Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Evet canim biliyorum seninki daha da zor. Kac kez yumurta toplanmis. 5-6 kez deneyip negatif goren de var surekli. Ama gercekten ilk seferde pozitifi gorenler cok sanslilar. Insan ilk basladiginda bu hayalle basliyor. Biz de esimle bu gittigimizde dedik birbirimize ne salakmisiz ilk geldigimizde ne hayaller kurduk ama kac sene oldu ve hala sonuc yok belki de hic olmayacak. Ama iste insanogluyuz her seferinde o gucu bulup bastan aliyoruz. Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Emeklerin karsiligi bos kalmasin:dua::KK200:
Amin canim tabiki cok sanslilar insallah herste tekrarlamadan kavusur zor bir surec :KK43:

Desteğinize çok teşekkür ederim.. İnşallah hayırlısıyla zamanı geldiğinde olur.. sizlerin güzel haberlerinizle mutlu oluyoruz
Senin 11 aralıkta test günün erken değilmi cnm istersen hemen boşver e zamanı gelince tekrar test yaptır bu arada değerin kaç çıktı

Benim kan testi sonucum negatif oldu. Birdahaki sefere inşallah..
O duyguyu biliyorum. O yüzden üzülme diyemiyorum. :KK43: ama herşeyde bir hayır vardır. Allaha tevekkül belki bundan sonra olur. Pes etmek yok. Dinlen toparlan yeniden başla. Allah büyük eminim muhakkak duaların kabul olucak. Bı arada senin Dr kimdi?

O duyguyu biliyorum. O yüzden üzülme diyemiyorum. :KK43: ama herşeyde bir hayır vardır. Allaha tevekkül belki bundan sonra olur. Pes etmek yok. Dinlen toparlan yeniden başla. Allah büyük eminim muhakkak duaların kabul olucak. Bı arada senin Dr kimdi?

Mustafa bey ve Kübra hanım. Opu'yu Kübra hanım yaptı transferi Mustafa bey. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 6 tane daha dondurulmuş var. Olacağı varsa oluyor zamanı varmış demek. Hayırlısı hepimiz için

Mustafa bey ve Kübra hanım. Opu'yu Kübra hanım yaptı transferi Mustafa bey. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 6 tane daha dondurulmuş var. Olacağı varsa oluyor zamanı varmış demek. Hayırlısı hepimiz için
MaşAllah canım bak dondurulmuş embriyo da var rahmin dinlensin yeniden inşAllah devam eminim güzel haberi verceksin bize burdan

Mustafa bey ve Kübra hanım. Opu'yu Kübra hanım yaptı transferi Mustafa bey. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 6 tane daha dondurulmuş var. Olacağı varsa oluyor zamanı varmış demek. Hayırlısı hepimiz için[/QUOTE
Kaç döllenmiş yumurta konuldu ben bir anladım iki tane düşünmediniz mi?

Tek embriyo transfer edildi, ilk denemem, embriyolar da iyi kalitedeymiş benim bir önerim olmadı bu konuda. İki embriyo transferi için belli koşullar gerekiyor anladığım kadarıyla

Iyi kaltede 5.gun varsa guzel. 3.gunler de tutabiliyor gerci bak mihrimah pozitif sonuc aldi. Insallah sen de pozitifi gorursun canim:dua:
Amin cnm insallah bişiy sorucam.sana sperm dana hasarindan sen mi bahsetmiştim daha önce bugün dr sordum 16 yumurtam dan sadede 6 si dollendi diye sorun nerdedir diye oda çok sasirdiguni söyledi sperm den kaynaklı bir sıkıntı olabilir dedi ama sayınız hızınız morfolojiniz çok iyi şaşkınım dedi allahtan oluşan emblar iyi durumda şimdilik buna odaklanicsz dedi

Amin cnm insallah bişiy sorucam.sana sperm dana hasarindan sen mi bahsetmiştim daha önce bugün dr sordum 16 yumurtam dan sadede 6 si dollendi diye sorun nerdedir diye oda çok sasirdiguni söyledi sperm den kaynaklı bir sıkıntı olabilir dedi ama sayınız hızınız morfolojiniz çok iyi şaşkınım dedi allahtan oluşan emblar iyi durumda şimdilik buna odaklanicsz dedi
Doktorun kim tatlim?evet bendim. Insallah pozitifi gorursun de gerek kalmaz baska seylere:dua:

X