Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Cnm digerleri sabah bozulunca daah once çözünmeyen çözdüler sanriim onun durumundan emin olmak için bole yaptılar oraya gidipte bu durumu öğrenince neden gev aradınız sorusu uçtu aklından
Haklisin canim insallah bu tutacak hic canini skma olurmu yavrun seninle annesi bol bol sev dua olu

Içimde inanılmaz bir huzur ve mutluluk var sanki hamileyim gibi geliyir. Hıc bu kadar yakın olmamıştım anne olmaya belki ondan bu his ama dilerim olur
Zaten sen aksi kanıtlanana kadar bugünden itibaren hamilesin canım inşallah aksi bir durum olmayacak rahat ol

canım hayırlı olsun transferin. senin durumda kendim için endişelendim yalan yok benim 3 tane 3. gün embriyosu var bunlardan hiç biri 5. güne gelişme gösteremezse transfer gününe elimde embriyo kalmayabilir. buda en büyük korkum. maşallah senin 6. gün embriyosu varmış elinde çok sevindim onunla rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürür inşallah

Amin cnm ıns ole olur ama herkesin bir olacak diye bişy yok belki sneim 3 de bakst olucak.
Bizim.sanirim sprem dnasinda hasar var çünkü 16 yumurtadan 6 dollendi ve geriye 1 emb kaldı ve 3.gunde hepsinin gelişimi.cok iyiydi 3 den sonra bozuldu drmuz ve emb bole dedi bakalim eğer bu tutmazsa onlara bakılacak heralde.

Cnmmiste ayni duygulardayiz.
Bende daha ilkkez tedaviye basliyirum.diye.bana ne bahceci (erbil beyle gorusmustum)nede benim.tup yaptigim.medical oarkdaki doktorum.. genetik taniya gerek yok dedi.... simdi 2negatuf sonrasi 2 sidegenetik tani diyoo....simdi ama erbil bey era da diyoo.. bendebahceviyle gorustum mustecep bey.sana era ya gerek yok.sen zaten hamile kalabiliyorsun dedi... simdi napmaliyim bilmiyorum.. simdi deneyip sonraa aaa histeroskopide lazimm demesinler yani.. ne gerekiyosaa..gereksiz degil ama gereken yapilmali

Bahçeci ve umut tüp bebek ismini duyunca nedense geriliyorum.

İlk tedavim Bahçeci'de olmuştu, verdikçe verdi ilacı transfer ederken çok kaliteli dedikleri embriyolar negatif sonucu alınca kalitesiz oluverdi. Umut'da denediğim zaman Ulun bey vardı, o da erken menopoz sorunu olunca çok da ilgilenmedi. Benim 5 senedir tedaviyi bırakmama sebeplerdendir kendisi. Şimdi yeni dr arayışındayım. Amh düşük olunca merkezler başarı oranları azalır diye yaklaşmak istemiyorlar. Bahçeci'den ayrılan Erbil bey varmış, nasıl bir dr kendisi acaba ?

Sevgiler herkese

inşallah tutacak arkadaşım inşallah güzel haberlerini alacağız rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
rabbim hayırlı ve sağlıklı bir gebelik ve sonucunda sağlıklı hayırlı ve salih bir evlad nasip etsin inşallah

Selam kızlar,Bahçeci Grubu face de grup kurmuş (umut ol umut bul ) bildirim geldi banada ,bence çok ta iyi olmuş ,inşallah isteyen ve bu ugurda emek veren herkes 2018 de emeklerinin karsiligini alır.,şimdiden bol pozitifli ,bol bebisli yıllar hepinize.

Boyle dusunme canim hepimizde ayni seyler olmuyor Allah buyuk demekki onun nasibi o embiryoymus ondan digerleri olmus insallah seninkiler 5. Gune gelecek iyi dusunelim iyi olsun

Canim erbil bey cok iyi dr ama era konusunda ben iyi niyet dusunmuyorum cunku herkese era istiyor era 1. Kalite blast emb transferi yapildigi halde hic hamile kalamayan kadinlara yapilir

Boyle dusunme canim hepimizde ayni seyler olmuyor Allah buyuk demekki onun nasibi o embiryoymus ondan digerleri olmus insallah seninkiler 5. Gune gelecek iyi dusunelim iyi olsun
inşallah hamişim inşallah dualarında eksik etme bizleri
senin kuzular nasıl kalp atışı duydunuz mu

inşallah hamişim inşallah dualarında eksik etme bizleri
senin kuzular nasıl kalp atışı duydunuz mu
Asla her zaman aklimdasiniz ben yasadiklarimi unutmadimki sizi unutayim evet sukur bugun 1 tanesinin kalp atisini duydum bebegide gordum digeride hesaplarima gore 1 hafta geride insallah onuda duyarim Rabbim herkese bu guzel diygulari yasatir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…