- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
İnşaallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle canimHaklisin cnm söylerim bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle canimHaklisin cnm söylerim bakalim
Ins cnm saolasin senin nasıl gidiyor herşey yolundadır umarimİnşaallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle canim
Allah a şükür canim her şey yolunda Rabbim bu uğurda emek harcayan anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın dualarımdasınız hepinizIns cnm saolasin senin nasıl gidiyor herşey yolundadır umarim
Canım benim dün transfer hazırlıgım başladı. Sen nasılsın?Millet nerde kimsenin sesi cıkmıyo. Hamişlerin hamişliği nasıl gidiyo. Adaylar napiyo. Yeni ne var ne yok
Aman canım ne işi boşver kalsın. Kolay mı geldin bu günlere. Kendine bak sen . Doktoruna söyledin mi?Valla ben iyi degilim bugun biraz camasir falan katladim azcik kirmizi pihti geldi moralim bozuldu yatiyorum dua et bana sen nasislin
Sorun olmaz canım ama yarın değiştirip yenisini tak değiştirme gününse. Hemşire bana da öyle açıkladı çünküKızlar climara bant kullanıyorum aslında yrn değişim guni ama bugün banyodan sonra cıktı bende yenisini taktım sizce sorun olur mu birde yrn degsitirmem gerekir mi
Hayırlı uğurlu olsun cnm inşAllah bebeğin bir ömür bırakmaz seni. Ben nolsun cuma histereskopi kontrolum var onu bekliyorum.Canım benim dün transfer hazırlıgım başladı. Sen nasılsın?
canım hayırlısı ile sende kavuş kuzularına güzel haberlerini alalım inşallahCanım benim dün transfer hazırlıgım başladı. Sen nasılsın?
Sen histeroskopi olmamış mıydınHayırlı uğurlu olsun cnm inşAllah bebeğin bir ömür bırakmaz seni. Ben nolsun cuma histereskopi kontrolum var onu bekliyorum.
Sağol tatlım sen ben ve umudumvarhep le ardı ardıya alacağız güzel haberleri inşallahcanım hayırlısı ile sende kavuş kuzularına güzel haberlerini alalım inşallah
Tamam cnm ole yapayım o zamanSorun olmaz canım ama yarın değiştirip yenisini tak değiştirme gününse. Hemşire bana da öyle açıkladı çünkü
Amelyat olmuştum şimdi histereskopi yöntemiyle kontrolüm var hayırlısıyla inşAllah. Senin transfer günün belli oldu muSen histeroskopi olmamış mıydın
Anladım tatlım. Adım adım yaklaşıyorsun sen de. Benm 30 unda kontrolüm var heralde 3-4 ocak gibi de transferim olur diye düşünüyorum kısmetseAmelyat olmuştum şimdi histereskopi yöntemiyle kontrolüm var hayırlısıyla inşAllah. Senin transfer günün belli oldu mu
Ohg ohh çok az kalmış canım hadi gözün aydınKızlar bugün kontrolüm vardı transfer tarihim belli oldu 26 aralık salı günü nasipse. Bir heyecan bastı beniki sanki şimdiden hamileyim
Inslah cnm saolOhg ohh çok az kalmış canım hadi gözün aydın
Cikar bence ya hadi yap haber ver insallah cikarKızlar bugün sekizinci günüm, test yapayım mı sizce idrarda çıkar mı acaba
Yaptım test negatif çıktı erken mi aceba uff yaCikar bence ya hadi yap haber ver insallah cikar
Benim idrarda çok geç çıktı canim o da silikti idrara geç geçiyor bazılarında hcg hormonu. Kanda kesin çıkıyor canim inşaallah güzel haberlerini alırız 4 gün SonraYaptım test negatif çıktı erken mi aceba uff ya