- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok güzel canım bende bugun trasfer oldum senin kaçıncı denemen tüpbebekteKızlar (ilk gün hariç)transferimin 8.günü 16.4 Transferimin 11.günü 72.6 çıktı sizce nasıl
İlk denemem kuzum 4.gün embriyosu Doktorum Güvenç KarlıkayaBence çok güzel canım bende bugun trasfer oldum senin kaçıncı denemen tüpbebekte
Gayet güzel canım tebriklerKızlar (ilk gün hariç)transferimin 8.günü 16.4 Transferimin 11.günü 72.6 çıktı sizce nasıl
Yaaa Çok Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağsalim evlatlarımızı kucaklarımıza alırızGayet güzel canım tebrikler
Tebrikler cnm cok iyi inşAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı bizlereKızlar (ilk gün hariç)transferimin 8.günü 16.4 Transferimin 11.günü 72.6 çıktı sizce nasıl
Rabbim tez zamanda evlatlarımızı kucaklarımızda görmeyi nasip eylesin Canım benimTebrikler cnm cok iyi inşAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Darısı bizlere
maşallah arkadaşım ilk testi idrarlamı kanlamı yaptırdın kaçıncı günde benimde 3 tane 3. gün embriyosu varAllah razı olsun Canım benim 3.gün embriyosu 1.kalite olarak donduruldu sonra transfer için çözdürüldü 1gün gözlemlenip ertesi gün transferim yapıldı 4.gün embriyosu olarak söylendi
maşallah arkadaşım ilk testi idrarlamı kanlamı yaptırdın kaçıncı günde benimde 3 tane 3. gün embriyosu var
şubatta çözülecek ve transfer edilecek bakalım benimkiler nasıl gelişecek
Hayırlısı olsun canım inşallahhh sağlık kucağına alırsınCanım benim dayanamadım Transferimin 8.günü (ilk günü saymadım ) Evde, Predictor beklenen adetten 6 gün önce gösteren bir idrar testi var çok etkili ve bugüne kadar ben hep bunu yapardım ama silik cizgi bile 2 senedir hiç görmemiştim Anlayacağın Bu testi yaptım 2.cizgi silik çıktı ama baya belli olan bi silik çizgiydi :) hemen giyinip kan verdim doktoruma söylemeden Sonra Dün Asıl test günümdü 72.6 çıktı yarın birdaha teste gideceğim
Canim 3-5 değer oynayabilir bence stres yapma aynı saatte vermemenden bile farklı olabilir bazen de 2 katından fazla artış oluyor korkma tabi istersen dr una da sor. O O4lylm bi bakar mısın kuzum ?Kızlarr 9. gün test sonucum 104,5 ti 11. gün sonucum 199,8 2 günde 1 değerin 2 katına çıkması gerekiyordu diye biliyorum bu şekilde olup gebeliği devam eden var mı
Canm degerin cok normal bunu bi laborant olarak söylüyorum sana tam olarak iki katı olmasa da Canicimm in dediği gibi bi kaç değer oynar cok normal
canım %70 ve üzeri artış sağlıklı gebelik demişti drum bana hayırlı olsun arkadaşımKızlarr 9. gün test sonucum 104,5 ti 11. gün sonucum 199,8 2 günde 1 değerin 2 katına çıkması gerekiyordu diye biliyorum bu şekilde olup gebeliği devam eden var mı
Çok sağol canım doktordan hemşireden önce sen içimi ferahlattın Cuma günü tekrar test yapacağım inşallah yükselir değerler.Canm degerin cok normal bunu bi laborant olarak söylüyorum sana tam olarak iki katı olmasa da Canicimm in dediği gibi bi kaç değer oynar cok normal
Benim bir kimyasal gebeliğim olmuştu canım onda da değerler düşük çıkmıştı daha sonra da kendiliğinden düşmüştü zaten cuma gününü merakla bekliyorumcanım %70 ve üzeri artış sağlıklı gebelik demişti drum bana hayırlı olsun arkadaşım