Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar gün gün test sonuçlarımı yazacağım sizce beni ne zaman kese görmeye çağırırlar ?

Transferin 8.günü : 16.4
Transferin 11.günü : 71.6
Transferin 13.günü : 229.5
Kuzu değerlerin çok güzel maşallah kanaman kahveye döndüyse hiç korkma bebişin seninle de bence de

Kızlarrrr regl oldum ben5 gün erken geldi. Şimdi sizlere sorum var biz kısmetse transfer hazırlıklarına başlayacağız ama reglnin kaçıncı günü genelde transfer oluyordu? Regl gününden itibaren mi 17. Gündü yoksa ilaçları kullanmaya başladıktan sonraki 17.gün mü ( reglnin 2. Ya da 3.günü başlanıyor ya ilaçlara) . Transfer tam yılbaşına denk gelecek de eğer olursa ve doktorum ya yurt dışında olursa diye korkuyorum

Canm şimdiden hayırlı olsun bn adetin 18 günü transfer olmustum ama rahim kalınlığına bağlı birazda doktor adetin 13. Günü rahim kalınlığına bakıp ona göre transfer günü nü Ve ilaçlarını belirlicek insallah

He yani ilaçları almaya başladığın günden değil de adetten sonraki 18.gün müydü canım?yanlış anlamıyorum değil mi?sağol bu arada

kizlaaar transferim oldu, duaya devam :)

4. gun aradiklarinda 3 embriyo vardi durumlari cok iyi dediler, 5. gun yani bugun telefonda bir turlu bilgi vermediler. gidince transfere 30dk kala sadece 1 embriyo kaldigini soylediler

o uzuntuyle transferi olduk ama simdi daha iyiyiz. insallah mutlu son

Hayırlı olsun canım. Biz neticeye bakalım. Güzel olacak senin de inşallah

Gözün aydın cnm, başladı transfer yolculuğu, adetin 3. Ya da 2.günü ilaçlara başlıyorsun 13. Güne muayene randevüsü veriyorlar sana aradın mı hemşireni, muayene günü belli olur transfer günün

Hayırlı olsun cnm,pozitif haberler veririz birbirimize inşallah...

Canım adetim yeni başladı. Yarın sabah arıycam. İnşallah pozitif zincirimiz eksiksiz tamamlanır

Yurtdışı gibi bir durum varsa tedaviye hiç başlatmıyor baştan söylüyorlar abla bide gözünaydın ne güzel erken olmuşsun benim yanlış hatırlamıyorsam adetin günü itibariyle sayıp 17.gündü ama ilaçlara göre 16.gündü

İnşaallah canim benim de bir taneydi ve şimdi birtanem benimle çok şükür
İyi düşün canim

Kızlarrr transferim yılbaşı gününe denk geli
gözüm aydı mı acaba o da belli değil ki baksana tam yılbaşına denk geliyor. Yarın arayıp sorucam bakalım. Şansımıza işte tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…