Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bildigim kadariyla eger embriyo 3.gune kadar gelisebiliyorsa bu yumurta kalitesiyle ilgili 5.gune gelmesi sperm kalitesiyle ilgili,bahceci bana sorarsaniz dogru adres,allah hakkinizda hayirlisini versin
..
Ben bunu sordum embriyoloğa net öyle bir çizgi söyleyemeyiz ama bir durum varsa not almışızdır dedi hem yumurta hem sperm kalitesiyle alakalı olduğunu söylemişti canim

A anneveoglusu sen ne yaptın baban nasıl oldu inşAllah iyidir

canım ben bu gün aralık adetinide oldum kaldı önümde bir adet transfer öncesi hayırlısı ile
babam iyi ameliyat gününü bekliyor canım 19 aralıkta inşallah ondan da güzel haberler alırım
rabbim nerde hasta kulu varsa şifa versin içinde de babama

Amiinn canım bu arada sana özelden msj attım gecenlerde kontrol edermisin

Cnm naptın transfer oldu mu nasıl gecti. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Transfer gerçekleşti kızlar çok şükür,Mustafa bey iyi durumda iki embriyoyu yerleştirdik dedi inşallah sımsıkı tutunurlar bana,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Destekleriniz için de çok teşekkür ederim bütün anne adaylarından Allah razı olsun...

Amiin cümlemizden cnm. İnşAllah bebişlerin seni hiç ama hiç bırakmazlar. Sıkı sıkı tutunurlar sana Allahın izni ile. Bu arada sende yaş kac 2 embriyo transfer ettiklerine göre. İnşAllah ikizleein olur cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…