Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Testi dün yapmıştım attım o yüzden. normal gebelik testi gibi yapılışı da daha erken sonuç verdiği yazıyordu. Diğerleri gibi ikinci çizgi çıkarsa pozitif oluyor. Bende o ikinci çizgi çıkmadı da nokta çıktı leke gibi. Kafamı karıştırdı, üzdü.
Cnm moralini bozma idrar testi yanıla biliyo. Yeniden dene olmadı kan ver. İnşAllah olumludur

Cnm moralini bozma idrar testi yanıla biliyo. Yeniden dene olmadı kan ver. İnşAllah olumludur

6. Gün erkendi aslında yapmasaydım keşke. Bu sabah üstüne adet sancısı hissediyorum. Şimdi de kan vermeye cesaret edemiyorum. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah sizler için de en hayırlısı olur

Gözün aydın cnm hayırlı olsun tez zamanda kucaüına alırsın inşAllah. Bize dua edin unutmayın biz adayları
Saol canim daha erken insallah hersey iyi ve guzel ilerler rabbim kucaginiza hyirla saglikla veriri emin olun her zaman dualarimdasiniz Allahim her isteyene nasip etsin insallah amin

Merhaba arkadaşlar ben ne zamandır takip ediyordum ama yeni kayıt oldum. Bugün benim de transferimin 7. Günü. 11 aralık test günüm. idrar testi yapan arkadaşları okuyunca ben de dün predictor early ile test yaptım sadece pembe nokta çıktı ikinci çizgi yerinde. Bu sabahtan beri adet sancısı çekiyor gibiyim maalesef. İlk denemem benim de. Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum.
Canim kacinci gun embiryosuydu ve kac embiryo transfer edildi bunlar onemli

5. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi.
Sizin için çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam edin inşallah
Amin canim insallah ama uzulme cunku benim 2 tane transfer edilmisti belki ondan erken cikmistir 6. Gun normalde cok erken bir gun sabret insallah sendede cikacak inaniyorum ben

Kizlarr kocamin sacini yolacagim :)) bana saka yapmis sonucum cikti 7. Gun kan sonucum 77 cikti masallah rabbim kat kat arttorsin ve herkese nasip edip bizimde kucagimiza koysun amin
Canim senin için ablama geldim internetim bitmişti hayırlı olsun sana söylemiştik boşuna bekledin o kadar:KK76: Rabbim herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşaallah:dua::anneadayı:

Canim senin için ablama geldim internetim bitmişti hayırlı olsun sana söylemiştik boşuna bekledin o kadar:KK76: Rabbim herkesin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşaallah:dua::anneadayı:
Geldinmi sen kuzum ya sende O O4lylm de cok destek oldunuz Allah razi olsun :))) sukurler Allaha olsun Rabbim hayirla saglikla kucagimiza koysun Allahim her isteyenede nasip etsin herzaman dualarimdasiniz yarinmi keseye gidocen sen

X