Ben de geriye baktım gayet iyi değerlerin,kızlar da öyle söyledi,moralini bozma,kanamanın rengi kırmızı değilse hiç takılıp moralini bozma cnm...Yarın test yaptıracağım ama dünkü kanama iyice modumu düşürdü canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de geriye baktım gayet iyi değerlerin,kızlar da öyle söyledi,moralini bozma,kanamanın rengi kırmızı değilse hiç takılıp moralini bozma cnm...Yarın test yaptıracağım ama dünkü kanama iyice modumu düşürdü canım
Ben de geriye baktım gayet iyi değerlerin,kızlar da öyle söyledi,moralini bozma,kanamanın rengi kırmızı değilse hiç takılıp moralini bozma cnm...[/QUOTE. Kırmızı oldu çok az canım sonra kahverengi leke az az devam etti o yüzden umudumu kestim aslında yoksa değerlere fazla takılmadım
Bence hiç üzülme bana lalırsa o tutunma kanamasıdır ve hatta iyi haber vereyim hamişsinDün üzüntüden mi artık neden birden sancı oldu kanama oldu azıcık sonrasında kahverengi lekelenme devam ediyor az az ben umutsuzum canım inşallah siz güzel haberler alırsınız
Kırmızı kanama da olabiliyor mu canım ben sıkıntılı diye biliyorumBence hiç üzülme bana lalırsa o tutunma kanamasıdır ve hatta iyi haber vereyim hamişsin
Bazılarında pembemsi olabiliyormuş diye okumuştum canim sen yine de moralini bozma test yap birKırmızı kanama da olabiliyor mu canım ben sıkıntılı diye biliyorum
Kuzu değerlerin çok güzel maşallah kanaman kahveye döndüyse hiç korkma bebişin seninle de bence deArkadaşlar gün gün test sonuçlarımı yazacağım sizce beni ne zaman kese görmeye çağırırlar ?
Transferin 8.günü : 16.4
Transferin 11.günü : 71.6
Transferin 13.günü : 229.5
Canm kese icin hcg nin 2700 civari olması lazmArkadaşlar gün gün test sonuçlarımı yazacağım sizce beni ne zaman kese görmeye çağırırlar ?
Transferin 8.günü : 16.4
Transferin 11.günü : 71.6
Transferin 13.günü : 229.5
He yani ilaçları almaya başladığın günden değil de adetten sonraki 18.gün müydü canım?yanlış anlamıyorum değil mi?sağol bu aradaCanm şimdiden hayırlı olsun bn adetin 18 günü transfer olmustum ama rahim kalınlığına bağlı birazda doktor adetin 13. Günü rahim kalınlığına bakıp ona göre transfer günü nü Ve ilaçlarını belirlicek insallah
Hayırlı olsun canım. Biz neticeye bakalım. Güzel olacak senin de inşallahkizlaaar transferim oldu, duaya devam :)
4. gun aradiklarinda 3 embriyo vardi durumlari cok iyi dediler, 5. gun yani bugun telefonda bir turlu bilgi vermediler. gidince transfere 30dk kala sadece 1 embriyo kaldigini soylediler
o uzuntuyle transferi olduk ama simdi daha iyiyiz. insallah mutlu son
Gözün aydın cnm, başladı transfer yolculuğu, adetin 3. Ya da 2.günü ilaçlara başlıyorsun 13. Güne muayene randevüsü veriyorlar sana aradın mı hemşireni, muayene günü belli olur transfer gününKızlarrrr regl oldum ben5 gün erken geldi. Şimdi sizlere sorum var biz kısmetse transfer hazırlıklarına başlayacağız ama reglnin kaçıncı günü genelde transfer oluyordu? Regl gününden itibaren mi 17. Gündü yoksa ilaçları kullanmaya başladıktan sonraki 17.gün mü ( reglnin 2. Ya da 3.günü başlanıyor ya ilaçlara) . Transfer tam yılbaşına denk gelecek de eğer olursa ve doktorum ya yurt dışında olursa diye korkuyorum
Hayırlı olsun cnm,pozitif haberler veririz birbirimize inşallah...kizlaaar transferim oldu, duaya devam :)
4. gun aradiklarinda 3 embriyo vardi durumlari cok iyi dediler, 5. gun yani bugun telefonda bir turlu bilgi vermediler. gidince transfere 30dk kala sadece 1 embriyo kaldigini soylediler
Canım adetim yeni başladı. Yarın sabah arıycam. İnşallah pozitif zincirimiz eksiksiz tamamlanırGözün aydın cnm, başladı transfer yolculuğu, adetin 3. Ya da 2.günü ilaçlara başlıyorsun 13. Güne muayene randevüsü veriyorlar sana aradın mı hemşireni, muayene günü belli olur transfer günün
Yurtdışı gibi bir durum varsa tedaviye hiç başlatmıyor baştan söylüyorlar abla bide gözünaydın ne güzel erken olmuşsun benim yanlış hatırlamıyorsam adetin günü itibariyle sayıp 17.gündü ama ilaçlara göre 16.gündüKızlarrrr regl oldum ben5 gün erken geldi. Şimdi sizlere sorum var biz kısmetse transfer hazırlıklarına başlayacağız ama reglnin kaçıncı günü genelde transfer oluyordu? Regl gününden itibaren mi 17. Gündü yoksa ilaçları kullanmaya başladıktan sonraki 17.gün mü ( reglnin 2. Ya da 3.günü başlanıyor ya ilaçlara) . Transfer tam yılbaşına denk gelecek de eğer olursa ve doktorum ya yurt dışında olursa diye korkuyorum
İnşaallah canim benim de bir taneydi ve şimdi birtanem benimle çok şükürkizlaaar transferim oldu, duaya devam :)
gözüm aydı mı acaba o da belli değil ki baksana tam yılbaşına denk geliyor. Yarın arayıp sorucam bakalım. Şansımıza işte tabikiYurtdışı gibi bir durum varsa tedaviye hiç başlatmıyor baştan söylüyorlar abla bide gözünaydın ne güzel erken olmuşsun benim yanlış hatırlamıyorsam adetin günü itibariyle sayıp 17.gündü ama ilaçlara göre 16.gündü