Evet canim çok şükürhadi bakalım hayırlı olsun inşallahCanicimm nickli arkadaşımız bahçeciden 4. gün embriyosu ile hamile
allah hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah
Ben bunu sordum embriyoloğa net öyle bir çizgi söyleyemeyiz ama bir durum varsa not almışızdır dedi hem yumurta hem sperm kalitesiyle alakalı olduğunu söylemişti canimBildigim kadariyla eger embriyo 3.gune kadar gelisebiliyorsa bu yumurta kalitesiyle ilgili 5.gune gelmesi sperm kalitesiyle ilgili,bahceci bana sorarsaniz dogru adres,allah hakkinizda hayirlisini versin
..
Cok guzel masallah insallah pozitif sonucunu da bekliyoruzİlk denemem 4 günün embriyo yerleştircekler canım 16 tane yumurta toplandı 8 tanesi döllendi canım
İnşaallah bebişin sıkı sıkı tutunur canimSlm kızlarr,saat 3 te transferimiz var, dua edin lütfen....
Amin cümlemize inşallahhh yaşatsın o duyguyu:)hadi bakalım hayırlı olsun inşallahCanicimm nickli arkadaşımız bahçeciden 4. gün embriyosu ile hamile
allah hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah
İnşAllah canım hepimiz pozitif alalım :)Cok guzel masallah insallah pozitif sonucunu da bekliyoruz
Allah razı olsun cnm, 5.güm embriyosu benim ki inşallah tutunur bana sımsıkıcanım hayırlısı ile kavuşuyorsun sende hayırlı haberlerini alalım inşallah
kaçıncı gün embriyosu transfer olacak
Haydi hayırlısıya bebişlerin sana tutunur. Rabbim yardımcın olsun. Duamız seninleSlm kızlarr,saat 3 te transferimiz var, dua edin lütfen....
O zaman senin embtiyoları do durmadılar. Bahçecide misin sen de. Öyle ya da böyle Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişlerine kavuştursun Allah.Cumartesi opum oldu 4 günün embriyo yerleştircekler canım
Yok dondurulmadı canım ben bursada tedavi görüyorumO zaman senin embtiyoları do durmadılar. Bahçecide misin sen de. Öyle ya da böyle Rabbim yar ve yardımcın olsun bebişlerine kavuştursun Allah.
Anladım cnm haydi hayırlı olsun inşAllah yavrularına kavuşursunYok dondurulmadı canım ben bursada tedavi görüyorum
Sağol amin cümlemiz kavuşur canım Allah isteyen herkese nasip etsin:)Anladım cnm haydi hayırlı olsun inşAllah yavrularına kavuşursun
Tatlim senden de guzel ve pozitif sonuclar bekliyoruz insallahAllah razı olsun cnm, 5.güm embriyosu benim ki inşallah tutunur bana sımsıkı
İnşallah cnm inşallah Rabbim isteyen herkesin yüreğindekini hayreylesin inşallah...Tatlim senden de guzel ve pozitif sonuclar bekliyoruz insallah
A anneveoglusu sen ne yaptın baban nasıl oldu inşAllah iyidir
Amiinn canım bu arada sana özelden msj attım gecenlerde kontrol edermisincanım ben bu gün aralık adetinide oldum kaldı önümde bir adet transfer öncesi hayırlısı ile
babam iyi ameliyat gününü bekliyor canım 19 aralıkta inşallah ondan da güzel haberler alırım
rabbim nerde hasta kulu varsa şifa versin içinde de babama
Cnm naptın transfer oldu mu nasıl gecti. Rabbim yar ve yardımcın olsunİnşallah cnm inşallah Rabbim isteyen herkesin yüreğindekini hayreylesin inşallah...
Senin regl başlamadı mı daha?
Transfer gerçekleşti kızlar çok şükür,Mustafa bey iyi durumda iki embriyoyu yerleştirdik dedi inşallah sımsıkı tutunurlar bana,Rabbim hepimizin yardımcısı olsunCnm naptın transfer oldu mu nasıl gecti. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Amiin cümlemizden cnm. İnşAllah bebişlerin seni hiç ama hiç bırakmazlar. Sıkı sıkı tutunurlar sana Allahın izni ile. Bu arada sende yaş kac 2 embriyo transfer ettiklerine göre. İnşAllah ikizleein olur cnm benimTransfer gerçekleşti kızlar çok şükür,Mustafa bey iyi durumda iki embriyoyu yerleştirdik dedi inşallah sımsıkı tutunurlar bana,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Destekleriniz için de çok teşekkür ederim bütün anne adaylarından Allah razı olsun...