Aminnn çok amiiin inşaallahMasallah ya insallah pitpitlarida duyariz hepimizi hic sorun yasamayiz :))
Musait oldugunda bizim liste ellerinden oper cnaim benim :*Aminnn çok amiiin inşaallah
İçine doğmuş listeyi yeniliyordumMusait oldugunda bizim liste ellerinden oper cnaim benim :*
Hahah canimsin sen ya :*İçine doğmuş listeyi yeniliyordum
Hahah canimsin sen ya :*
Sevindim canım Allah vebeğine sağlık sihhatle kavustursun tüm diğer hamişlerimiz gibi32 yasindayim canim bana cocugun olmaz dedi salak dr 10 gun ilac kullandim tek yumurtam olmustu dollenemedi oda sukurler olsun Allahim benim karsima bahcecoyi cikardi cok sukur
Amin ablam inşaallah darısı sizlereSevindim canım Allah vebeğine sağlık sihhatle kavustursun tüm diğer hamişlerimiz gibi
Amin hepimizin insallah ben cok dua okudum okuttum kizlar eminim yaparsiniz ama hic tanimadifim insanlara yasin meryem suresi okuttum hem burda hem disardaki hayatimda Allah hepimizin duasini kabul etsin aminSevindim canım Allah vebeğine sağlık sihhatle kavustursun tüm diğer hamişlerimiz gibi
Amin canımAmin hepimizin insallah ben cok dua okudum okuttum kizlar eminim yaparsiniz ama hic tanimadifim insanlara yasin meryem suresi okuttum hem burda hem disardaki hayatimda Allah hepimizin duasini kabul etsin amin
Amiin Allah razı olsun canım. Durmak yok duaya devam surada bekleyenler var:))Amin hepimizin insallah ben cok dua okudum okuttum kizlar eminim yaparsiniz ama hic tanimadifim insanlara yasin meryem suresi okuttum hem burda hem disardaki hayatimda Allah hepimizin duasini kabul etsin amin
Amiin kuzum siz de sağlıkla inşAllah bebişlerinize kavuşun peşinizden de biz gelek. Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşAllahAmin ablam inşaallah darısı sizlere
Hayırlı olsun çok sevindim sizin sorununuz neydi forumlarda görüyorum ama ayrıntıyı çok bilemedim tekrar hayırlı olsunMusait oldugunda bizim liste ellerinden oper cnaim benim :*
Tabiki canim duasiz yol olmaz herzaman hepimiz icin sizde bize dua edinAmiin Allah razı olsun canım. Durmak yok duaya devam surada bekleyenler var:))
Saol canim benim yumurta rezervim.azdi ondan tup bebek yaptirdik tabiki dr onemi ama labaratuar gercekten onemli insallah sizde anne olursunuzHayırlı olsun çok sevindim sizin sorununuz neydi forumlarda görüyorum ama ayrıntıyı çok bilemedim tekrar hayırlı olsun
Amh kaçtı benim de düşük inşaallah hayırlısı olsun herkes içinSaol canim benim yumurta rezervim.azdi ondan tup bebek yaptirdik tabiki dr onemi ama labaratuar gercekten onemli insallah sizde anne olursunuz
0.14 tu amh degerimAmh kaçtı benim de düşük inşaallah hayırlısı olsun herkes için
Maşaallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin0.14 tu amh degerim
Canım hayırlı olsun gündüz çalış gece uyu derken internete pek bakamadım cok sevindim Allah kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahTabiki canim duasiz yol olmaz herzaman hepimiz icin sizde bize dua edin
Amin cnaim ben tedaviye baslamadan onceki 2 ay incirle zeytinyagini bekletip yeneye basladim 2 opu oldum toplam 14 yumurta oldu ben incirin cok fazydasini gordum sende dene cznimMaşaallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin