- 27 Aralık 2011
- 224
- 54
Üzülmeyi bırak bizlere umut oluyor tatlım. Dertlerimizi paylaştığımız gibi sevinçlerimizi de paylaşacağız ki bütün süreçte birlikte olalımVardi ama sonra gorup biri uzulur diye kaldirdim
Zararı Yok dense de transvajinal baktırmadım hiç canim 6.haftada duyuluyor dedim ya yada 6hafta 4 günlük falanKaç haftalıkken duydun
Endişelenme canim devam edenler bile olabiliyor lekelenmesi inşaallah Pazartesi her iki bebişin de kalp atışlarını duyar için rahatlarLekelenme Olunca çok endişeleniyorum ikizde riskli oluyor
Canım ben 3 kere baska yerde yaptırdım benim sebepsiz gruba giriyor. Mustafa hoca önerdi cok şükür pozitif gördüm era testi önemli benceBayanlar lutfen yardimci olun.3 denemem olacak kafam.cok karisik.erbil beyle gorustum.. era testi onerdi.. bahceciyle gorustum era testi hic gebelik olmayan lar icin uygun dedi.kafam cok karisik..era yaptiranlar fikirlerinizi yazin lutfen.. 3
Deneme icin bahceci mi ? Yoksa erbilbeyi yerimi bilmiyorum.yardim lutfen
Canım çoook sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin ve bizlere de o duyguyu yaşatsın.Evet canım ikiz rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder
Arkadaşım tebrik ederim hayırlı olsun allah tamamına erdirsinLekelenme Olunca çok endişeleniyorum ikizde riskli oluyor
Oyle dusundum kaldirdim ama buradaki arkadaslar cok yazdi ekledim bende insallah her isteyene Allah nasip ederÜzülmeyi bırak bizlere umut oluyor tatlım. Dertlerimizi paylaştığımız gibi sevinçlerimizi de paylaşacağız ki bütün süreçte birlikte olalım
Amin cnaim valla bir iyi bir kotuyum canim ben calisiyorumda ayni zamanda 15 :00 dan sonra gozlerimi acamiyorum :) benim iki kese gorundu ama biri kucuk dr o kaybolur dedi yani beklemedeyim Allahtan hayirli ve saglikli olani bekliyorum her zaman aklimda ve dualarimdasinizbasbelasiyim sende durumlar nasıl ikiz mi tek mi? Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim en hayırlısını versin Sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin inşAllahAmin cnaim valla bir iyi bir kotuyum canim ben calisiyorumda ayni zamanda 15 :00 dan sonra gozlerimi acamiyorum :) benim iki kese gorundu ama biri kucuk dr o kaybolur dedi yani beklemedeyim Allahtan hayirli ve saglikli olani bekliyorum her zaman aklimda ve dualarimdasiniz
Canım ben 3 kere baska yerde yaptırdım benim sebepsiz gruba giriyor. Mustafa hoca önerdi cok şükür pozitif gördüm era testi önemli bence
Canım kimyasal gebelik gecirdim 1 kere. Daha onceki denemerde 20 veya 21. Gunlerde transfer oluyordu embriyo kaliteli olmasina rağmen tutunmuyordu. Era testinin sonucuna gore adetin 17. Günü transfer oldu cok şükür fiyatından dolayı kararsiz kalmıştım ama çok şükürPeki daha once hic kimyasalda olsa gebelik yasamismiydiniz ?? Sorum su ki bana erayi mustecepbey size gerek yok dedi.. erbil bey gerek var dedi.oyuzden kararsiz kaldim..era daha omce hic gebelik yasamayanlar icin dedi ?? Birde sizin era sonrasi rahminiz hangi gunlerde uygun mus ne cikti ?ogreebilir miyim ?
Canım kimyasal gebelik gecirdim 1 kere. Daha onceki denemerde 20 veya 21. Gunlerde transfer oluyordu embriyo kaliteli olmasina rağmen tutunmuyordu. Era testinin sonucuna gore adetin 17. Günü transfer oldu cok şükür fiyatından dolayı kararsiz kalmıştım ama çok şükür
Neden bulamazsinlar ki yani bilmiyorum o mu vesile oldu