Ben bu formu okuduktan sonra ön görüşme için Fulya bahçeci tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum canım doktorlar nasıl canım hangisine gideceğimide bilmiyorum buarada yaş kaç canımInsallah canim benim. Istanbul fulya bahceci tup bebek merkezi doktorumda mustecep kavrut
24 canim ben mustecep kavruttan cok memnunumBen bu formu okuduktan sonra ön görüşme için Fulya bahçeci tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum canım doktorlar nasıl canım hangisine gideceğimide bilmiyorum buarada yaş kaç canım
Çok sevindim canım hayırlı olsun çok güzel bır haber bu arada sıkıntın neydi neden tüp bebekİyi ki Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezine gitmişim İyi ki Güleryüz'lü başarılı doktorum Güvenç Karlıkaya Hocamıza güvenip bu tedaviye başlamışımBen Cumartesi Transferimin 8.günü Pozitifi gördüm arkadaşlar tahlilimi de yaptırdım çok şükür ilk denemem de pozitif i gördüm İnşallah Yarın Asıl Test günüm :) Önce Bahçeci kliniğine Sonra Güvenç Hocama minnettarım Rabbim Cümlemizin kucaklarını boş bırakmasın bizleri sadece bizim gibi olanlar anlar...
Çok sevindim canım hayırlı olsun çok güzel bır haber bu arada sıkıntın neydi neden tüp bebek
Benım de hiç bir sıkıntım yok canım eşimle alakalı onundan değerlerı yükselıp düşüyor morfoloji sıfır esımde varıkosel yok canım sız oncesınde tedavi yapıtınızmı eşinize
Doktor Beyin Dedigi Tek Şey Eşime; Seninle işimiz Yok burada asıl kahraman Anne adayımız dediÇok ama çok güzel bir haber canım sizleri gordukce hep umıtlenıyorum canım doktor bey eşine ilaç verdi mi
Amin canim. Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah cok sevindim darisi basimiza artikİyi ki Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezine gitmişim İyi ki Güleryüz'lü başarılı doktorum Güvenç Karlıkaya Hocamıza güvenip bu tedaviye başlamışımBen Cumartesi Transferimin 8.günü Pozitifi gördüm arkadaşlar tahlilimi de yaptırdım çok şükür ilk denemem de pozitif i gördüm İnşallah Yarın Asıl Test günüm :) Önce Bahçeci kliniğine Sonra Güvenç Hocama minnettarım Rabbim Cümlemizin kucaklarını boş bırakmasın bizleri sadece bizim gibi olanlar anlar...
Hep umutlu olalım Canım benimBelki inanmazsın bana umut oldun canım
Canım benim bu mesajını Yen'i gördüm Doktorum tüm ilaçları bana verdi aslında :)) eşim bu süreçte hiçbir ilaç kullanmadı morfolojimiz %3 sperm sayısı 4milyonVitamin falan verdımı ve esının morfolojisı kaç tı canım çok soru sordum hakkını helal et
Amin Canım Benim tez zamanda her zaman duam Ben ve Benim gibi bu zorlu süreci geçiren tüm kız kardeşlere ablalara Rabbim sabır ve dayanma gücü versin Her birimiz bence bir kahramanız Her kadın bunu kaldıramazAmin canim. Rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah cok sevindim darisi basimiza artik
tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsinİyi ki Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezine gitmişim İyi ki Güleryüz'lü başarılı doktorum Güvenç Karlıkaya Hocamıza güvenip bu tedaviye başlamışımBen Cumartesi Transferimin 8.günü Pozitifi gördüm arkadaşlar tahlilimi de yaptırdım çok şükür ilk denemem de pozitif i gördüm İnşallah Yarın Asıl Test günüm :) Önce Bahçeci kliniğine Sonra Güvenç Hocama minnettarım Rabbim Cümlemizin kucaklarını boş bırakmasın bizleri sadece bizim gibi olanlar anlar...
Allah razı olsun Canım benimtebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin
embriyonuz 3. gün embriyosu olup 5. günemi götürüldü yoksa direk 5. gün embriyosumu idi
İnşAllah sağlıkla kucağına da alırsın Allahın izni ileAllah razı olsun Canım benim3.gün embriyosu 1.kalite olarak donduruldu sonra transfer için çözdürüldü 1gün gözlemlenip ertesi gün transferim yapıldı 4.gün embriyosu olarak söylendi
Allah razı olsun Canım benim Cümlemize Rabbim nasıp eylesinİnşAllah sağlıkla kucağına da alırsın Allahın izni ile