Hayırlı olsun cnm, 2018 güzel başlayacak güzel devam eder hepimiz için inşallah...Kızlar sabah hemşireyle görüştüm yılbaşında planı olsa bile ayarlıyorlarmış ona göre transferi. Kısmetse artık başka aksilik çıkmazsa biz de yarın başlıycaz inşallahbelki yeni yıla bebişimle gireeim
Arnica canim ama ben faydasini gormedim en guzeli sicak sekilde ovmakArkadaşlar arkadaşım tüp bebek sürecinde transferi oldu burda okumuştum hani iğne sonrasında popoda ağrı oluyormuş top top oluyormuş bir krem sürüyordunuz onun ismini alabilirmiyim arkadaşımın çok sıkıntısı var
Haydi hayırlı uğurlu olsun canım inşAllah bu sefer her şey yolunda gider bebişlerine kavuşursunEvet canım.eşimin de benim de yıldızımız düşük heralde hayatta hiç bir şey engelsiz elde edemiyoruz hiç bir işimiz tökezlemeden yoluna girmiyorne yapalım hayırlısı allahtan artık geç olsun güç olmasın inşallah kısmet...
canım allah razı olsun söyleyim bakalım bir nebze iyi gelir inşallahArnica canim ama ben faydasini gormedim en guzeli sicak sekilde ovmak
Alkolle masaj yapsın bide soğuk uygulayıp bol bol yürüsünArkadaşlar arkadaşım tüp bebek sürecinde transferi oldu burda okumuştum hani iğne sonrasında popoda ağrı oluyormuş top top oluyormuş bir krem sürüyordunuz onun ismini alabilirmiyim arkadaşımın çok sıkıntısı var
Belirti yok mu hiç cnm ama erken de ola bilir sen hamişlere sor onlar daha iyi biliyorlardırKızlar 4. Günüm belirti beklemek için erken mi sizce
Evet canim cift embiryo ama ben tek olacagini dusunuyorum :) asiye hemsire 28 Araliga gun verdi ve zaman gecmiyorcanım allah razı olsun söyleyim bakalım bir nebze iyi gelir inşallah
sen nasılsın iki embriyo transferi olmuştu dimi sana
kese görmek için ne zaman gideceksin
Hadi hayırlısı insallah canm
Amin cnaim insallah dualarim.seninle herzaman allahin izniyle guzel haberini alacagiz
canım hadi hayırlısı ile sen de kuzularını alacaksın canım hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Bak karamsarlığa hiç gerek yokmuşinşaallah bu şekilde devam eder tedavin ve güzel pozitif haberlerini duyarız senden
Hayırlı olsun cnm, 2018 güzel başlayacak güzel devam eder hepimiz için inşallah...
Haydi hayırlı uğurlu olsun canım inşAllah bu sefer her şey yolunda gider bebişlerine kavuşursun
Tabiki tatlim totemimiz bozulmasin ben inaniyorum sende pozitifff diye haber vereceksin insallah :*Çok sağolun kızlar bu topik bana umut oldu. Bana da uğurlu geleceğine inanıyorum
arnica jel. ben de bir faydasini gormedim henuz. popom cok aciyor ve odem de olduArkadaşlar arkadaşım tüp bebek sürecinde transferi oldu burda okumuştum hani iğne sonrasında popoda ağrı oluyormuş top top oluyormuş bir krem sürüyordunuz onun ismini alabilirmiyim arkadaşımın çok sıkıntısı var
Banada sicak ovma iyi geldi bir hemsirw soylemisti gercektende yumrular dagiliyorarnica jel. ben de bir faydasini gormedim henuz. popom cok aciyor ve odem de oldu
buz ve buzdolabinda beklettigim aloe vera jel ile de ovuyorum bugun biraz iyi geldi
Canım arnica hemn etki göstermiyoe 1-2 günü bulur etki etmesi.arnica jel. ben de bir faydasini gormedim henuz. popom cok aciyor ve odem de oldu
buz ve buzdolabinda beklettigim aloe vera jel ile de ovuyorum bugun biraz iyi geldi
Valla ben iyi degilim bugun biraz camasir falan katladim azcik kirmizi pihti geldi moralim bozuldu yatiyorumMillet nerde kimsenin sesi cıkmıyo. Hamişlerin hamişliği nasıl gidiyo. Adaylar napiyo. Yeni ne var ne yok
Çok geçmiş olsun dikkat edin mutlaka ve yatın arada evin içinde yürüyün ama asla ağır iş yapmayınValla ben iyi degilim bugun biraz camasir falan katladim azcik kirmizi pihti geldi moralim bozuldu yatiyorumdua et bana sen nasislin
Canım napayım ben bel sırt agrısıyla uğraşıyorum kasık agrım çok kalmadı arada vuruyor onun dışında Pazartesi yine Yen'i yeniden bir hcg testi daha istendi benden sanırım bu sefer kese görmek için belirleyecekler bakalımMillet nerde kimsenin sesi cıkmıyo. Hamişlerin hamişliği nasıl gidiyo. Adaylar napiyo. Yeni ne var ne yok
Kanaman devam etmiyorsa sorun yok bence takma kafanaValla ben iyi degilim bugun biraz camasir falan katladim azcik kirmizi pihti geldi moralim bozuldu yatiyorumdua et bana sen nasislin