Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş bugün transferden sonra 8. Günüm dün ilk defa kahverengi lekelenme oldu ve hala hafif hafif devam ediyo çok korkuyorum aynı durumu yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu??

Kızlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş bugün transferden sonra 8. Günüm dün ilk defa kahverengi lekelenme oldu ve hala hafif hafif devam ediyo çok korkuyorum aynı durumu yaşayıp pozitif sonuç alan oldu mu??
Korkma canım bebeğinin tutunmasıymış öyle diyolar ilk denemenmi canım içini rahat tut Allah izniyle bebeğin seninde darısı bizim başımıza:))

İlk tüp bebek deneyimim ama daha önce tedavisiz kimyasal gebelik yaşamıştım pko hastasıyım ve çikolata kistim var onun için çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan saol canım bu arada içimi rahatlattın

Canm ben ayni durumu yaşadım Ve hamileyim cok şükür tutunma kanamasıdır o

X