Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

İlaçları bitiröyle gel dedi, henüz bir süreç başlamadı bu arada hem eşime hem bana tahliller verdi onları da yaptırmış olacagız giderken sonrası nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyımda

İlaçları bitiröyle gel dedi, henüz bir süreç başlamadı bu arada hem eşime hem bana tahliller verdi onları da yaptırmış olacagız giderken sonrası nasıl olacak bilmiyorum heyecanlıyımda
Adetin üçüncü günü başlayacaksınız tahlil sonuçlarına göredabret cnm en çok ihtiyacın olacak şey

Kizlarr kocamin sacini yolacagim :)) bana saka yapmis sonucum cikti 7. Gun kan sonucum 77 cikti masallah rabbim kat kat arttorsin ve herkese nasip edip bizimde kucagimiza koysun amin

Merhaba arkadaşlar ben ne zamandır takip ediyordum ama yeni kayıt oldum. Bugün benim de transferimin 7. Günü. 11 aralık test günüm. idrar testi yapan arkadaşları okuyunca ben de dün predictor early ile test yaptım sadece pembe nokta çıktı ikinci çizgi yerinde. Bu sabahtan beri adet sancısı çekiyor gibiyim maalesef. İlk denemem benim de. Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum.

O nasil bir test canım resmini atabilirmisin idrar her zaman dogruyu göstermiyor

Kizlarr kocamin sacini yolacagim :)) bana saka yapmis sonucum cikti 7. Gun kan sonucum 77 cikti masallah rabbim kat kat arttorsin ve herkese nasip edip bizimde kucagimiza koysun amin
Cok sukur canim cok sevindim gun asiri tekrarlamayi unutma sakin katlanarak artsin degerin insallah

Test bozuk olabilir. Negatif olsa direkt tek cizgi olmasi lazim cunku.hemen karamsarligq kapilmayin

O nasil bir test canım resmini atabilirmisin idrar her zaman dogruyu göstermiyor

Testi dün yapmıştım attım o yüzden. normal gebelik testi gibi yapılışı da daha erken sonuç verdiği yazıyordu. Diğerleri gibi ikinci çizgi çıkarsa pozitif oluyor. Bende o ikinci çizgi çıkmadı da nokta çıktı leke gibi. Kafamı karıştırdı, üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…