Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Burçak hanım cnm. Ins dediğin gibi olur. :dua:
Sprem dna hasarı nasıl anlaşılıyor yada neler yapılıyor duyan bilen var mi kızlar :işsiz:
Dna hasar testi yapiliyor canim. Ama tedavisi zor degil. Sadece biraz surec isteyen bir sey. Ama sen hemen bu bunu dusunme. Belki de 6 taneden bri tutacak ki tutma ihtimali yksek. Hemen karalar baglma

Bu arada bir sey daha sorucam embriyolarin kacinci gun embriyosu?
3. Gun dondurulan 3 adet icin iyi kalitede dediler 3 tane daha 5. Güne bıraktılar onlar icnde iyi kalitenin bir altı dedielr 5. Güne geldiklerinde 5. Güne uyumlu ama istediğimiz kadar degil deyip bir gün daha takip edicez dediler. 6. Gun bir tanesi blast olmuştu onu da dondurdular

3. Gun dondurulan 3 adet icin iyi kalitede dediler 3 tane daha 5. Güne bıraktılar onlar icnde iyi kalitenin bir altı dedielr 5. Güne geldiklerinde 5. Güne uyumlu ama istediğimiz kadar degil deyip bir gün daha takip edicez dediler. 6. Gun bir tanesi blast olmuştu onu da dondurdular
Anldim canim. 3.gun embriyolari kaliteliyse tutma ihtimali yuksek. Bence sakin ol ve umutlu yaklas. Pozitifi goreceksin insallah:dua:

Tek embriyo transfer edildi, ilk denemem, embriyolar da iyi kalitedeymiş benim bir önerim olmadı bu konuda. İki embriyo transferi için belli koşullar gerekiyor anladığım kadarıyla
Cnm zor bir sınavimiz var ama sabrın sonu selamettir rabbim bizlere de nasip edecek üzül içini boşalt ama kaldigin yerden çok güzel bir şekilde devam et arkadaşların dedii gibi snei bekleyen bebeklerin var onlara konsntre ol :anne:

Henüz transfer aşamasına geçmedim ben ilaçlarım bitti adet olmayı bekliyorum yaşım 40 diye kübra hn direk tüp bebek dedi aşılama olmayacak dedi
Zaten Mustafa bey bize de aynısını söyledi. biz daha aşılama yapıldı demeden Mustafa bey tetkiklere bakıp ben size doğrudan tüp bebek öneririm dedi. Opu yapıldı mı

X