Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canim bol bol meryem suresi dinle ve dinlet ya varis , Rabbi hebli mines salihin cektim bol bol sende cek canim insallah faydasi olur olacak insallah

Ben bunu sordum embriyoloğa net öyle bir çizgi söyleyemeyiz ama bir durum varsa not almışızdır dedi hem yumurta hem sperm kalitesiyle alakalı olduğunu söylemişti canim
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım eşimin morfolojisi çok düşük ıkı aşılama bir tüp bebek denedik tutmadı benim 5.günumde transferim oldu ama kısmet olmayınca olmuyor İstanbul’a gelip tüp bebek tekrar düşünüyorum şunu sormak istiyorum arkadaşlar morfoloji sıfır olduğu halde hamile kalan varmı acaba

crinone jel kullanan varmi cok asiri karin agrim var bugun ilk defa kullandim da

Morfolojiyle ilgili hic bir fkrim yok canim ama oldurmazlari oldurur Rabbim sen dua et elinden geleni yap insallah tez zamanda kendiliginden hamile kalirsin

Morfolojiyle ilgili hic bir fkrim yok canim ama oldurmazlari oldurur Rabbim sen dua et elinden geleni yap insallah tez zamanda kendiliginden hamile kalirsin
Sağol canım biz Kaan aydoşun hastasıyız eşim tedavi oldu bıttı tedavisi değerlerı yukseldı ama yine sıfıra düştü normal yolla gebelik çok zor canım

Sağol canım biz Kaan aydoşun hastasıyız eşim tedavi oldu bıttı tedavisi değerlerı yukseldı ama yine sıfıra düştü normal yolla gebelik çok zor canım
Olsun da canim tedavi filan kolay seyler . Kac yillik evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…