- 10 Aralık 2017
- 44
- 21
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım bebeğinin tutunmasıymış öyle diyolar ilk denemenmi canım içini rahat tut Allah izniyle bebeğin seninde darısı bizim başımıza:))Kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş bugün transferden sonra 8. Günüm dün ilk defa kahverengi lekelenme oldu ve hala hafif hafif devam ediyo çok korkuyorum aynı durumu yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu??
Korkma allahın izniyle hiç bişey olmucak rahat ol canımİlk tüp bebek deneyimim ama daha önce tedavisiz kimyasal gebelik yaşamıştım pko hastasıyım ve çikolata kistim var onun için çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan saol canım bu arada içimi rahatlattın
Seninde opun vardı sanırım canım iyi geçer inşallah güzel sonuçlar alırsınKorkma allahın izniyle hiç bişey olmucak rahat ol canım
Amin inşallah hepimizi iyi geçsin:))Seninde opun vardı sanırım canım iyi geçer inşallah güzel sonuçlar alırsın
Canm ben ayni durumu yaşadım Ve hamileyim cok şükür tutunma kanamasıdır oKızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş bugün transferden sonra 8. Günüm dün ilk defa kahverengi lekelenme oldu ve hala hafif hafif devam ediyo çok korkuyorum aynı durumu yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu??
Dün Ağlaya ağlaya iğne vurulmaya gittim Rabbim yazmışsa olacak biliyorum ama insan ister istemez üzülüyor Emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde alırız inşallah canımCanm ben ayni durumu yaşadım Ve hamileyim cok şükür tutunma kanamasıdır o
Benim de oldu ama devam etmemişti lekelenme test yapKızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş bugün transferden sonra 8. Günüm dün ilk defa kahverengi lekelenme oldu ve hala hafif hafif devam ediyo çok korkuyorum aynı durumu yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu??
İdrar testi yaptım silik çıktıBenim de oldu ama devam etmemişti lekelenme test yap
Gözünaydın canım:))İdrar testi yaptım silik çıktı
Korkma inşallahhh bişeycik olmaz içini ferah tut canım Allah duaet:)kimyasal olma ihtimali korkutuyor beni ama hayırlısı diyelim
Ayy maşaallah canım kanda çıkmadan idrara geçmez çünkü hemen kana baktırİdrar testi yaptım silik çıktı
Kimyasalda o kadar yükselmiyor Benim de oldu daha önce git kanda bak 2 gün sonraki artışla için rahatlarkimyasal olma ihtimali korkutuyor beni ama hayırlısı diyelim
Benim normalde Çarşamba günü test günüm yarın test yaptırıp Çarşamba günü tekrarlayıp doktora haber versem daha iyi olur ayy hadi inşallah kızlar umutlandırdınız beniKimyasalda o kadar yükselmiyor Benim de oldu daha önce git kanda bak 2 gün sonraki artışla için rahatlar
Tebrik ederim gozunuz aydinBenim normalde Çarşamba günü test günüm yarın test yaptırıp Çarşamba günü tekrarlayıp doktora haber versem daha iyi olur ayy hadi inşallah kızlar umutlandırdınız beni
İnşaallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz bakalımBenim normalde Çarşamba günü test günüm yarın test yaptırıp Çarşamba günü tekrarlayıp doktora haber versem daha iyi olur ayy hadi inşallah kızlar umutlandırdınız beni