Ay senin de bi işin yolunda gitsin ablaKızlarrr transferim yılbaşı gününe denk geli
gözüm aydı mı acaba o da belli değil ki baksana tam yılbaşına denk geliyor. Yarın arayıp sorucam bakalım. Şansımıza işte tabiki
Benimkisi gibi olursa 30 una denk geliyorKızlarrr transferim yılbaşı gününe denk geli
gözüm aydı mı acaba o da belli değil ki baksana tam yılbaşına denk geliyor. Yarın arayıp sorucam bakalım. Şansımıza işte tabiki
Ay senin de bi işin yolunda gitsin ablayarın bir ara bakalım Ne diyecekler inşaallah senin düşündüğün gibi olmaz
Benimkisi gibi olursa 30 una denk geliyor
Aa neden bilgi vermedilerki bize transferden once bilgi verdilerkizlaaar transferim oldu, duaya devam :)
4. gun aradiklarinda 3 embriyo vardi durumlari cok iyi dediler, 5. gun yani bugun telefonda bir turlu bilgi vermediler. gidince transfere 30dk kala sadece 1 embriyo kaldigini soylediler
o uzuntuyle transferi olduk ama simdi daha iyiyiz. insallah mutlu son
İnşaallah bu sefer beklemezsinizEvet canım.eşimin de benim de yıldızımız düşük heralde hayatta hiç bir şey engelsiz elde edemiyoruz hiç bir işimiz tökezlemeden yoluna girmiyorne yapalım hayırlısı allahtan artık geç olsun güç olmasın inşallah kısmet...
İnşallah Canım sabah ola hayrola artıkİnşaallah bu sefer beklemezsiniz
Amin canim gozun aydin iyi haberlerini bekliyorumCanım adetim yeni başladı. Yarın sabah arıycam. İnşallah pozitif zincirimiz eksiksiz tamamlanır
Canım şimdi gördüm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah nezaman di test gününAmin canim gozun aydin iyi haberlerini bekliyorum
İnşallah Canım benim şeffaf akıntım çoktu ama dünden beri o kesildi şimdi hafif kahverengi gibi geliyor ama çok aradaKuzu değerlerin çok güzel maşallah kanaman kahveye döndüyse hiç korkma bebişin seninle de bence de
Canım Klinikten ısrarla dönüş yapmadıkları için en son eşim doktorumuzu aradı.Doktorumuz Testlerin cok iyi olduğunu ve Pazartesi son testi istediğini söylemiş Sonra keseyi görmek için randevu günü verilecekmiş bana :)) Bir de benim tek embriyo 4.gün embriyosu Sanırım minnak biraz geç yükseliyor :)))Canm kese icin hcg nin 2700 civari olması lazm
Sorma Canım Benim maalesef tek şikayetçi olduğum durum bu asla geri dönüş yok Doktorum Allahtan çok ilgili aradığımızda ilgileniyorTest sonucunu söylemek için aradın da dönüş mü bekliyorsun
11 aralikti canim darisi hepinizin basina insallah herzaman dualarimsasinizCanım şimdi gördüm tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah nezaman di test günün
Amin cnaim insallah dualarim.seninle herzaman allahin izniyle guzel haberini alacagizKızlar sabah hemşireyle görüştüm yılbaşında planı olsa bile ayarlıyorlarmış ona göre transferi. Kısmetse artık başka aksilik çıkmazsa biz de yarın başlıycaz inşallahbelki yeni yıla bebişimle gireeim
canım hadi hayırlısı ile sen de kuzularını alacaksın canım hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırızKızlar sabah hemşireyle görüştüm yılbaşında planı olsa bile ayarlıyorlarmış ona göre transferi. Kısmetse artık başka aksilik çıkmazsa biz de yarın başlıycaz inşallahbelki yeni yıla bebişimle gireeim
Benim bebiş de 4.gün embriyosuydu kuzum birden yükselir oCanım Klinikten ısrarla dönüş yapmadıkları için en son eşim doktorumuzu aradı.Doktorumuz Testlerin cok iyi olduğunu ve Pazartesi son testi istediğini söylemiş Sonra keseyi görmek için randevu günü verilecekmiş bana :)) Bir de benim tek embriyo 4.gün embriyosu Sanırım minnak biraz geç yükseliyor :)))
Bak karamsarlığa hiç gerek yokmuşKızlar sabah hemşireyle görüştüm yılbaşında planı olsa bile ayarlıyorlarmış ona göre transferi. Kısmetse artık başka aksilik çıkmazsa biz de yarın başlıycaz inşallahbelki yeni yıla bebişimle gireeim
Bende başta hemşire izindeydi Emel hemşire sanırım Asiye hemşire ilgilendi sonrasında da hep o dönüş sağladı. Hiç dönüş konusunda sorun yaşamadım geç bile olsa döndü mutlaka belirtseydin keşke Asiye hemşire başhemşireleri olduğu halde mutlaka dönüş sağlıyor çünküSorma Canım Benim maalesef tek şikayetçi olduğum durum bu asla geri dönüş yok Doktorum Allahtan çok ilgili aradığımızda ilgileniyorkliniğe kalsak asla dönüş olmuyor Asiye Hemşiremiz Hariç o Birtane