Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Yok ya desteklik durumda degilim cok sukur canim yani en azindan simdilik hatta acikcasi 3 senedir bu tedavilere basladigimizdan beri ilk defa kendimi bu kadar iyi ve hazir hissediyorum. Ama iste hic bir sey kesin degil insan o kadar cok sey yasayinca surekli engel cikacak gibi hissediyor. Siz ilk denemede pozitifi gordugunuz icin sanslisiniz kizlar ne mutlu size allah bozmasin. Ama ben bu grupta cok iyi hissediyorum kendimi hem herkesin pozitif almasi hem de desteginiz cok iyi geliyor sagolun kizlar:dua::KK200:
Allah ıma bin şükür :dua: ben de beklemiyordum ilk seferde çünkü ben de yumurtlama takipleri klomenler falan uzun zamandır uğraşıyorum Ve eğer negatif olsaydı hemen 2.denemeye başlayamayaktık gerçekten hem maddi hem manevi zor bir süreç. Rabbim bu uğurda çaba harcayan anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın:dua: biraz olumsuz gibi geldi konuşman tedavini etkilemesin diye öyle bir öneride bulunmuştum ablam inşaallah pozitifleri herkes sırayla görür Ve hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi:dua::anneadayı::emir_bebek:

Mustafa bey ve Kübra hanım. Opu'yu Kübra hanım yaptı transferi Mustafa bey. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 6 tane daha dondurulmuş var. Olacağı varsa oluyor zamanı varmış demek. Hayırlısı hepimiz için
İnternetim yok canım inşaallah ben inanıyorum olacak .. kendim için de öyle diyordum ilki olmasa da bir dahaki Doğum günüme ya karnımda ya kucağımda olacak bebeğim diyordum.. daha önce yumurtlama takiplerinde dr ikiz bile olur derken hep negatif gördüm .. çok zor bir süreç .. ama inanıyorum canım.. çok güzel bir haber alacağız senden .. dualarım hepinizle :KK68:

Allah ıma bin şükür :dua: ben de beklemiyordum ilk seferde çünkü ben de yumurtlama takipleri klomenler falan uzun zamandır uğraşıyorum Ve eğer negatif olsaydı hemen 2.denemeye başlayamayaktık gerçekten hem maddi hem manevi zor bir süreç. Rabbim bu uğurda çaba harcayan anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın:dua: biraz olumsuz gibi geldi konuşman tedavini etkilemesin diye öyle bir öneride bulunmuştum ablam inşaallah pozitifleri herkes sırayla görür Ve hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi:dua::anneadayı::emir_bebek:
Evet tatlim hem umutluyum hem de cok korkuyorum. Hem cok istiyorum hem de tekrar hayal kirikligindan cok korkuyorum:KK12::mad:

Evet tatlim hem umutluyum hem de cok korkuyorum. Hem cok istiyorum hem de tekrar hayal kirikligindan cok korkuyorum:KK12::mad:
O endişe bu süreçteki herkeste oluyor ne yazık ki inşaallah son denemen olur Ve pozitifle sonuçlanır :dua: benim olmasaydı ara vermek zorunda kalacaktım Ve daha vahim olanı herşeye sil baştan başlayacaktım Allah ıma bin şükür :dua: Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah:dua: dualarım hepimizle :dua:

X