- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Haklisin canim insallah bu tutacak hic canini skma olurmuCnm digerleri sabah bozulunca daah once çözünmeyen çözdüler sanriim onun durumundan emin olmak için bole yaptılar oraya gidipte bu durumu öğrenince neden gev aradınız sorusu uçtu aklından
Içimde inanılmaz bir huzur ve mutluluk var sanki hamileyim gibi geliyir. Hıc bu kadar yakın olmamıştım anne olmaya belki ondan bu his ama dilerim olurHaklisin canim insallah bu tutacak hic canini skma olurmuyavrun seninle annesi bol bol sev dua olu
Insallah canim dualarim seninle ben meryem suresini indirdim hergun dinlettimIçimde inanılmaz bir huzur ve mutluluk var sanki hamileyim gibi geliyir. Hıc bu kadar yakın olmamıştım anne olmaya belki ondan bu his ama dilerim olur
Tamam cnm bende yapayım insInsallah canim dualarim seninle ben meryem suresini indirdim hergun dinlettim
Zaten sen aksi kanıtlanana kadar bugünden itibaren hamilesin canımIçimde inanılmaz bir huzur ve mutluluk var sanki hamileyim gibi geliyir. Hıc bu kadar yakın olmamıştım anne olmaya belki ondan bu his ama dilerim olur
Saolun kızlar hepimiz anne olalim yaZaten sen aksi kanıtlanana kadar bugünden itibaren hamilesin canıminşallah aksi bir durum olmayacak rahat ol
Bebişini inşAllah kucağına almak nasip olur. Allah yavruna kavuştursun seni hiiç bırakmasın dilerimSaolun kızlar hepimiz anne olalim ya
inşallah pozitif olacak :)Içimde inanılmaz bir huzur ve mutluluk var sanki hamileyim gibi geliyir. Hıc bu kadar yakın olmamıştım anne olmaya belki ondan bu his ama dilerim olur
canım hayırlı olsun transferin. senin durumda kendim için endişelendim yalan yok benim 3 tane 3. gün embriyosu var bunlardan hiç biri 5. güne gelişme gösteremezse transfer gününe elimde embriyo kalmayabilir. buda en büyük korkum. maşallah senin 6. gün embriyosu varmış elinde çok sevindim onunla rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürür inşallahTatlim 3. Günde dondurulan emblarim gelişmemiş malesef. Ama 6. Gun blast olmayı basarmis emb vardı bir adet onu çözüp transfer ettiler umarım onunla olumlu sonuca ulaşırız dondurulmusum kalmadı ama ıns gerek kalmaz
Ins cnminşallah pozitif olacak :)
Amin cnm ıns ole olur ama herkesin bir olacak diye bişy yok belki sneim 3 de bakst olucak.canım hayırlı olsun transferin. senin durumda kendim için endişelendim yalan yok benim 3 tane 3. gün embriyosu var bunlardan hiç biri 5. güne gelişme gösteremezse transfer gününe elimde embriyo kalmayabilir. buda en büyük korkum. maşallah senin 6. gün embriyosu varmış elinde çok sevindim onunla rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürür inşallah
Cnmmiste ayni duygulardayiz.Canım biz doktorumuza çok kızgındık aslında hem de bahçeciye. Şöyle oldu. Benim eşimde sıkıntı var sperm sayısı çok düşük. Biz bahçeciye ilk gittiğimizde genetik testimiz yapıldı sıkıntı çıkmadı ama biz dna hasar testi vs de yaptırmak istedik güvenç hoca bize gerek yok biz en iysini seçiyoruz dedi. Nitekim 10 embriyomuz döllendi ve iki transfer yapıldı. İkisi de negatif. Hatta ikincisi kimyasal oldu. Embriyolarımız 3güne kadar çok iyi geliyor ve donduruluyorlar ama çözüldükten sonra 5.güne gerektiği gibi kaliteli gidemiyorlardı. En sonunda güvenç hoca da spermde sıkıntı var dna hasar testi yaptırıp tedavinizi olun tekrar deneyelim dedi. Yani aslında en başından yapılması gerekni şeyi en sonunda istedi biz de kızdık tabi vakit kaybı olduğu için. Şimdi tedavi sonucu 3.günde değil de 5.günde dondurulmasını istedik aslında güvenç hocanın yöntemi olmamasına rağmen hak verdi ve kabul etti. Şimdi 9 tanr 5.gün embriyomuz var. Ve bana da farklı ilaçlar verildi bu sefer daha çok embriyomuz oluştu doğal olarak. Haftaya transferim var kısmetse.
Amin cnm ıns ole olur ama herkesin bir olacak diye bişy yok belki sneim 3 de bakst olucak.
Bizim.sanirim sprem dnasinda hasar var çünkü 16 yumurtadan 6 dollendi ve geriye 1 emb kaldı ve 3.gunde hepsinin gelişimi.cok iyiydi 3 den sonra bozuldu drmuz ve emb bole dedi bakalim eğer bu tutmazsa onlara bakılacak heralde.
Hepimizin aynı şekilde ıns arkadsiminşallah tutacak arkadaşım inşallah güzel haberlerini alacağız rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve sonucunda sağlıklı hayırlı ve salih bir evlad nasip etsin inşallah
Boyle dusunme canim hepimizde ayni seyler olmuyor Allah buyuk demekki onun nasibi o embiryoymus ondan digerleri olmus insallah seninkiler 5. Gune gelecek iyi dusunelim iyi olsuncanım hayırlı olsun transferin. senin durumda kendim için endişelendim yalan yok benim 3 tane 3. gün embriyosu var bunlardan hiç biri 5. güne gelişme gösteremezse transfer gününe elimde embriyo kalmayabilir. buda en büyük korkum. maşallah senin 6. gün embriyosu varmış elinde çok sevindim onunla rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürür inşallah
Canim erbil bey cok iyi dr ama era konusunda ben iyi niyet dusunmuyorum cunku herkese era istiyor era 1. Kalite blast emb transferi yapildigi halde hic hamile kalamayan kadinlara yapilirCnmmiste ayni duygulardayiz.
Bende daha ilkkez tedaviye basliyirum.diye.bana ne bahceci (erbil beyle gorusmustum)nede benim.tup yaptigim.medical oarkdaki doktorum.. genetik taniya gerek yok dedi.... simdi 2negatuf sonrasi 2 sidegenetik tani diyoo....simdi ama erbil bey era da diyoo.. bendebahceviyle gorustum mustecep bey.sana era ya gerek yok.sen zaten hamile kalabiliyorsun dedi... simdi napmaliyim bilmiyorum.. simdi deneyip sonraa aaa histeroskopide lazimm demesinler yani.. ne gerekiyosaa..gereksiz degil ama gereken yapilmali
inşallah hamişim inşallah dualarında eksik etme bizleriBoyle dusunme canim hepimizde ayni seyler olmuyor Allah buyuk demekki onun nasibi o embiryoymus ondan digerleri olmus insallah seninkiler 5. Gune gelecek iyi dusunelim iyi olsun
Asla her zaman aklimdasiniz ben yasadiklarimi unutmadimki sizi unutayiminşallah hamişim inşallah dualarında eksik etme bizleri
senin kuzular nasıl kalp atışı duydunuz mu