İnsallah canm bol bol dua etÇok sağol canım doktordan hemşireden önce sen içimi ferahlattın Cuma günü tekrar test yapacağım inşallah yükselir değerler.
Benim seninki gibi yükselmemişti kuzum bende de bir kimyasal gebelik vardı Ve çok çok düşüktü değerim kötü düşünme bence gayet sağlıklı bak O O4lylm de söylediBenim bir kimyasal gebeliğim olmuştu canım onda da değerler düşük çıkmıştı daha sonra da kendiliğinden düşmüştü zaten cuma gününü merakla bekliyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım inşAllah kucağına da almak nasip olur.Kızlarr 9. gün test sonucum 104,5 ti 11. gün sonucum 199,8 2 günde 1 değerin 2 katına çıkması gerekiyordu diye biliyorum bu şekilde olup gebeliği devam eden var mı
İkimiz de tek kese gördük inşaallah @O4lylm ile kalp atışını duymayı bekliyoruz inşaallahİkimizin de tek transferdi ablam
Selam cnm nasıl gidiyo bekleme belirtilerin ne. İnşAllah sen de pızitivi yakalayanlardan olursunSlm kızlar
Mystery3489 hayırlı olsun canım artışlar iyi bence takılma fazla
Benim de transferimin ikinci günü geçmek bilmiyor zaman
canım senin ocak mı şubat mı tranfer şimdiHayırlı uğurlu olsun canım inşAllah kucağına da almak nasip olur.
haklısın zaman geçmiyordur çoğu gitti az daha sabır inşallah güzel haberlerini alırız inşallahSlm kızlar
Mystery3489 hayırlı olsun canım artışlar iyi bence takılma fazla
Benim de transferimin ikinci günü geçmek bilmiyor zaman
Benim bu ay 22 si inşAllah histereskopi kontrolü var. Indan sonra bakalım Dr ne dicekcanım senin ocak mı şubat mı tranfer şimdi
ocak adetin ne zamana canım seninBenim bu ay 22 si inşAllah histereskopi kontrolü var. Indan sonra bakalım Dr ne dicek
Amiinn canım cümlemiz inşAllah hayırlı haberleri veririz. Ben şu an adetin 2. günündeyim. Ayın 12 sine denk geliyor adet bakalım hayırlısı. Biz peş peşe gidiyoruzocak adetin ne zamana canım senin
hadi bakalım hayırlı haberler ile gel arkadaşım
benim şubat adeti 7 şubat görünüyor bakalım şubat sonuna doğru benim tranfer olur sanırım
Amin ablam inşaallahoooyy maşallah ikinize de kalp atışlarınıda duyar sağlıklı bir gebelik sonucunda kuzularıda kucağınıza alırsınız inşallah
İnşaallah canim güzel haberlerini bekliyoruzkızlar yarın transferim var dua edin :)
embriyolarım çözüldü durumları iyiymiş. inşallah yarına da böyle devam ederler
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah sen de pozitif haberini verirsinkızlar yarın transferim var dua edin :)
embriyolarım çözüldü durumları iyiymiş. inşallah yarına da böyle devam ederler
İyi gidiyor cnm çok yatmamaya çalışıyorum,hatta şimdi misafirlikteyimSelam cnm nasıl gidiyo bekleme belirtilerin ne. İnşAllah sen de pızitivi yakalayanlardan olursun
İnşaallah canimİyi gidiyor cnm çok yatmamaya çalışıyorum,hatta şimdi misafirlikteyim
Hafif sancılarım ve batmalar oluyor
İnşallah bu sefer pozitifi görürüz