- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
Tatlım transferin hangi olmuştuİyi gidiyor cnm çok yatmamaya çalışıyorum,hatta şimdi misafirlikteyim
Hafif sancılarım ve batmalar oluyor
İnşallah bu sefer pozitifi görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım transferin hangi olmuştuİyi gidiyor cnm çok yatmamaya çalışıyorum,hatta şimdi misafirlikteyim
Hafif sancılarım ve batmalar oluyor
İnşallah bu sefer pozitifi görürüz
Pazartesi günü oldu transferim cnmTatlım transferin hangi olmuştu
Aaa ben kaçırmışım kusuea bakma ay o zaman sonucu almana çok az kalmış yaaa güEl haberini bekliyoruz sabırsızlıkla.ne zaman test yapacaksın peki?Pazartesi günü oldu transferim cnm
Rica ederim cnm tesekkur ederimAaa ben kaçırmışım kusuea bakma ay o zaman sonucu almana çok az kalmış yaaa güEl haberini bekliyoruz sabırsızlıkla.ne zaman test yapacaksın peki?
Rica ederim cnm tesekkur ederim
Daha erken transfer gününü saymazsak bugün üçüncü gün cnm,inşallah güzel haberler veririm size
Test tarihinden 15 gün sonraya randevu veriyorlar hem kese hem kalp atışı içinArkadaşlar gün gün test sonuçlarımı yazacağım sizce beni ne zaman kese görmeye çağırırlar ?
Transferin 8.günü : 16.4
Transferin 11.günü : 71.6
Transferin 13.günü : 229.5
5 gün Sonra keseyi görebiliyorsun ama kalp atışı için 1 hafta 10 gün beklemen gerekiyor canimKeseyi gören arkadaşlar 12.günden kaç gün sonra gördünüz
Çok teşekkür ederim inşallah bir an önce ararlarTest tarihinden 15 gün sonraya randevu veriyorlar hem kese hem kalp atışı için
Test sonucunu söylemek için aradın da dönüş mü bekliyorsunÇok teşekkür ederim inşallah bir an önce ararlar
tesekkurler :) 1 tane. bu 2. denemem olcak.Ay hadi hayırlısı cnm kaç tane transfer edilecek
tesekkurler amin insallah :)Hayırlı uğurlu olsun inşAllah sen de pozitif haberini verirsin
İnşaallah güzel pozitif haberlerini alırız canim bu denemen sonuncu denemen olurtesekkurler :) 1 tane. bu 2. denemem olcak.
amin :)İnşaallah canim güzel haberlerini bekliyoruz
Dün üzüntüden mi artık neden birden sancı oldu kanama oldu azıcık sonrasında kahverengi lekelenme devam ediyor az az ben umutsuzum canım inşallah siz güzel haberler alırsınızSelam cnm nasıl gidiyo bekleme belirtilerin ne. İnşAllah sen de pızitivi yakalayanlardan olursun
Hemen umutsuzluğa kapılma bence test günün ne zamandı2. Deneme fiyatıyla ilgili bilginiz var mı kızlar
Yarın test yaptıracağım ama dünkü kanama iyice modumu düşürdü canımHemen umutsuzluğa kapılma bence test günün ne zamandı