Bende bir yarim saat bekleyeyim arayacak cnm saolYok canmbirazdan ararlar sizi demişlerdi
bende senen gibi merakla bekliyorum embriyolarının durumunuBende bir yarim saat bekleyeyim arayacak cnm saol
Hiç sorma cnm ya varya hiç bukadar gerilip heyecanlanmamistim tedavi başından beridirbende senen gibi merakla bekliyorum embriyolarının durumunu
şubatta da ben yaşayacağım 3 embriyodan kaçı 5. güne gelecek diyeHiç sorma cnm ya varya hiç bukadar gerilip heyecanlanmamistim tedavi başından beridir
benim 5 haftalık canım yatmak ne mümkün öğretmenim özel sektör olunca izin almak da sıkıntı oluyor ancak eve gidince sadece lavaboya kalkıyorum. Sende lekelenme oluyor mu halaCanım benim oldu hep yattım ayaklarımın altına yastık koydum öyle yattım korkma bu haftalarda oluyormuş hemşireyi aradım rahim büyüdüğü için olabiliyor muş Senin kaç haftalık oldu
Benim Remzi hoca ama şunu deyim orası bir ekipman kurumu farketmez dr un kim. Kimi secersen emin ol farketmez hepsi cok ilgiliBahceci de doktorunuz kim bayanlar.mustecep bey mi ? Guvenc bey mi ? Remzi bey mi? Hala kararsizim
Canım noldu transfer oldu mu merakla bekliyoruz. İnşAllah bebişine kavuşmuşundurKızlar benim transferim bugün ama hala aramadılar ya valla çok iyiydim ama heyecanlanmaya baslaidm sizleri saat kaçta aradilar
Benim güvenç hoca ama bahçecinin tüm doktorlar iyidirBahceci de doktorunuz kim bayanlar.mustecep bey mi ? Guvenc bey mi ? Remzi bey mi? Hala kararsizim
Canım benim Dr Remzi bey @umudumhepvar a katılıyorum hepsi çok iyi işinin ehliBahceci de doktorunuz kim bayanlar.mustecep bey mi ? Guvenc bey mi ? Remzi bey mi? Hala kararsizim