- 10 Aralık 2017
- 44
- 21
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha once hamilelik yasandi ise veya kaliteli embiryo transferi yapilmadiysa gereksiz benceBayanlar lutfen yardimci olun.3 denemem olacak kafam.cok karisik.erbil beyle gorustum.. era testi onerdi.. bahceciyle gorustum era testi hic gebelik olmayan lar icin uygun dedi.kafam cok karisik..era yaptiranlar fikirlerinizi yazin lutfen.. 3
Deneme icin bahceci mi ? Yoksa erbilbeyi yerimi bilmiyorum.yardim lutfen
M Mystery3489 hamile kaldın mı sen hayırlı olsun gözün aydın dağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar kalp atışı ne zaman duyurulur bilgisi olan var mı?
Cnm inan onlarla ilgili benim hiç bir fikrim yok. Kalbinin sesimi dinle derimBayanlar lutfen yardimci olun.3 denemem olacak kafam.cok karisik.erbil beyle gorustum.. era testi onerdi.. bahceciyle gorustum era testi hic gebelik olmayan lar icin uygun dedi.kafam cok karisik..era yaptiranlar fikirlerinizi yazin lutfen.. 3
Deneme icin bahceci mi ? Yoksa erbilbeyi yerimi bilmiyorum.yardim lutfen
Kan testinde pozitifi gördük çok şükür canım ama ne kese görebildik ne de kalp atışı duyabildik transferden sonra 13. Gündü doktor 15 gün sonra gelirsin dedi ama bana çok geç geldi tarih olarak onun için sordumM Mystery3489 hamile kaldın mı sen hayırlı olsun gözün aydın dağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canim naptin?İdrar da kaçıncı gün bakmışsın cnm,inşallah dediğin gibidir
Canim ben 18.gün keseyi görmüştüm kalp atışı için de 6.haftayı bekle Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sırayla herkese bu duyguyu tattırsın inşaallah gözünaydınKan testinde pozitifi gördük çok şükür canım ama ne kese görebildik ne de kalp atışı duyabildik transferden sonra 13. Gündü doktor 15 gün sonra gelirsin dedi ama bana çok geç geldi tarih olarak onun için sordum
Hem kese hem kalp atışı için ayrı ayrı gitme diye öyle deniyorKan testinde pozitifi gördük çok şükür canım ama ne kese görebildik ne de kalp atışı duyabildik transferden sonra 13. Gündü doktor 15 gün sonra gelirsin dedi ama bana çok geç geldi tarih olarak onun için sordum
Hem kese hem kalp atışı için ayrı ayrı gitme diye öyle deniyor
Bende bir kere olmuştu lekelenme bide keseleri demişsin ikiz mi Kese gördükten 10 gün Sonra görebilirsin kalp atışını canim. Adet itibariyle 6.haftaya denk geliyorMerhaba arkadaşlar bişey sormam 12.gün pozitifi gördüm 1 hafta sonra keseleri gördük şükür haftaya tekrar çağırdı yolk kesesini görürüz dedi kalp atışı 3.hafta duyulur dedi geç değilmi birde bende 2gün lekelenme oldu kahverengi
Ayy çok tatlııı amin canimEvet canım ikiz rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder
Cihazı güzelse duyulur canim eğer duymazsan bikaç gün Sonra tekrar dene veya başka Dr a git. Bazen 7.haftada da duyulabiliyor ama bizimkiler tüp bebek olduğu için geç döllenme olmuyor sonuçta Ve Asiye hemşire de 6.hafta için randevu veriyor canim. İnşaallah güzel haberlerini alırızPazartesii kontrol 6haftalık olcak adlında doktor duyulmaz dedi