Hergun degil ama opuda ilk 5. Gun sonra 2 gunde bir bazen gunlukte gitmek gerekiyor yakin sehirdeysen gidis gelis yapilabilir ben tekirdagda kardesimde kalmistimMerhaba kızlar sizlere birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavisini düşünüyorum hayırlısıyla tüp bebek için hergün hastaneye gitmek gerekiyormu şehir dışındayım nasıl olacak bu ıkıncı olacak ilkinde bulunduğum ilde olmuştu İstanbul da nasıl olacak bilemiyorum
Merhaba kızlar sizlere birşey sormak istiyorum tüp bebek tedavisini düşünüyorum hayırlısıyla tüp bebek için hergün hastaneye gitmek gerekiyormu şehir dışındayım nasıl olacak bu ıkıncı olacak ilkinde bulunduğum ilde olmuştu İstanbul da nasıl olacak bilemiyorum
Teşekkür ederim canım rabbi inşlh yüzünü güldürürben de sehir disindan gelip yaptirdim
konuyu 2ye bolmek lazim
yumurta toplama doneminde istanbula 3 kere gittik. 2si gunubirlik, son gittigimizde ise 1 haftaya yakin kaldik cunku sık kontrol oluyor 2 kere 2 gun sonra gelin dediler biz de tekrar tekrar gidip gelmek yerine kaldik
transfer doneminde ise kontrol icin 1 kere gunubirlik gittik sonrasinda transfer gunu verdiler.transfer gunu istanbula gidip 1 gece kalip obur gun donebilirsiniz
Çok tşk.ederim Yok canım ben diyarbakırdayım gidiş geliş çok zor olurHergun degil ama opuda ilk 5. Gun sonra 2 gunde bir bazen gunlukte gitmek gerekiyor yakin sehirdeysen gidis gelis yapilabilir ben tekirdagda kardesimde kalmistim
Rahim dinlendirme yapuldi.Yumurta toplamadan sonraki 12. Gun adet oldum drum adetimin 2. Günü kontrole çağırdı transferden once ki tedavim başladı 12. Gun tekrar kontrole gittim ve transer tarihim belli oldu. Yani yumurta toplamdan sonraki adetimin 20. Günü transferim gerçekleşmis olacak nasipseMerhaba benimde Cuma gunu yumurta toplama gunum.rahim dinlendirme oldu mu sizinde transfer yumurta toplamadan kac gun Sonra oluyor acaba bi sonraki reglimi bekleniyor ??
Diyarbakırda bahçecinin şubesi bulunuyor zaten oraya baş vur istersenÇok tşk.ederim Yok canım ben diyarbakırdayım gidiş geliş çok zor olur
canım nasılsın senin hamiş cetvelin vardı niye kaldırdın benmi yanlış hatırlıyorumKizlar 3 gunden sonra yatmak bos benden soylemesi cunku ben her gun igneye iderdim yetmedi malatyaya geldim yani agir is yapmadan hareket halinde olmak iyidir tabiki dikkatli sekilde insallah Rabbim her isteyene bu guxel duyguyu yasatir Amin
Vardi ama sonra gorup biri uzulur diye kaldirdimcanım nasılsın senin hamiş cetvelin vardı niye kaldırdın benmi yanlış hatırlıyorum
yumruta toplama ve transfer işlemlerini istanbulda, kontrolleri diyarbakırda yaptırabilirsin. böylece embriyoların da merkezdeki laboratuvarda olurOrası pek içime sinmedi canım
ah be güzel arkadaşım olurmu öyle birşey ne kadar ince düşüncelisinVardi ama sonra gorup biri uzulur diye kaldirdim
Olsun ya belki zamanlaah be güzel arkadaşım olurmu öyle birşey ne kadar ince düşüncelisin
sen bunun için o kadar emek çektin özlemle bekledin
yumruta toplama ve transfer işlemlerini istanbulda, kontrolleri diyarbakırda yaptırabilirsin. böylece embriyoların da merkezdeki laboratuvarda olur
aradaki kontroller zaten standart 10dk sürüyor. yumurta büyüklüklerini bakıyorlar sonra da rahim kalınlığına. bu kontrolleri diyarbakırda yaptırabilirsin
8-10 bin arası değişiyor rahime uygulanacak herhangi bir cerrahi problem yoksa arkadaşımTüm tedavi süreci için Fiat nekadar tuttu acaba ve 2018 de fiyatlar değişirmi kızlar
TSK ederim canım benim erkek infertilesi8-10 bin arası değişiyor rahime uygulanacak herhangi bir cerrahi problem yoksa arkadaşım
2018 için fiyatlar ne bilemiyorum ben