- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Benim sonucum 77 olmustu idrarda cok cok silikti belki seninkide oyledir canim insallah pozitifi gorecegizYaptım test negatif çıktı erken mi aceba uff ya
İdrar da kaçıncı gün bakmışsın cnm,inşallah dediğin gibidirBenim idrarda çok geç çıktı canim o da silikti idrara geç geçiyor bazılarında hcg hormonu. Kanda kesin çıkıyor canim inşaallah güzel haberlerini alırız 4 gün Sonra
Benim 200 lerdeyken bile siliktiBenim sonucum 77 olmustu idrarda cok cok silikti belki seninkide oyledir canim insallah pozitifi gorecegiz
9.gün 240 mış canim o zaman bile silik düşünİdrar da kaçıncı gün bakmışsın cnm,inşallah dediğin gibidir
İnşallah öyledir cnm bekleyip göreceğiz artık,teşekkür ederim hepinize9.gün 240 mış canim o zaman bile silik düşüninşaallah senin de geç geçiyordur Ve pozitiftir
İnşaallah canimİnşallah öyledir cnm bekleyip göreceğiz artık,teşekkür ederim hepinize
İnşAllah pozitifdir cnm sıkma canını sen de mi bahcecide tedavi olanlardansın? Dr un kimdi kusura bakma unuta biliyorum bazenİnşallah öyledir cnm bekleyip göreceğiz artık,teşekkür ederim hepinize
Haydi hayırlı uğurlu olsun inşAllah pozitifi görürsünKızlar bugün kontrolüm vardı transfer tarihim belli oldu 26 aralık salı günü nasipse. Bir heyecan bastı beniki sanki şimdiden hamileyim
Evet cnm, Dr mustafa bahçeciİnşAllah pozitifdir cnm sıkma canını sen de mi bahcecide tedavi olanlardansın? Dr un kimdi kusura bakma unuta biliyorum bazen
Tatlım senin kaçıncı gün embriyosuydu? 3 se geç anlaşılır o yüzden sordum. İnşallah hamilesindirEvet cnm, Dr mustafa bahçeci
Canım kan testi yapana kadar umutsuz olma rabbim muradıini hayırlısı ile nasip etsin inşallahİnşallah öyledir cnm bekleyip göreceğiz artık,teşekkür ederim hepinize
Ne güzel yavruna/yavrularına yılbaşı öncesi kavusuyorsun hadi gözün aydın seninde güzel haberlerini alacağız inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı transfer tarihim belli oldu 26 aralık salı günü nasipse. Bir heyecan bastı beniki sanki şimdiden hamileyim
3. Gun dondurulan 3 tane var birde 6. Gününde blast olmuş bir tane dondurulmusum var.Ne güzel yavruna/yavrularına yılbaşı öncesi kavusuyorsun hadi gözün aydın seninde güzel haberlerini alacağız inşallah
Hazırda 5. Gün embriyosu varmı
Yoksa 3. Gün embriyosu iken 5. Gunemi gidecekler canim
canım benimde aynı durumda 3. gün embriyosu 3 tane var benimkilerde çözdürülecek3. Gun dondurulan 3 tane var birde 6. Gününde blast olmuş bir tane dondurulmusum var.
Drum 3. Gun de dondurulanlari çözüp gelişimlerini takip edeceklerini söyledi.
Tabiki tatlim gelişme oldukça paylasirimcanım benimde aynı durumda 3. gün embriyosu 3 tane var benimkilerde çözdürülecek
inşallah hepsi çok güzel gelişir sonucu bildir oldumu canım merak ediyorum
Merhaba benimde Cuma gunu yumurta toplama gunum.rahim dinlendirme oldu mu sizinde transfer yumurta toplamadan kac gun Sonra oluyor acaba bi sonraki reglimi bekleniyor ??Kızlar bugün kontrolüm vardı transfer tarihim belli oldu 26 aralık salı günü nasipse. Bir heyecan bastı beniki sanki şimdiden hamileyim
Merhaba hayırlı uğurlu olsun arkadaşım normalde yumurtalar toplanıp embriyolar dondurulduktan sonra rahim dinlendirme oluyor. Yani en kısa bir sonraki adeti bekliyorsun. Eğer herşey yolundaysa bir sonraki adetle transfer hazırlıkları başlıyor. İnşAllah sen de pızitivi gorenlerden olursun. İyi haberlerini bekliyoruzMerhaba benimde Cuma gunu yumurta toplama gunum.rahim dinlendirme oldu mu sizinde transfer yumurta toplamadan kac gun Sonra oluyor acaba bi sonraki reglimi bekleniyor ??
hayırlısı olsun arkadaşım rahat olmanıza sevindim bencede tahlil yapıp kendinizi germeyin inşallah rabbim gönlünüzdekini hayırlısı ile nasip ederteste 5 gün kaldı, 25'inde kan testi yaptıracağım. geçen seferlerden canım çok sıkıldığı için öncesinde idrar testi kesinlikle yaptırmicam
geçen sefere göre daha rahatım. önceki doktorum tam 10 gün evden çıkmama izin vermedi. merdiven vs. her şeyi yasaklamıştı ben de yerimde duramayan biriyim her yerimde isilik çıkmıştı.
şimdi rahat geçiyor inşallah sonucu da iyi olur
Ayy hayırlısı inşAllah. Dilerim bize burdan hamileyim kızlarrrr diye müjdeyi verirsin. Bu arada belirtilerin ne. Ve jesinlikle bi yerde yatıp kalma yürüyüş yap kendini yormadan hareket it kan dolaşımın içinteste 5 gün kaldı, 25'inde kan testi yaptıracağım. geçen seferlerden canım çok sıkıldığı için öncesinde idrar testi kesinlikle yaptırmicam
geçen sefere göre daha rahatım. önceki doktorum tam 10 gün evden çıkmama izin vermedi. merdiven vs. her şeyi yasaklamıştı ben de yerimde duramayan biriyim her yerimde isilik çıkmıştı.
şimdi rahat geçiyor inşallah sonucu da iyi olur