Yaşım 34 cnm,2 başarısız denememiz vardıAmiin cümlemizden cnm. İnşAllah bebişlerin seni hiç ama hiç bırakmazlar. Sıkı sıkı tutunurlar sana Allahın izni ile. Bu arada sende yaş kac 2 embriyo transfer ettiklerine göre. İnşAllah ikizleein olur cnm benim
Yok kuzum yaa daha 1 hafta varİnşallah cnm inşallah Rabbim isteyen herkesin yüreğindekini hayreylesin inşallah...
Senin regl başlamadı mı daha?
Canim bol bol meryem suresi dinle ve dinlet ya varis , Rabbi hebli mines salihin cektim bol bol sende cek canim insallah faydasi olur olacak insallahTransfer gerçekleşti kızlar çok şükür,Mustafa bey iyi durumda iki embriyoyu yerleştirdik dedi inşallah sımsıkı tutunurlar bana,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Destekleriniz için de çok teşekkür ederim bütün anne adaylarından Allah razı olsun...
Tez zamanda kavuşursun bebişlerine inşallah cnmYok kuzum yaa daha 1 hafta varyasmin kullandım ben doktor 2.regl ile çağırmıştı. Sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah cnm okuyorum, okuyacağım söylediğin için saol Allah razı olsun, inşallah pozitif haberlerini veririm sizeCanim bol bol meryem suresi dinle ve dinlet ya varis , Rabbi hebli mines salihin cektim bol bol sende cek canim insallah faydasi olur olacak insallah
Ay inşallah inşallah hepimiz kavuşalım bu topik sevinçle dolsun taşsınTez zamanda kavuşursun bebişlerine inşallah cnm
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım eşimin morfolojisi çok düşük ıkı aşılama bir tüp bebek denedik tutmadı benim 5.günumde transferim oldu ama kısmet olmayınca olmuyor İstanbul’a gelip tüp bebek tekrar düşünüyorum şunu sormak istiyorum arkadaşlar morfoloji sıfır olduğu halde hamile kalan varmı acabaBen bunu sordum embriyoloğa net öyle bir çizgi söyleyemeyiz ama bir durum varsa not almışızdır dedi hem yumurta hem sperm kalitesiyle alakalı olduğunu söylemişti canim
Morfolojiyle ilgili hic bir fkrim yok canim ama oldurmazlari oldurur Rabbim sen dua et elinden geleni yap insallah tez zamanda kendiliginden hamile kalirsinMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım eşimin morfolojisi çok düşük ıkı aşılama bir tüp bebek denedik tutmadı benim 5.günumde transferim oldu ama kısmet olmayınca olmuyor İstanbul’a gelip tüp bebek tekrar düşünüyorum şunu sormak istiyorum arkadaşlar morfoloji sıfır olduğu halde hamile kalan varmı acaba
Sağol canım biz Kaan aydoşun hastasıyız eşim tedavi oldu bıttı tedavisi değerlerı yukseldı ama yine sıfıra düştü normal yolla gebelik çok zor canımMorfolojiyle ilgili hic bir fkrim yok canim ama oldurmazlari oldurur Rabbim sen dua et elinden geleni yap insallah tez zamanda kendiliginden hamile kalirsin
Olsun da canim tedavi filan kolay seyler . Kac yillik evlisinSağol canım biz Kaan aydoşun hastasıyız eşim tedavi oldu bıttı tedavisi değerlerı yukseldı ama yine sıfıra düştü normal yolla gebelik çok zor canım
5 canımOlsun da canim tedavi filan kolay seyler . Kac yillik evlisin
Bende 5 yillik evliyim canim sabretmek lazim herseyin vakti zamani vardir5 canım
Benim tekrarlayan dusuklerim var canim genetigimiz esimle iyi cikti fakat embryolarinda genetige gitmesi gerektigini soylediler mecbur tup bebek denedikİnşlh canım Peki sen de ne sıkıntı var canım
Cumartesi transferim var hayirlisiylaRabbimin izniyle inşlh olur canım peki tüb bebek tedavisine başladınızmı
inşlh bebişin tutunur sana ve güzel haberini alırız canım buarada nerde ve hangi dr da yaptın bu süreci canımCumartesi transferim var hayirlisiyla
Insallah canim benim. Istanbul fulya bahceci tup bebek merkezi doktorumda mustecep kavrutinşlh bebişin tutunur sana ve güzel haberini alırız canım buarada nerde ve hangi dr da yaptın bu süreci canım