İnşaallah güzel haberlerini paylaşırsın canim bizlerleyarin da benim test gunum. pozitifleri goreyim insallah dua edin kizlar
inşallah canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbimGözünüzaydın canim Rabbim anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak herkese nasip etsin inşaallah sağlıkla kucağımıza da alırız
Çook tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlereMrb benim doktorum güvenç karlıkaya eşim azosperm klinefelter sendromu ve hiç sperm yoktu bahçeci fulyada tansel kaplancan ameliyat etti ve 55 60 adet amorf motil sperm bulundu aynı zamanda hazrlndm bendende 20 adet yumurta toplandı 12 tanesi olgundu 9 tanesi işleme alındı 8 embryo oluştu 3.gün donduruldu a adet dönemi sonra transfer sürecine girdik 3.gün dondurulan embriyolardan 3 tanesi çözdürdü ve 3ü de 5. Güne gitti 1.kaliteye yakınmış istediğimizden daha iyi ddi embriyolog ben çok şaşırdm kendimi her zaman olumsuzluğa alıştrmştm çok negatif düşünüyordum ve amorf sperm olduğu halde yani şekilleri bozuk hepsinin ama çok güzel gitti süreç adetin 21.günü transfer oldu ve pozitif inanamıyorum hala
Haydi cnm İnşAllah sonuç pozitif olur.yarin da benim test gunum. pozitifleri goreyim insallah dua edin kizlar
Arkadaşım tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım.Mrb benim doktorum güvenç karlıkaya eşim azosperm klinefelter sendromu ve hiç sperm yoktu bahçeci fulyada tansel kaplancan ameliyat etti ve 55 60 adet amorf motil sperm bulundu aynı zamanda hazrlndm bendende 20 adet yumurta toplandı 12 tanesi olgundu 9 tanesi işleme alındı 8 embryo oluştu 3.gün donduruldu a adet dönemi sonra transfer sürecine girdik 3.gün dondurulan embriyolardan 3 tanesi çözdürdü ve 3ü de 5. Güne gitti 1.kaliteye yakınmış istediğimizden daha iyi ddi embriyolog ben çok şaşırdm kendimi her zaman olumsuzluğa alıştrmştm çok negatif düşünüyordum ve amorf sperm olduğu halde yani şekilleri bozuk hepsinin ama çok güzel gitti süreç adetin 21.günü transfer oldu ve pozitif inanamıyorum hala
Canım kan verdin mi ? Sonucunu bekliyoruz sabırsızlıklayarin da benim test gunum. pozitifleri goreyim insallah dua edin kizlar
Tatlım geçmiş olsun üzülme. İnşallahbir dahaki sefere alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Kaçıncı denemeydi?maalesef negatif kızlar
Kaçıncı gün embriyosuydu peki?yoktu transfere 30dk kala diğer embriyolarımın öldüğünü söylemişlerdi
Allahtan ümit kesilmez cnm biraz dinlen yeniden başlarsın pes etmek yok. İnşAllah bu sefer olur. Benim de 2. denemem. 1. denemem negatifti Allah inşAllah bu sefer pozitivi gösterir bana.yoktu transfere 30dk kala diğer embriyolarımın öldüğünü söylemişlerdi
Sen naptin canimCanım kan verdin mi ? Sonucunu bekliyoruz sabırsızlıkla
Gecmis olsun canim insallah sonraki surecte pozitif olacak ben inaniyorum hersey gonlunce olur insallahmaalesef negatif kızlar
Amin canim insallah kizlar moralinizi bozmayin insallah jepiniz pozitifleri goreceksiniz emin olun sonrasi daha skntili surekli dusecek zannediyor insan Allahim herkese tattirsin insallah her zaman dualarimdasinizAllahtan ümit kesilmez cnm biraz dinlen yeniden başlarsın pes etmek yok. İnşAllah bu sefer olur. Benim de 2. denemem. 1. denemem negatifti Allah inşAllah bu sefer pozitivi gösterir bana.
Amiin cnm inşAllah. Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sende durum nedir cnm. İkizler ne durumda kuzucuklar inşAllah kucağında da olur 9 ay sonraAmin canim insallah kizlar moralinizi bozmayin insallah jepiniz pozitifleri goreceksiniz emin olun sonrasi daha skntili surekli dusecek zannediyor insan Allahim herkese tattirsin insallah her zaman dualarimdasiniz
Tatlım ben de Cumartesi kontrole gideceğim eğer bi aksilik yoksa da transfer günüm belirlenecek. Bantlarımı kullanıyorum beklemedeyimSen naptin canim