Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım ben 3 kere baska yerde yaptırdım benim sebepsiz gruba giriyor. Mustafa hoca önerdi cok şükür pozitif gördüm era testi önemli bence

basbelasiyim sende durumlar nasıl ikiz mi tek mi? Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Amin cnaim valla bir iyi bir kotuyum canim ben calisiyorumda ayni zamanda 15 :00 dan sonra gozlerimi acamiyorum :) benim iki kese gorundu ama biri kucuk dr o kaybolur dedi yani beklemedeyim Allahtan hayirli ve saglikli olani bekliyorum her zaman aklimda ve dualarimdasiniz

Rabbim en hayırlısını versin Sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Canım ben 3 kere baska yerde yaptırdım benim sebepsiz gruba giriyor. Mustafa hoca önerdi cok şükür pozitif gördüm era testi önemli bence

Peki daha once hic kimyasalda olsa gebelik yasamismiydiniz ?? Sorum su ki bana erayi mustecepbey size gerek yok dedi.. erbil bey gerek var dedi.oyuzden kararsiz kaldim..era daha omce hic gebelik yasamayanlar icin dedi ?? Birde sizin era sonrasi rahminiz hangi gunlerde uygun mus ne cikti ?ogreebilir miyim ?

Canım kimyasal gebelik gecirdim 1 kere. Daha onceki denemerde 20 veya 21. Gunlerde transfer oluyordu embriyo kaliteli olmasina rağmen tutunmuyordu. Era testinin sonucuna gore adetin 17. Günü transfer oldu cok şükür fiyatından dolayı kararsiz kalmıştım ama çok şükür

Bende sunu.anlamak istiyorum.. banada ilk 21.gun koydular .2. De 19.gun.... bencede yanlis zamanda.. dogruzamani 1 kere erada bulamazlarsa ne olacak
Bidahami 1100 euro mu verrcgimm ??

Benim ilki 21. Kimyasal
Ikinci 19.gun negatif.

Ve ben 25 gunde bir regl olurum
Yumurtlama 12 ve 13.gunler olur

Oyuzden bence erken olmalo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…