Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar transfer olan yada olacak arkadaşlar ilac ve igne saatlerinize cok dikkat edin bn iki gün önce azıcık kanama geçirdim o gün yoğunluktan igne saatimi bayagi geciktirmişim kanamaya o sebep olmuş doktorun dediğine göre vücut Progestana alışmış Ve o gün geç yaptırdığım icin kandaki progestan seviyesi düşmüş Ve kanama olmuş .bu durum beni cok etkiledi siz dikkat edin lütfen çünkü hepimiz bu yolda cok emek verdik

Amiin cnm inşAllah. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sende durum nedir cnm. İkizler ne durumda kuzucuklar inşAllah kucağında da olur 9 ay sonra
Benim diger kese kucuk diye dr buyuk ihtimal kaybolur dedi ama ben buyuyecegine inaniYORUM ben bu surecte hep pozitiftim sizde oyle olun dualar edin oyalanin ama asla olmazsa naparim diye dusunmeyin ben inaniyorum olacak :*!+

Tatlım ben de Cumartesi kontrole gideceğim eğer bi aksilik yoksa da transfer günüm belirlenecek. Bantlarımı kullanıyorum beklemedeyim:KK49: senin ikizler mi geliyor yaa ben bilmiyordum:sampiyon:
Ohh masallah zamanda su gibi akiyor :) az kalmis cyesi harika haberlerini bekliyorum insallah pozitif sonuc vereceksin.. net olmamakla beraber ikiz :KK66:

Arkadaşlar transfer olan yada olacak arkadaşlar ilac ve igne saatlerinize cok dikkat edin bn iki gün önce azıcık kanama geçirdim o gün yoğunluktan igne saatimi bayagi geciktirmişim kanamaya o sebep olmuş doktorun dediğine göre vücut Progestana alışmış Ve o gün geç yaptırdığım icin kandaki progestan seviyesi düşmüş Ve kanama olmuş .bu durum beni cok etkiledi siz dikkat edin lütfen çünkü hepimiz bu yolda cok emek verdik
Gecmis olsun canim kanamami yoksa kahve lekemi

Tamam canım uyarı için sağolasın. Aman sen de dikkat et kendine:dua: nasıl gidiyor çalışıyoe musun normal hayatına döndün mü?

Ohh masallah zamanda su gibi akiyor :) az kalmis cyesi harika haberlerini bekliyorum insallah pozitif sonuc vereceksin.. net olmamakla beraber ikiz :KK66:
Ayy ne güzrl yaa:KK49: zaman akıyor evet geçolsun güç olmasın inşallah :dua: artık ben de güzel haber istiyorum inşallah da olur:dua:

Benimde bugün kanamam oldu canım çok korktum hemen doktora gittim hala lekelenmelerim devam ediyo bn claxane 0.6 ve coraspin kullanıyordum coraspini kesti doktor fazla geliyor olabilir dedi Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah güzel bir şekilde

Benimde bugün kanamam oldu canım çok korktum hemen doktora gittim hala lekelenmelerim devam ediyo bn claxane 0.6 ve coraspin kullanıyordum coraspini kesti doktor fazla geliyor olabilir dedi Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah güzel bir şekilde
Canım benim oldu hep yattım ayaklarımın altına yastık koydum öyle yattım korkma bu haftalarda oluyormuş hemşireyi aradım rahim büyüdüğü için olabiliyor muş Senin kaç haftalık oldu

X