- 3 Aralık 2017
- 127
- 112
İlaçları bitiröyle gel dedi, henüz bir süreç başlamadı bu arada hem eşime hem bana tahliller verdi onları da yaptırmış olacagız giderken sonrası nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyımda10 gün yumurta takibi,yumurta toplamadan sonra embriyoların dolduruluyor kliniğe gitmiyorsunuz,telle bilgi veriyorlar,sonra ki süreç adetle başlıyo 13.gün muayeneye gidiyorsunuz sonra transfer süreci başlıyor ama kişiden kişiye değişebilir Dr zaten bilgi veriyor sizin bu ara yumurta toplama olması lazım
Adetin üçüncü günü başlayacaksınız tahlil sonuçlarına göredabret cnm en çok ihtiyacın olacak şeyİlaçları bitiröyle gel dedi, henüz bir süreç başlamadı bu arada hem eşime hem bana tahliller verdi onları da yaptırmış olacagız giderken sonrası nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyımda
Oh ohh bekliyoruzGunaydin kizlar kan verdim sonuc 2 saate cikacakmis suan beklemedeyim ve heyecanliyim((
Ay hadi hayırlısı inşallah sen de sevindir biziGunaydin kizlar kan verdim sonuc 2 saate cikacakmis suan beklemedeyim ve heyecanliyim((
Insaallah o kadar teste cikar dmei ya hala cok korkuyorumOh ohh bekliyoruz
Amin insallah canim sonra sira sende Allahin izniyleAy hadi hayırlısı inşallah sen de sevindir bizi
Evet inşallah cnm,çıktı mı sonuç?Amin insallah canim sonra sira sende Allahin izniyle
Yok daha muhtemelen 12 yi bulurEvet inşallah cnm,çıktı mı sonuç?
Olsun stres yapma, geç olsun güç olmasın inşallahAyy sinirim bozuldu kizlarhastanein sisteminde sorun varmis 4 saat sonra cikacakmis
Hadi gözün aydın cnm,katlanarak artar İnşallah, darısı bizim başımızaKizlarr kocamin sacini yolacagim :)) bana saka yapmis sonucum cikti 7. Gun kan sonucum 77 cikti masallah rabbim kat kat arttorsin ve herkese nasip edip bizimde kucagimiza koysun amin
O nasil bir test canım resmini atabilirmisin idrar her zaman dogruyu göstermiyorMerhaba arkadaşlar ben ne zamandır takip ediyordum ama yeni kayıt oldum. Bugün benim de transferimin 7. Günü. 11 aralık test günüm. idrar testi yapan arkadaşları okuyunca ben de dün predictor early ile test yaptım sadece pembe nokta çıktı ikinci çizgi yerinde. Bu sabahtan beri adet sancısı çekiyor gibiyim maalesef. İlk denemem benim de. Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum.
Cok sukur canim cok sevindim gun asiri tekrarlamayi unutma sakin katlanarak artsin degerin insallahKizlarr kocamin sacini yolacagim :)) bana saka yapmis sonucum cikti 7. Gun kan sonucum 77 cikti masallah rabbim kat kat arttorsin ve herkese nasip edip bizimde kucagimiza koysun amin
Test bozuk olabilir. Negatif olsa direkt tek cizgi olmasi lazim cunku.hemen karamsarligq kapilmayinMerhaba arkadaşlar ben ne zamandır takip ediyordum ama yeni kayıt oldum. Bugün benim de transferimin 7. Günü. 11 aralık test günüm. idrar testi yapan arkadaşları okuyunca ben de dün predictor early ile test yaptım sadece pembe nokta çıktı ikinci çizgi yerinde. Bu sabahtan beri adet sancısı çekiyor gibiyim maalesef. İlk denemem benim de. Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum.
O nasil bir test canım resmini atabilirmisin idrar her zaman dogruyu göstermiyor
Amin insallah cnaim rabbim kerse nasip etsin insallah bizde hayirla saglikla kucaginiza alirizHadi gözün aydın cnm,katlanarak artar İnşallah, darısı bizim başımıza