Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hayırlı olsun cnm, 2018 güzel başlayacak güzel devam eder hepimiz için inşallah...

Arkadaşlar arkadaşım tüp bebek sürecinde transferi oldu burda okumuştum hani iğne sonrasında popoda ağrı oluyormuş top top oluyormuş bir krem sürüyordunuz onun ismini alabilirmiyim arkadaşımın çok sıkıntısı var

Arnica canim ama ben faydasini gormedim en guzeli sicak sekilde ovmak

Haydi hayırlı uğurlu olsun canım inşAllah bu sefer her şey yolunda gider bebişlerine kavuşursun

Hadi hayırlısı insallah canm

Amin cnaim insallah dualarim.seninle herzaman allahin izniyle guzel haberini alacagiz

canım hadi hayırlısı ile sen de kuzularını alacaksın canım hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız

Bak karamsarlığa hiç gerek yokmuş inşaallah bu şekilde devam eder tedavin ve güzel pozitif haberlerini duyarız senden

Hayırlı olsun cnm, 2018 güzel başlayacak güzel devam eder hepimiz için inşallah...

Haydi hayırlı uğurlu olsun canım inşAllah bu sefer her şey yolunda gider bebişlerine kavuşursun

Çok sağolun kızlar bu topik bana umut oldu. Bana da uğurlu geleceğine inanıyorum

arnica jel. ben de bir faydasini gormedim henuz. popom cok aciyor ve odem de oldu

buz ve buzdolabinda beklettigim aloe vera jel ile de ovuyorum bugun biraz iyi geldi

arnica jel. ben de bir faydasini gormedim henuz. popom cok aciyor ve odem de oldu

buz ve buzdolabinda beklettigim aloe vera jel ile de ovuyorum bugun biraz iyi geldi
Canım arnica hemn etki göstermiyoe 1-2 günü bulur etki etmesi.

Millet nerde kimsenin sesi cıkmıyo. Hamişlerin hamişliği nasıl gidiyo. Adaylar napiyo. Yeni ne var ne yok
Canım napayım ben bel sırt agrısıyla uğraşıyorum kasık agrım çok kalmadı arada vuruyor onun dışında Pazartesi yine Yen'i yeniden bir hcg testi daha istendi benden sanırım bu sefer kese görmek için belirleyecekler bakalım Sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…