Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar bugün kontrolüm vardı transfer tarihim belli oldu 26 aralık salı günü nasipse. Bir heyecan bastı beniki sanki şimdiden hamileyim
Ne güzel yavruna/yavrularına yılbaşı öncesi kavusuyorsun hadi gözün aydın seninde güzel haberlerini alacağız inşallah
Hazırda 5. Gün embriyosu varmı
Yoksa 3. Gün embriyosu iken 5. Gunemi gidecekler canim

3. Gun dondurulan 3 tane var birde 6. Gününde blast olmuş bir tane dondurulmusum var.
Drum 3. Gun de dondurulanlari çözüp gelişimlerini takip edeceklerini söyledi.

3. Gun dondurulan 3 tane var birde 6. Gününde blast olmuş bir tane dondurulmusum var.
Drum 3. Gun de dondurulanlari çözüp gelişimlerini takip edeceklerini söyledi.
canım benimde aynı durumda 3. gün embriyosu 3 tane var benimkilerde çözdürülecek
inşallah hepsi çok güzel gelişir sonucu bildir oldumu canım merak ediyorum

Kızlar bugün kontrolüm vardı transfer tarihim belli oldu 26 aralık salı günü nasipse. Bir heyecan bastı beniki sanki şimdiden hamileyim
Merhaba benimde Cuma gunu yumurta toplama gunum.rahim dinlendirme oldu mu sizinde transfer yumurta toplamadan kac gun Sonra oluyor acaba bi sonraki reglimi bekleniyor ??

teste 5 gün kaldı, 25'inde kan testi yaptıracağım. geçen seferlerden canım çok sıkıldığı için öncesinde idrar testi kesinlikle yaptırmicam

geçen sefere göre daha rahatım. önceki doktorum tam 10 gün evden çıkmama izin vermedi. merdiven vs. her şeyi yasaklamıştı ben de yerimde duramayan biriyim her yerimde isilik çıkmıştı.

şimdi rahat geçiyor inşallah sonucu da iyi olur

Merhaba benimde Cuma gunu yumurta toplama gunum.rahim dinlendirme oldu mu sizinde transfer yumurta toplamadan kac gun Sonra oluyor acaba bi sonraki reglimi bekleniyor ??
Merhaba hayırlı uğurlu olsun arkadaşım normalde yumurtalar toplanıp embriyolar dondurulduktan sonra rahim dinlendirme oluyor. Yani en kısa bir sonraki adeti bekliyorsun. Eğer herşey yolundaysa bir sonraki adetle transfer hazırlıkları başlıyor. İnşAllah sen de pızitivi gorenlerden olursun. İyi haberlerini bekliyoruz

hayırlısı olsun arkadaşım rahat olmanıza sevindim bencede tahlil yapıp kendinizi germeyin inşallah rabbim gönlünüzdekini hayırlısı ile nasip eder

Ayy hayırlısı inşAllah. Dilerim bize burdan hamileyim kızlarrrr diye müjdeyi verirsin. Bu arada belirtilerin ne. Ve jesinlikle bi yerde yatıp kalma yürüyüş yap kendini yormadan hareket it kan dolaşımın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…