Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Icinizde 3. Denemesi veya 4. Denemesi olan var mi..evet iyiki bahceciye gelmisim.buyuzden diyen.. ilk denemeler icin sormuyorum
Benim 3.denemem ama hep bahçecideydim. Şöyle ki bu sene memorialla falan da görüştük bahçeciye gelmeden önce başka yerlerle de görüştük ama bahçeci gibisini bulamadık. Doktorumuzdançok memnunuz laçka birisi değildir ama seni çok sahiplenir ve çok dobra birisidir. Her soruna da içtenlikle sıkılmadan cevap verir. İlk iki deneme negatifti sonra bizi tedaviye yönlendirdiler. Şimdi tekrar deniyoruz ve geçmişimizi bildikleri için Farklı yaklaşıyorlar.

Benim 3.denemem ama hep bahçecideydim. Şöyle ki bu sene memorialla falan da görüştük bahçeciye gelmeden önce başka yerlerle de görüştük ama bahçeci gibisini bulamadık. Doktorumuzdançok memnunuz laçka birisi değildir ama seni çok sahiplenir ve çok dobra birisidir. Her soruna da içtenlikle sıkılmadan cevap verir. İlk iki deneme negatifti sonra bizi tedaviye yönlendirdiler. Şimdi tekrar deniyoruz ve geçmişimizi bildikleri için Farklı yaklaşıyorlar.

Doktorunuz kimdi

Bende ilk 2 negatifi aldigim.dokforumumdan cok memnunum ama.. labratuardan emin olmadiigm icin bahceci olsun en azindan lab iyi diyorum

Ilk 2 de olmayan suan size yeni ne yapiyorlar. Bana genetik tani isteniyor.ki hepsi ayni seyi soluyor..
Canım biz doktorumuza çok kızgındık aslında hem de bahçeciye. Şöyle oldu. Benim eşimde sıkıntı var sperm sayısı çok düşük. Biz bahçeciye ilk gittiğimizde genetik testimiz yapıldı sıkıntı çıkmadı ama biz dna hasar testi vs de yaptırmak istedik güvenç hoca bize gerek yok biz en iysini seçiyoruz dedi. Nitekim 10 embriyomuz döllendi ve iki transfer yapıldı. İkisi de negatif. Hatta ikincisi kimyasal oldu. Embriyolarımız 3güne kadar çok iyi geliyor ve donduruluyorlar ama çözüldükten sonra 5.güne gerektiği gibi kaliteli gidemiyorlardı. En sonunda güvenç hoca da spermde sıkıntı var dna hasar testi yaptırıp tedavinizi olun tekrar deneyelim dedi. Yani aslında en başından yapılması gerekni şeyi en sonunda istedi biz de kızdık tabi vakit kaybı olduğu için. Şimdi tedavi sonucu 3.günde değil de 5.günde dondurulmasını istedik aslında güvenç hocanın yöntemi olmamasına rağmen hak verdi ve kabul etti. Şimdi 9 tanr 5.gün embriyomuz var. Ve bana da farklı ilaçlar verildi bu sefer daha çok embriyomuz oluştu doğal olarak. Haftaya transferim var kısmetse.

Bizimde doktorumuz güvenç bey kendisi çok iyidir yalnz ben arayamadm biraz çekiniyordm watsaptan hemşiresi duyguyla konuşuyorduk sağolsun her soruma cevap aldm hala bişe olursa soruyorm güvenç beye mesaj attğmda cevap vermedi aynı mesajı tekrar atmıştm yine cevap yazmadı :) spermlerle alakalı bi soruydu sperme çok takılınca sinir oluyo bizde dediği gibi oldu biraz mesafeli ama çok başarılı titiz bir doktor gebeliğim devam etmezse yada ikinci için ondan başkasını düşünemem konuşup dertleşmek için psikologlar var ama önemli olan doktorun başarısı bu yüzden güvenç karlıkaya bi başka ..

Arkadaşlar pazartesi günü 6.haftaya girdik kontrolüm vardı kalp duymadık doktor normal diyor 10gün sonraya gün verdi erndişelendim

İnsalllah canm bu arada transferden hemen önce cok su içme transfer zamanı zorlar seni ve transferden sonra duramazsın :olamaz:
Evet cnm asiye hemşire saab kalkınca 4 bardak su ic sıkışınca hemen yap öğlende tekrarla bunu dedi sonr abir daha şu içme buraya gelince de 3 4 bardak icersin dedi. mesnan
G gulbisss aa canım nerdesin yahu saat kaç oldu. İnşallah sıkıntı yoktur çok merak ettik :eek:
Canım farkındayım ama giremedim nette sıkıntı oldu beni 2 gibi aradilar 3 te burda olun diye evimizde uzak biraz eşim işten gelmesi gitmemiz gecikicem diy e de sıkıntı yaptık. Çok şükür 3 de ordaydım. 3. Gun dondurulan 3 emb genişlememiş malesef 6. Güne blast olan ve dondurulan bir emb vardı onu çözüp transfer ettiler. Malesef dondurulmuş kalmadi ama ıns olumlu sonuç alarım gerek kalmaz

Evet cnm asiye hemşire saab kalkınca 4 bardak su ic sıkışınca hemen yap öğlende tekrarla bunu dedi sonr abir daha şu içme buraya gelince de 3 4 bardak icersin dedi. mesnan

Canım farkındayım ama giremedim nette sıkıntı oldu beni 2 gibi aradilar 3 te burda olun diye evimizde uzak biraz eşim işten gelmesi gitmemiz gecikicem diy e de sıkıntı yaptık. Çok şükür 3 de ordaydım. 3. Gun dondurulan 3 emb genişlememiş malesef 6. Güne blast olan ve dondurulan bir emb vardı onu çözüp transfer ettiler. Malesef dondurulmuş kalmadi ama ıns olumlu sonuç alarım gerek kalmaz
Canım diğerlerini boşver kalan sağlar bizimdir misali onlardan zaten hayır gelmeyecekti öğrenmil oldunuz vakitlice. Blast embriyo güzel. Demek ki şansın yüksek çok sevindim. Test günün ne zamana verdiler?

Canım diğerlerini boşver kalan sağlar bizimdir misali onlardan zaten hayır gelmeyecekti öğrenmil oldunuz vakitlice. Blast embriyo güzel. Demek ki şansın yüksek çok sevindim. Test günün ne zamana verdiler?
Evet cnm bende senin gibi düşünüp motive oluyorum test Günün 8. Ocak ama ben dayanamayıp daha erken bakarim heraldeo_O

X