- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 42
Valla ben iyi degilim bugun biraz camasir falan katladim azcik kirmizi pihti geldi moralim bozuldu yatiyorumdua et bana sen nasislin
Canım napayım ben bel sırt agrısıyla uğraşıyorum kasık agrım çok kalmadı arada vuruyor onun dışında Pazartesi yine Yen'i yeniden bir hcg testi daha istendi benden sanırım bu sefer kese görmek için belirleyecekler bakalımSen nasılsın
Basbelasıyım canım sen biraz dikkat et yürüyüş yapma dışında pek bişey yapma ama inşAllah birşeyin yoktur dinlen lütfen.Ben de memlekete döndüm bugün,transferin 5.günü artık tutunmuştur inşallah
Valla ben iyi degilim bugun biraz camasir falan katladim azcik kirmizi pihti geldi moralim bozuldu yatiyorumdua et bana sen nasislin
Cnm 5.gün erken değil mi test yapmadım pazartesi belki idrar da bakarım kanda cesaret edemiyorum valla korkuyorummmmBasbelasıyım canım sen biraz dikkat et yürüyüş yapma dışında pek bişey yapma ama inşAllah birşeyin yoktur dinlen lütfen.
Budeeuss cnm sen daha tahlil yapmadın mı inşAllah bebişin senledir.
Mrskorkut cnm İnşAllah hayırlısıyla keseyi görürsün.
Ben de nolsun cuma günü inşAllah histereskopi kontrolüm var ondan sonra herşey belli olucak Allahın izni ile. Rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun
Simdilik durdu sukur ama cok korkuyorumKanaman devam etmiyorsa sorun yok bence takma kafana
Bugün nasılsın cnm?Insallah kizlar cok sagolun :*
Iyiyim sukur lekelenme kesildi ama dunden beri yatiyorumB
Bugün nasılsın cnm?
Hiç bir fikrim yok ama bence biley olmaz.Kızlar climara bant kullanıyorum aslında yrn değişim guni ama bugün banyodan sonra cıktı bende yenisini taktım sizce sorun olur mu birde yrn degsitirmem gerekir mi
Bence sen ayağı yukarda sık sık uzan cnmIyiyim sukur lekelenme kesildi ama dunden beri yatiyorumsen nasilsin cnim nasil gidiyor
Aynen bisi yapmiyorum valla paso yatiyorum oturuyorum iyiki Annem kardesim varmisBence sen ayağı yukarda sık sık uzan cnm
Ben de kah yatıyorum kah kalkıyorum arada sancılarım oluyorIyiyim sukur lekelenme kesildi ama dunden beri yatiyorumsen nasilsin cnim nasil gidiyor
Yapmadım cnm 6.gündü bugün erken değil mi
Saol.cnmHiç bir fikrim yok ama bence biley olmaz.
Geç tutmuştur belki canim yarın tekrarlasın bi isterse inşaallah yükselirKızlar arkadaşım da bahçeci de tedavi görüyor bugün transferin 9. Gunuydu 4. Gun emb yerleştirildi kan testi 1.40 cıktı sizce değeri yükselir mi
Insallah cnm ama sanırım 12. Gun yaptıracak dru da ole demis herkesin hakkında hayırlısı olsun ins ilk denemesiydi onun ıns diğeri 9lurGeç tutmuştur belki canim yarın tekrarlasın bi isterse inşaallah yükselir
Uzun bir süre bekleyince stres olacak diye dedim ilk testini yapmış sonuçta belki artış olacak Ve içi rahatlayacakInsallah cnm ama sanırım 12. Gun yaptıracak dru da ole demis herkesin hakkında hayırlısı olsun ins ilk denemesiydi onun ıns diğeri 9lur
Erken canim bekle bencede insallah bebegin seninledir :)D
Ben de kah yatıyorum kah kalkıyorum arada sancılarım oluyor
Yapmadım cnm 6.gündü bugün erken değil mi
Haklisin cnm söylerim bakalimUzun bir süre bekleyince stres olacak diye dedim ilk testini yapmış sonuçta belki artış olacak Ve içi rahatlayacak