Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Herkese merhaba. Bende Mustafa hocanın hastasıyım cumartesı geldım tedavıye başlamak için kist oldugu için baslanmadı iğne verdiler 3gun iğne kullandım bugun yıne geldım kıst küçülmüş tup bebeğe başladık iğnelere başladık.aklım karıstı kist problem yaratırmı gelecek ay mı başlasam dıye.birde progestron 0.17cıktı reglimin 2gununde sizce düşükmü

Allah razı olsun Canım benim :KK200: 3.gün embriyosu 1.kalite olarak donduruldu sonra transfer için çözdürüldü 1gün gözlemlenip ertesi gün transferim yapıldı 4.gün embriyosu olarak söylendi :KK200:
maşallah arkadaşım ilk testi idrarlamı kanlamı yaptırdın kaçıncı günde benimde 3 tane 3. gün embriyosu var
şubatta çözülecek ve transfer edilecek bakalım benimkiler nasıl gelişecek

maşallah arkadaşım ilk testi idrarlamı kanlamı yaptırdın kaçıncı günde benimde 3 tane 3. gün embriyosu var
şubatta çözülecek ve transfer edilecek bakalım benimkiler nasıl gelişecek

Canım benim dayanamadım Transferimin 8.günü (ilk günü saymadım ) Evde, Predictor beklenen adetten 6 gün önce gösteren bir idrar testi var çok etkili ve bugüne kadar ben hep bunu yapardım ama silik cizgi bile 2 senedir hiç görmemiştim :KK12: Anlayacağın Bu testi yaptım 2.cizgi silik çıktı ama baya belli olan bi silik çizgiydi :) hemen giyinip kan verdim doktoruma söylemeden :halay:Sonra Dün Asıl test günümdü 72.6 çıktı yarın birdaha teste gideceğim :KK200:

Canım benim dayanamadım Transferimin 8.günü (ilk günü saymadım ) Evde, Predictor beklenen adetten 6 gün önce gösteren bir idrar testi var çok etkili ve bugüne kadar ben hep bunu yapardım ama silik cizgi bile 2 senedir hiç görmemiştim :KK12: Anlayacağın Bu testi yaptım 2.cizgi silik çıktı ama baya belli olan bi silik çizgiydi :) hemen giyinip kan verdim doktoruma söylemeden :halay:Sonra Dün Asıl test günümdü 72.6 çıktı yarın birdaha teste gideceğim :KK200:
Hayırlısı olsun canım inşallahhh sağlık kucağına alırsın :anneadayı::dua:

Kızlarr 9. gün test sonucum 104,5 ti 11. gün sonucum 199,8 2 günde 1 değerin 2 katına çıkması gerekiyordu diye biliyorum bu şekilde olup gebeliği devam eden var mı
Canim 3-5 değer oynayabilir bence stres yapma aynı saatte vermemenden bile farklı olabilir bazen de 2 katından fazla artış oluyor korkma tabi istersen dr una da sor. O O4lylm bi bakar mısın kuzum ?

Kızlarr 9. gün test sonucum 104,5 ti 11. gün sonucum 199,8 2 günde 1 değerin 2 katına çıkması gerekiyordu diye biliyorum bu şekilde olup gebeliği devam eden var mı
canım %70 ve üzeri artış sağlıklı gebelik demişti drum bana hayırlı olsun arkadaşım

X