- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
Benim bayağı tekrar istediler ama olsun sonuçta pozitifti kuzum biliyorsunÖyle yap canm zaten carsamba yapsam cuma tekrarlamanı isticekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bayağı tekrar istediler ama olsun sonuçta pozitifti kuzum biliyorsunÖyle yap canm zaten carsamba yapsam cuma tekrarlamanı isticekler
Tebrikler canını hiç sıkma tutunma kanamasıdır. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşAllahKızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş bugün transferden sonra 8. Günüm dün ilk defa kahverengi lekelenme oldu ve hala hafif hafif devam ediyo çok korkuyorum aynı durumu yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu??
Vala canm bn bugun bile teest yaptım sanirim hcg alışkanlık olmuşBenim bayağı tekrar istediler ama olsun sonuçta pozitifti kuzum biliyorsun
Ben de perşembe yapayımVala canm bn bugun bile teest yaptım sanirim hcg alışkanlık olmuş
arkadaşım hayırlı olsun allah tamamına erdirsinİdrar testi yaptım silik çıktı
Benim yarın trasferim var canım:)Arkadaşlar şimdi kim transfer oldu veya olacak hayırlısı ile kimi bekliyoruz hayırlısı ile
bir süredir takip edemedim.
Tekrardan gebe olan arkadaşları tebrik ederim allah tamamına erdirsin
İnşaallah pozitif haberlerini paylaşırsın sonraki paylaşımındaBenim yarın trasferim var canım:)
Simdiden hayirli olsun o zaman. Kac embriyo ve kacinci gun embriyosu transfer edilecek ? Kacinci deneme?Benim yarın trasferim var canım:)
hayırlı olsun arkadaşım. drunuz kim ne güzel kavuşmanıza az kaldıBenim yarın trasferim var canım:)
Cumartesi opum oldu 4 günün embriyo yerleştircekler canımhayırlı olsun arkadaşım. drunuz kim ne güzel kavuşmanıza az kaldı
embriyolarınız 3. günmü 5. gün embriyosu mu
İlk denemem 4 günün embriyo yerleştircekler canım 16 tane yumurta toplandı 8 tanesi döllendi canımSimdiden hayirli olsun o zaman. Kac embriyo ve kacinci gun embriyosu transfer edilecek ? Kacinci deneme?
İnşAllah canım herkes poztif haber versin cümlemizeİnşaallah pozitif haberlerini paylaşırsın sonraki paylaşımında
Hersey iyi olacak insallah canim Allah yardimcin olsunSlm kızlarr,saat 3 te transferimiz var, dua edin lütfen....
Cumartesi opum oldu 4 günün embriyo yerleştircekler canım
Slm kızlarr,saat 3 te transferimiz var, dua edin lütfen....
merhaba arkadaşlar benim 4 başarısız denemem oldu bize sebepsiz infertilite denildi. bizdeki sorun embriyonun 5. güne gitmemesi ve yavaş gelişmesi nisan mayıs gibi bahçecide denemiyi düşünüyoruz yaşım 38 bahçecide vitamin tedavisi uygulanıyormu biz öncesinde muayne olup embriyo kalitesini arttırmak için neler yapılabilir onu uygulamak istiyoruz sizlerin arasında bizim gibi sorunu olup hamile kalan oldumu ve tavsiye edeceğiniz doktor hangileri şimdiden teşekkür ederim.