama hamılelıkte tansıyon ve gebelik sekerıne yol acabılıyor ya doktorlar ne kadar zayıf kalırsanız o kadar ıyı olur dıyorlar bırde kılo kalıtesız yumurta oluşumuna neden oluyor mu onu bılmıyorum ıste.Cuma gunu butun sorularıma cevap alacağım sanırım günler geçmiyor offfffben tedavı başlayınca nasıl bekleyecegım o kadar merak edıyorum
Kızlar selamlar, yarın test günüm inanılmaz stresli ve heyecanlıyım( kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sizce bunlar belirti mi (
Kızlar selamlar, yarın test günüm inanılmaz stresli ve heyecanlıyım( kasıklarımda ağrı var belim ağrıyor sizce bunlar belirti mi (
heeeyyyy negatif düşünmek yok tamam mıcuma günü gelsin bakalım güzel haberler bekliyoruz arkadaşım senden içini ferah tut dualarımız seninle
tamammmmmminşallah hep bırlıkte dualarla hepımız alacağız kucağımıza minnoşları
Cuma gunu muayenem gecsın hemen paylaşacağım online
Kızlar nasılsınız bakalım? çok şükür dün kesemizi de gördük bebişim sağ salim yerinde duruyor ve annesini hiç üzmüyor veee teyzelerine bol bol dua ediyor
Kızlar aranızda opuyu genel anesteziyle değil de bilinci açık olarak sedasyonla yaptıran var mı? Bir de merkezde bayan anestezi uzmanı var mı?
Kızlar nasılsınız bakalım? çok şükür dün kesemizi de gördük bebişim sağ salim yerinde duruyor ve annesini hiç üzmüyor veee teyzelerine bol bol dua ediyor
Kızlar hamileyimmmmmmm hala şoktayım yaaaa sabah test yapıldı ve sonucum 145 küsür çıktı. Allahım sonunda yarabbim mucizem gerçekleşti inanamıyorum hala yaaaa