Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar transferden sonra 2.gun kasık batmaları oldu. 4. Gun bir miktar sarı akıntı ve bel agrısı oldu ve hep yorgunum bunları belirti olarak kabul eder misiniz bilmiyorum.
Cunku oncesinde hep okuduğum belirtilerdi.
Belki cok okudugum için Psikolojik bile olabilir. Bu arada klinikteki hemsire belirti olarak bir miktar kanama olabilir dedi ancak hergun 2 tup progestan igne kullanan biri olarak oyle bir belirti olamayacagini size de soyleyeyim oldukca kuvvetli bir ilac oldugu icin siz de boyle bir belirti beklemeyin her turlu kanamayi engelliyor. İyi dilekleriniz için tesekkur ederim insallah hepimiz bundan boyle cocuklu aile muhabbetlerine katılabilecegiz

Merhaba kızlar sizlere birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavisini düşünüyorum hayırlısıyla tüp bebek için hergün hastaneye gitmek gerekiyormu şehir dışındayım nasıl olacak bu ıkıncı olacak ilkinde bulunduğum ilde olmuştu İstanbul da nasıl olacak bilemiyorum

Kizlar 3 gunden sonra yatmak bos benden soylemesi cunku ben her gun igneye iderdim yetmedi malatyaya geldim yani agir is yapmadan hareket halinde olmak iyidir tabiki dikkatli sekilde insallah Rabbim her isteyene bu guxel duyguyu yasatir Amin

ben de sehir disindan gelip yaptirdim

konuyu 2ye bolmek lazim

yumurta toplama doneminde istanbula 3 kere gittik. 2si gunubirlik, son gittigimizde ise 1 haftaya yakin kaldik cunku sık kontrol oluyor 2 kere 2 gun sonra gelin dediler biz de tekrar tekrar gidip gelmek yerine kaldik

transfer doneminde ise kontrol icin 1 kere gunubirlik gittik sonrasinda transfer gunu verdiler.transfer gunu istanbula gidip 1 gece kalip obur gun donebilirsiniz

Hergun degil ama opuda ilk 5. Gun sonra 2 gunde bir bazen gunlukte gitmek gerekiyor yakin sehirdeysen gidis gelis yapilabilir ben tekirdagda kardesimde kalmistim

Teşekkür ederim canım rabbi inşlh yüzünü güldürür

Merhaba benimde Cuma gunu yumurta toplama gunum.rahim dinlendirme oldu mu sizinde transfer yumurta toplamadan kac gun Sonra oluyor acaba bi sonraki reglimi bekleniyor ??
Rahim dinlendirme yapuldi.Yumurta toplamadan sonraki 12. Gun adet oldum drum adetimin 2. Günü kontrole çağırdı transferden once ki tedavim başladı 12. Gun tekrar kontrole gittim ve transer tarihim belli oldu. Yani yumurta toplamdan sonraki adetimin 20. Günü transferim gerçekleşmis olacak nasipse

Kizlar 3 gunden sonra yatmak bos benden soylemesi cunku ben her gun igneye iderdim yetmedi malatyaya geldim yani agir is yapmadan hareket halinde olmak iyidir tabiki dikkatli sekilde insallah Rabbim her isteyene bu guxel duyguyu yasatir Amin
canım nasılsın senin hamiş cetvelin vardı niye kaldırdın benmi yanlış hatırlıyorum

Orası pek içime sinmedi canım
yumruta toplama ve transfer işlemlerini istanbulda, kontrolleri diyarbakırda yaptırabilirsin. böylece embriyoların da merkezdeki laboratuvarda olur

aradaki kontroller zaten standart 10dk sürüyor. yumurta büyüklüklerini bakıyorlar sonra da rahim kalınlığına. bu kontrolleri diyarbakırda yaptırabilirsin

Bayanlar lutfen yardimci olun.3 denemem olacak kafam.cok karisik.erbil beyle gorustum.. era testi onerdi.. bahceciyle gorustum era testi hic gebelik olmayan lar icin uygun dedi.kafam cok karisik..era yaptiranlar fikirlerinizi yazin lutfen.. 3
Deneme icin bahceci mi ? Yoksa erbilbeyi yerimi bilmiyorum.yardim lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…