- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Amin canim hepimiz insallahbasbelasiyim tebrik ederim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hepimiz insallahbasbelasiyim tebrik ederim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Amin cnaim.her zaman dualarimdasiniz insallah totemim bozulmayacak ben inaniyorum :)Cok sukur canim cok sevindim gun asiri tekrarlamayi unutma sakin katlanarak artsin degerin insallah
Gözün aydın cnm hayırlı olsun tez zamanda kucaüına alırsın inşAllah. Bize dua edin unutmayın biz adaylarıKizlarr kocamin sacini yolacagim :)) bana saka yapmis sonucum cikti 7. Gun kan sonucum 77 cikti masallah rabbim kat kat arttorsin ve herkese nasip edip bizimde kucagimiza koysun amin
Cnm moralini bozma idrar testi yanıla biliyo. Yeniden dene olmadı kan ver. İnşAllah olumludurTesti dün yapmıştım attım o yüzden. normal gebelik testi gibi yapılışı da daha erken sonuç verdiği yazıyordu. Diğerleri gibi ikinci çizgi çıkarsa pozitif oluyor. Bende o ikinci çizgi çıkmadı da nokta çıktı leke gibi. Kafamı karıştırdı, üzdü.
Cnm moralini bozma idrar testi yanıla biliyo. Yeniden dene olmadı kan ver. İnşAllah olumludur
Saol canim daha erken insallah hersey iyi ve guzel ilerler rabbim kucaginiza hyirla saglikla veriri emin olun her zaman dualarimdasiniz Allahim her isteyene nasip etsin insallah aminGözün aydın cnm hayırlı olsun tez zamanda kucaüına alırsın inşAllah. Bize dua edin unutmayın biz adayları
Canim kacinci gun embiryosuydu ve kac embiryo transfer edildi bunlar onemliMerhaba arkadaşlar ben ne zamandır takip ediyordum ama yeni kayıt oldum. Bugün benim de transferimin 7. Günü. 11 aralık test günüm. idrar testi yapan arkadaşları okuyunca ben de dün predictor early ile test yaptım sadece pembe nokta çıktı ikinci çizgi yerinde. Bu sabahtan beri adet sancısı çekiyor gibiyim maalesef. İlk denemem benim de. Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum.
Aynen canim 5 yil olmayinca demek psikoloji bozuldu :) sukur hic fire vermedik bence vermeyecegizde siradaki arakasimizda insallah pozitif gorecekbasbelasiyim canim cok cok tebrik ederim bak boşuna o kadar evham yaptın cok şükür sağlıkla kucağına al insallah kızlar süper ya hiç fire vermedik
Canim kacinci gun embiryosuydu ve kac embiryo transfer edildi bunlar onemli
Amin canim insallah ama uzulme cunku benim 2 tane transfer edilmisti belki ondan erken cikmistir 6. Gun normalde cok erken bir gun sabret insallah sendede cikacak inaniyorum ben5. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi.
Sizin için çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam edin inşallah
Amin canim insallah ama uzulme cunku benim 2 tane transfer edilmisti belki ondan erken cikmistir 6. Gun normalde cok erken bir gun sabret insallah sendede cikacak inaniyorum ben
32 yasindayim canim bana cocugun olmaz dedi salak dr 10 gun ilac kullandim tek yumurtam olmustu dollenemedi oda sukurler olsun Allahim benim karsima bahcecoyi cikardi cok sukurbasbelasiyim kuzum senin yaş kactı? Aynı yaşlardaysak umut olursun.
Canim senin için ablama geldim internetim bitmişti hayırlı olsun sana söylemiştik boşuna bekledin o kadar Rabbim herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşaallahKizlarr kocamin sacini yolacagim :)) bana saka yapmis sonucum cikti 7. Gun kan sonucum 77 cikti masallah rabbim kat kat arttorsin ve herkese nasip edip bizimde kucagimiza koysun amin
Geldinmi sen kuzum ya sende O O4lylm de cok destek oldunuz Allah razi olsun :))) sukurler Allaha olsun Rabbim hayirla saglikla kucagimiza koysun Allahim her isteyenede nasip etsin herzaman dualarimdasiniz yarinmi keseye gidocen senCanim senin için ablama geldim internetim bitmişti hayırlı olsun sana söylemiştik boşuna bekledin o kadar Rabbim herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşaallah
Masallah ya insallah pitpitlarida duyariz hepimizi hic sorun yasamayiz :))Amin Evet canım inşaallah