Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Daha once hamilelik yasandi ise veya kaliteli embiryo transferi yapilmadiysa gereksiz bence

Cnm inan onlarla ilgili benim hiç bir fikrim yok. Kalbinin sesimi dinle derim

M Mystery3489 hamile kaldın mı sen hayırlı olsun gözün aydın dağlıkla kucağına almak nasip olsun
Kan testinde pozitifi gördük çok şükür canım ama ne kese görebildik ne de kalp atışı duyabildik transferden sonra 13. Gündü doktor 15 gün sonra gelirsin dedi ama bana çok geç geldi tarih olarak onun için sordum

bahçeci her yerdeki şubelerinde taze transfer yapmıyor mu bilginiz var mı dondurulmuş transfer yapılıyor dediler bana bahçecinin formatı dediler bir ay rahmi dinlendireceğiz dediler

Canim ben 18.gün keseyi görmüştüm kalp atışı için de 6.haftayı bekle Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sırayla herkese bu duyguyu tattırsın inşaallah gözünaydın

Merhaba arkadaşlar bişey sormam 12.gün pozitifi gördüm 1 hafta sonra keseleri gördük şükür haftaya tekrar çağırdı yolk kesesini görürüz dedi kalp atışı 3.hafta duyulur dedi geç değilmi birde bende 2gün lekelenme oldu kahverengi

Bende bir kere olmuştu lekelenme bide keseleri demişsin ikiz mi Kese gördükten 10 gün Sonra görebilirsin kalp atışını canim. Adet itibariyle 6.haftaya denk geliyor

Ben Bursa’da oturuyorum burda doktora gittim vajinal ultrason bakıyor lekelenme ondan sonra başladı artık izin vermeyecek karnımdan baktırmam

Pazartesii kontrol 6haftalık olcak adlında doktor duyulmaz dedi
Cihazı güzelse duyulur canim eğer duymazsan bikaç gün Sonra tekrar dene veya başka Dr a git. Bazen 7.haftada da duyulabiliyor ama bizimkiler tüp bebek olduğu için geç döllenme olmuyor sonuçta Ve Asiye hemşire de 6.hafta için randevu veriyor canim. İnşaallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…